dana432

New member
../images/Emo92.gif

אני מסיימת הסמסטר את הקורס אשנב למתמטיקה כקורס ראשון לקראת לימודי מדעי המחשב איזה קורס כדאי לי לקחת לקיץ? וגם איזה קורסים כדאי לי לקחת בסמסטר לאחריו תודה לכולם

1ca1

New member
מתמטיקה בדידה או תורת הקבוצות

אפשרי גם לינארית אם את מרגישה חזקה. קורסי המבוא של מדמ"ח עצמם (לא מתמטיקה) כוללים הרבה תכנות שחור ומתיש, שעיצבן אותי גם בתור קורס רגיל, לא לדבר על כך שבקיץ הלחץ הוא כפול... אח"כ במהלך הסמסטר יש את התוכנית המובנית של מדמ"ח שנה א' - אינפי + לינארית + בדידה באחד הסמסטרים וגם מבוא למדעי המחשב ותכנות מונחה עצמים... (אם ממש רוצים להכניס קורס נוסף בשנה א' ולא איזה קורס כללי טיפשי, אז אולי לוגיקה למדמ"ח, למרות שזה קורס שקשה יותר מהאחרים, ונראה לי אינפי 2 + לינארית 2 באותו סמסטר אמור להעסיק אותך יפה).

dana432

New member
אני לא רואה בסילבוס הקורס מתמטיקה בדידה אני

כן רואה את תורת הקבוצות עם מתמטיקה דיסקרטית זה קורס לבד או ביחד עם דיסקרטית?

vinney

Well-known member
תורת הקבוצות זה פרק בקורס מתמטיקה דיסקרטית

(מתמטיקה דיסקרטית זה שם אחר למתמטיקה בדידה) יש קורס מלא בשם תורת הקבוצות, אבל זה לתואר במתמטיקה, ואת לא חייבת לקחת אותו (כמה שזכור לי)

vinney

Well-known member
נכון, דיסקרטית לקיץ זה יכול להיות רעיון לא רע

1ca1

New member
לא עמוס ביחס לאחרים

בוודאי פחות מאינפי ולינארית. לגבי קורסי המבוא למדמ"ח והoop, אני אישית הייתי מעדיף "טחינה מתמטית" ע"פ "טחינה תכנותית" (ולפחות באוניברסיטה העברית ובבר-אילן, זה קידוד שחור נטו, ארוך, מעיק, תרגילים להגשה ביחידים וצריך לדבאג, בדיקות קלט ועוד שאר מרעין ובישין).

למעלה