אז זאת דעתי:
לצערנו הרבה, היום אומן שמוציא אלבום לוקח בחשבון שהדיסק, מעבר לכך שהוא דיסק, הוא גם בגדר כרטיס ביקור, או יותר נכון - יחסי ציבור להופעה ...זה מאוד עצוב שככה הדברים פועלים בארץ ושאומנים לא יכולים להתפרנס מהעבודה הקשה שהם משקיעים, ולא רק מבחינה פיזית וכספית, גם מבחינה נפשית- שיר הוא משהו חושפני ואמיתי ולא תמיד קל להפתח עם זה. הלא מוסריות שבלהוריד שירים, הפכה כיום ל"כאילו לגיטימית" (זה נורא), אבל מה לעשות- הטכנולוגיה השתלטה ואי אפשר להלחם בזה כשלכל אדם יש את האמצעים להוריד מוסיקה כאוות נפשו בחינם. מה שנותר זה לנסות להפיק מהמצב המחורבן הזה (סליחה על הביטוי) את המיטב, מה שאומר שאם מישהו מתעניין בשיר מסויים של בתי, צריך לעזור לו ולחזק אותו, כי יבוא היום שהוא יישב כקהל בהופעה, וכרטיסים (למזלנו) לא ניתן להוריד בקאזה, וכאן מתבטאת האהבה לאומן, כשאני שוב מדגישה- במצב הנוכחי שנוצר כאן. הלוואי שהיה אפשר לשנות את העובדה שכל כך קל היום להנות מהעבודה הקשה של האומנים בחינם, זאת אומרת- לגרום לעצמנו הנאה על חשבון המאמץ שלהם, אבל מאחר והדבר הוא בגדר אוטופיה, אפשר "להתנחם" בעובדה שכמה שיותר אנשים יישמעו שירים של בתי, זה יוביל ליותר אנשים בפורום, מה שיוביל ליותר אנשים בהופעות, מה שיוביל להיות אנשים שהתאהבו בבתי, מה שיוביל, כך או אחרת, לקניית אלבום מקורי (אפילו אם לא מדובר בהרבה אנשים, זה עניין של תהליך). בקיצור- יהיה טוב ובתי שלנו תשגשג
יעלו'ש- אני טסה מה25.5 עד ה8.6 (אני ממש מקווה שאני לא אפסיד בזמן הזה הופעה של בתי אחרי שאני מחכה לזה כל כך הרבה זמן
) חג עצמאות שמח לכולם חן