איכס אני לא מבין...

Collge Boy19

New member
../images/Emo93.gifאיכס אני לא מבין...

אני לא מבין אותכם אחים שלי איך אתם יכולים לאוהב מישהו ששונאת אותכם או שמדברת על זה שהיא הייתה מעדיפה לשתות דם של...העיקר שיהודים לא יראו את הקליפים שלה איך אפשר אני שואל באמת אתם ביכלל יודעים את מי אתם מעריצים....אחת שניראה לי שאם יהיה לך אקדח היא תפרפר כל אחד ואחת ממכם אני במקומכם הייתי כבר מיזמן יוצא לפאקינג חרם

12ShakirA12

New member
ה-י-א ל-א ../images/Emo46.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףף נמאס להסביר
היא לא אמרה את זה
היא לא האמינה שמיחסים לה שמועה כזאת
העורך דין שלה יהודי, היה לה חבר יהודי, המנג'ר שלה יהודי
חלאססססססס ואיך תסביר את זה שהשמועה יש לה 789785646456789789789789 גרסאות
בדיוידי שלה היא אומרת שהיא רוצה לבוא לישראל.. אולי חלאס להאמין לשמועות מגעילות כאלה
היא פשוט לאאאאאאאא אמרה את זה

AlanShkr

New member
אז טוב...

זה הפעם ה-1000000000000 ששמענו את זה. השמועה הזה יצאה יותר מ-3 שנים. וזה לא היה רק שמועה אחת, היו כמה שמועות שונות. אז כבר רואים שזה לא נכון, כי אם זה כן היה נכון אז רק שמועה אחת היה יוצא. המנהל שלה יהודי, וגם העורך-דין שלה, וגם מנהל העסקים שלה, וכו.... בדי-וי-די שלה, היא אמרה שהיר רצתה לבוא לפה ולסיים את סיבוב בהופעות שלה פה, אבל זה לא קרה בגלל הפיגועים. היא הייתה מאוד כועסת על זה, ועדיים רצתה לבוא לפה, אבל אף אחת אחר רצתה ללכת איתה, והיא לא תבוא לבד. וגם MTV (הערוץ שבו היא "אמרה" את הדברים האלה), והמנהל, וכו.. נתנו דיווחים ואמרו שזה לא נכון, שזה לא מאנר על אף ארוץ MTV. היא גם דיברה עם איזה כתב יהודי מפה ואמרה לו שזה לא נכון. אז הנה כל ההוכחה שהיא לא. אם אתה עדיים מאמין שהיא אנטימשהו אז חבל..זה מראה המון על אדם שמאמין לזה..

perrinat

New member
אז למה אתם ממשיכים לדון בזה?

תנו להודעה לשקוע בפורום... לא שווה תגובה אפילו...

pringles1

New member
לפי דעתי פעם הבאה...

פשוט למחוק אותה.. זה כבר נמאס...

swewa

New member
זהו אני ראיתי את זה ופשוט לא הגבתי

נמאס אז תביאו להודעה לחלוף

למעלה