אני תקועה בלי אבקת סוכר

../images/Emo93.gifאני תקועה בלי אבקת סוכר../images/Emo4.gif

התחלתי להכין רויאל, לקשט עוגיות ועוגה (היה לי חשק) שמתי שני חלבונים כדי שיהיה כמות גדולה שאני אקפיא לפעם הבאה התחלתי לשים אבקת סוכר והייתי בטוחה שיש לי יותר שקיות
אחרי שלוש שקיות וחצי עדין הרויאל לא מספיק סמיך. האם הגיוני? מה הכמות שאני צריכה? חשבתי שזה מספיק. זה ממש עוד לא בסמיכות של "משחת שיניים למבוגרים"
 

net the jet

New member
2 חלבונים זה המון המון המון !

לפעם הבאה- ממש לא מומלץ. זה לא עבודה קשה להכין טיפת רויאל, ולא שווה לדעתי להקפיא ( רק שאריות ) בכל מקרה, כן, זה לוקח המון אבקת סוכר ! הדבר היחידי שמצב זה את יכולה לעושת זה לטחון בבלנדר סוכר לאבקה ( הכי דק שאת יכולה ) ולסנן טוב.
 
אופס../images/Emo163.gif...

שמתי במקרר בקערה, ומחר אני אקנה עוד אבקת סוכר. וכדי לבזבז את הרויאל אני אכין מלא עוגיות ואתאמן על זילוף
תמיד טוב להתאמן על משהו שגרועים בו
 

טלישקה

New member
תצטרכי להכין מיליון עוגיות

גם מחלבון אחד יוצאת כמות מאוד גדולה של רויאל, היחס הוא בערך 250 גר' אבקת סוכר על חלבון בהצלחה
 
דווקא לא יצאה כמות ממש ממש ענקית

מוזר. הוספתי עוד חצי חבילה (כלומר בסך הכל 4 חבילות) אבקת סוכר. ושאלה: אחרי שהוצאתי מהמקרר - הרויאל היה סמיך יותר מכשהכנסתי אותו. עבדתי איתו בעודו קר. היה קל לזלף (אני עוד צריכה להתאמן על יד יציבה וכ') אבל בעיקרון לא נזל וכ'. האם מצאתי לי שיטה??? כלומר אולי באמת השיטה היא להכין, להכניס למקרר לאיזה שעתיים ורק אז לזלף????
 
ברור, אבל אז באמת יש צורך ביותר

אבקת סוכר, לא? הרי אמרת שאם שמתי 2 חלבונים אני אצטרך 5 אבקת סוכר (500 גרם), לא? בכל מקרה - אני מקווה שאין בעיה עם המקרר לרויאל... כי נראה שאני אמשיך לעשות כך...
 
פחות, פחות ממליון

כשהכנתי עוגיות דובונים לילדי הגן, עבור 40 עוגיות לא הספיקה כמות אחת (חלבון אחד) של רויאל והכננו עוד.
 
למעלה