הגיעה התשובה...

אנבלrh

New member
../images/Emo93.gifהגיעה התשובה...../images/Emo129.gif

יצא חיובי... מה אתם ממליצים לעשות?

STIVENZ 426

New member
לי יש אליבי.

את? פשוט צריכה בעוד 9 חודשים להזהר מביקורים של הנשיא, M.Z וחבורותיהם באמצע הלילה. להביא לילד מטפלת הביתה, ולא לשלוח אותו לגן שולה ו\או גן רינה. ולשים טוב טוב לב שהמטפלת היא לא MZ בתח]ושת. ס.

אנבלrh

New member
אחות של...

את לא רוצה שאני אארגן גם לך איזה תוצאה חיובית נכון?...

Fedia Almighty

New member
אווו! אווו! אני רוצה !!

ניסיתי אפילו "בחנויות המובחרות ואצל המשווקים המורשים" ולאף אחד מהם אין

Fedia Almighty

New member
ניסיתי, גם ניסיתי

הלכתי לכל השווקים ולכל השחורים. פשוט אין. כמו לבקש ציקלון B מישראגז.

אם אתה ממש נואש

אתה יכול לחטט במציאות בבתי חולים, בטוח יש שאריות. אתה בנוי לחיים של פשע?

Fedia Almighty

New member
חשבתי יותר

על לחפש חולי איידס פורום ולבקש מהם מנות דם. למישהו קצת איידס ספייר?

יש לי, אבל מקולקל

מעוניין בכל זאת? אני יכולה להשתעל לתוך מעטפה ולשלוח לך את זה. זה יגיע תוך יומיים-שלושה.

Fedia Almighty

New member
../images/Emo124.gif איידס לא עובר דרך שיעול

ביררתי וכדי להדבק (חיובי בטוח, משהו טוב) אני יכול לקבל איידס בדרכים הבאות - דם/זרע/נוזלי כוס נגועים. לא רוק ולא רול. (עדיין פתוח להצעות של קבלת מנות דם עם איידס ומקווה לתרומה...)

אני יכולה לספק לך בכל דרך אפשרית

השאלה היא מה אתה בוחר: דם, זרע או נוזלי כוס? (זה יכול להיות קצת בעייתי עם הזרע, אבל אני אצליח לסדר משהו) לא רוק ולא רול? אז מה עם סקס וסמים? זה לפחות מתקבל? בבקשה?

Fedia Almighty

New member
כמו שאמרתי

הכי טוב בשבילי זה מנת דם נגועה. זה הכי נח לשימוש: אפשר לבלוע אותו ולקוות שיש לי איזה פצעים בכיבה, אפשר להזריק לעצמי או לחלופין למרוח אותו על המחט ולהדקר "בטעות" 8 פעמים אפשר לחתוך איזה וריד, לקחת את הדם בפה ולירוק על הפצע, אפשר לחטט באף עם סכין יפני ואח"כ להוריד את הדם בשורות, אפשר להתקלח בדם וללכת ליסון במיטת מסמרים.... אין סוף לאפשרויות. מבינה?

אני חושבת

שהרבה יותר פשוט והרבה יותר מהנה, לשכב עם חולה. ככה כל צד יוצא מורווח - ואתה אפילו מרוויח פעמיים. גם סקס טוב (או לא) וגם בקשתך מולאה ויש לך איידס. ואתה אפילו תורם לזולת- כי מי ירצה לשכב עם חולת איידס?? אפילו עשית ג'סטה- אתה תיחשב כבנאדם טוב.

Fedia Almighty

New member
אי אפשר כי

1) אני כבר במערכת יחסים ו- 2) היא לא חולת/נשאית איידס (שאלתי ועשיתי לה בדיקות) (דם נגוע??? מישהו? אפילו דם אתיופי יתקבל....)

אז אתה מודע לעובדה

שברגע שתחליט שאתה באמת רוצה להיות בעל איידס, אתה תהיה מנוטרל מינית? הרי לא תרצה להדביק את האישה הקטנה שלך, או שמא כן וזאת התכנית הזדונית שלך מלכתחילה. ואם תבחר שלא להדביק את הקטנה שלך, אז אתה תהיה חייב לקבל מאיפשהו, ומי תרצה לשכב איתך אם לא אישה שהיא חולת איידס בעצמה? אז תפתור אותך מבעיות העתיד- תשכב עם חולת איידס בהווה.

למעלה