פרצו לנו ל
הבוקר

אפרת12

New member
../images/Emo93.gif פרצו לנו ל../images/Emo82.gif הבוקר

מה פרצו - נכנסו דרך החלון בקומה התחתונה. סיון בכה ב-6:20 וניגשתי אליו אבל הסתבר שהוא בכה מתוך שינה. חזרתי למיטה ושמעתי את הפעמון של הדלת. אם הייתי ישה לא הייתי שומעת אותו כי הוא נורא חלש. לא הבנתי מי מצלצל בשעה כזו ביום שבת. קמתי והסתכלתי דרך החלון וראיתי את השומר של השכנים (השכן שלנו הוא VIP ולכן יש על הבית שלו שמירה 24 שעות ביממה) והוא בדיוק אמר למישהו במירס שהוא הודיע למשטרה כי ערבי נכנס לבית של השכנים (אנחנו). אז ירדתי הביתה והוא סיפר לי שערבי נכנס אלינו הביתה ולקח את המפתחות - ונתן לי את הצרור. אלה היו המפתחות של האוטו של העבודה של בעלי, שבו נמצאים גם המפתחות של העבודה. חשבתי שבזה נגמר הענין, אבל אז הוא אמר שהוא לקח גם תיק. נכנסתי והסתכלתי וראיתי שגם התיק של סיון - שבו הארנק שלי והנייד שלי היו, וגם התיק השני שלי - שבו גם הדרכון הישן וגם החדש שעשיתי השבוע היו (שכחתי להוציא אותם ולשים במקום, למרות שכל הזמן הזכרתי לעצמי), שניהם נעלמו. הלך לו יום הלימודים שתכננתי, והלך מחר. איזה באסה...

תפי

New member
אויייייי איזה בסה

איזה בוקר
כל כך מעצבן ומרגיז. ובעיקר החדירה ל"מבצר" שלכם. שולחת חיבוקים

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif

החלטנו לבצר אותו עוד יותר - עם מערכת חיצונית נוסף על הפנימית, שלא פועלת כשאנחנו בבית

אפרת12

New member
אין סורגים

שונאים סורגים. יש אזעקה מצויינת, אבל אנחנו לא מפעילים אותה כשאנחנו בבית...

משוש30

New member
מה??? איזה מזל שיש לכם שומר ממול

איך הוא הצליח לקחת ממנו את הצרור. אוף זו כזו תחושת עלבון! (מעבר לבאסה של שוב ללכת למשרד הפנים למשטרה לבטל כרטיסים וכד') שולחת לך המון
איך הוא נכנס בכלל???

אפרת12

New member
מסתבר שהוא זרק את הצרור

השומר חשד בו כשהוא ניגש לאוטו. אז הוא בא אליו והתחיל לשאול אותו מיהו ולמה הוא ניגש לאוטו אז הוא זרק את הצרור וברח

תומרלי

New member
איזה מבאס. טוב שיש לכם את השומר הזה

מכירה את התחושה. לנו פרצו כשהיינו בחור נידח בארה"ב וזו תחושה איומה.

אפרת12

New member
תחושה נאחסית

רק המחשבה שמישהו זר הסתובב בבית, ואנחנו היינו שם. טוב שניגשתי לסיון עוד לפני שידעתי בכלל שנכנסו אלינו לבית וראיתי שהוא בסדר

אויש מפחיד ומעצבן נורא

מקווה שהודעת לחברת האשראי על גניבת כרטיסי האשראי ולמשטרה על ת.ז. והדרכונים בכל מקרה טוב שיש שכן VIP
העיקר שאתם בסדר והנזק הוא רק ברכוש

../images/Emo46.gifאיזה בוקר מרגיז.

הפריצות האלה הפכו למכה שלא נבראה. מקווה שתתגברו על הטראומה מהר.

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif אנחנו בסדר

רק מבואסים קמעא כשהייתי בהריון ביום ההולדת שלנו גם פרצו לנו לבית. קבענו לאותו ערב ללכת למסעדה עם זוג חברים, ואכן הלכנו אחרי שסידרנו את הבלאגן שעשו הפורצים. למה אני מספרת את זה
כי בדיוק קבענו גם הערב ללכת למסעדה עם אותו זוג חברים...

אפרת12

New member
באמת היה עדיף שהיה לוקח את התיקים

אבל כפי שהבנו יותר מאוחר הוא לא לקח את הצרור אלא הגנב זרק אותו. השומר התנצל בפני על שאסור היה לו לירות בו... והשוטר שדיברתי איתו בטלפון קבל על זה שהוא לא שבר לו כמה עצמות, כי עכשיו הוא יילך לפרוץ לעוד בתים ותהיה להם עוד עבודה

אור100

New member
אני סקרנית לדעת מי זה השכן...

סתםםםםםםםםםם נשמע לא נעים בכלל!!! העיקר שאתם בריאים ושלמים

hilalev

New member
אוף איזה באסה על הבוקר !

הוא לא יכל לעשות יותר מזה השומר של השכנים?????

אוי איזה באסה../images/Emo24.gif ומבאס אותי גם

לחשוב לאיזה ידיים הדרכון יגיע. אני לא מבינה הוא ראה אותם רק כשהם יצאו?

אפרת12

New member
זה סיפור קצת ארוך להסביר

למה זה לא היה נורא חשוד כשהוא נכנס וגם אותי מאוד מבאס לחשוב על נושא הדרכון. בגלל זה היה לי הכי חשוב למצוא את התיק עם הדרכונים. קיויתי שאולי הוא יזרוק אותו בגלל שאת הדרכונים קצת קשה למצוא שם, והתיק היה ריק מכסף ודברי ערך. חיפשתי המון בסביבה הקרובה כי נראה היה שהוא ניער אותו ממש ליד דלת הבית (מצאנו שם שפתונים) אבל התיק לא היה.

למעלה