10 ימים אחרי דקא ארוך...

yaelhul

New member
../images/Emo93.gif 10 ימים אחרי דקא ארוך...

התחיל לי דימום. כבר אתמול בערב הרגשתי כאבי גב תחתון (כמו לפני מחזור), אבל הייתי בטוחה שזה קשור לנקיונות מאסיביים שערכתי בבית. היום הסתבר שהתחיל דימום (טרי). למה זה קורה והאם קרה לעוד מישהי תוך כדי דיכוי? תודה מראש יעל

Jessie

New member
זה קרה לדי הרבה,

כמה הודעות מתחת יש גם הסבר של נועם למה זה קורה. לאחרונה אני זוכרת שאולה כתבה על כך. הבנתי שזו תופעה די נפוצה.

yaelhul

New member
לא מוצאת את ההסברים של נועם ואולה

אולי מישהי יכולה להסביר שוב או ליצור קישור לשם? יעל

Jessie

New member
הנה בנתיים, היה גם אחד

יותר מפורט, אני אחפש אחר כך, ההודעה של נועם: כמה ימים אחרי תום הוסת, הדימום חזר. אני זוכרת את עצמי היסטרית לחלוטין. גם בגלל סף ההיסטריה הנמוך בעקבות הדקא. גם בגלל השיפוצים שעשינו במקלחת, והעובדה שכל מה שעמד לרשותי זה צינור מים פשוט. וגם בגלל שאני שומרת טהרת משפחה, ודימום באמצע יכול היה לשבש הכל. אז הרופא הרגיע אותי ואמר שזה קורה בגלל הדקא שמפיל את ההורמונים. והרב של מכון פועה הרגיע ונתן עצות איך להסתדר. והמקלחת... זה לקח חודש חודשיים והשיפוצים נגמרו הלוואי והיה אפשר לגמור כל כך בקלות גם את הטיפולים שנה טובה נועם בהצלחה יעלי עמית

נוג

New member
ליעל ../images/Emo10.gif

חג שמחיין התופעה מוכרת לצערי הרב, גם לי זה קורה ולא משנה מה את עושה אני אפילו נסיתי להיות במנוחה מוחלטת אחרי הזרעה. פעם הרופא שלי אמר עם זה מצליחה להשתרש אז גם עם תטפסי הרים, ההריון ישאר שלא יהיו לך נקיפות מצפון בגלל הנקיונות חבל על האנרגיות. מחזיקה לך אצבעות שיהיה בהצלחה בסיבוב הבא. נוג

אולה *

New member
הי יעלו´ש

ראיתי, שעמית כבר ציטטה את נועם. אצלי הדימום בא כ-8 ימים אחרי הדקא. די התעצבנתי -:p שאלתי באותו נושא גם את ד"ר זידדמן. כאן תשובתו. אצלי הדימום נעלם לאחר 5 ימים. אל תבהלי. בהצלחה!
אולה

למעלה