../images/Emo93.gif

איזה בעסה! ביום שישי ירד גשם ממש חזק, אבל אני כל-כך מטומטם שיצאתי מהבית עם המיני דיסק.... בכל מקרה - אני רצתי ואז המיני דיסק נפל, עם הגשם עם התנופה עם הכל! בסוף גיליתי שרק חלק קטן נפל, החלק הזה של הבטריה.... עכשיו אני שם נייר כסף אבל זה כל הזמן יוצא ורק הסוללה הנטענת שבאה עם זה פועלת, סוללות רגילות לא.... מישהו יודע איך או איפה אפשר לתקן את זה?! אה, הסוג של המיני דיסק זה MZ-R700....

EurO

New member
../images/Emo9.gif בדיוק אותו דגם כמו שלי

אתה יכול לפנות לפורום גאדג´טס, הם מתעסקים בזה
ומוסר השכל: לרוץ בגשם עם מיני דיסק מותר, אבל להחזיק אותו טוב טוב בכיס
אגב, יש לי נרתיק למינידיסק של Vivanco - ממליץ בחום
יש לו מקום במיוחד למינידיסק ובדיוק בגודל שלו, מקום לשלט ולאוזניות, מקום ל-2 דיסקים, והוא נתפס בחגורה
אני בד"כ רץ איתו ושומע מוזיקה תוך כדי- עד עכשיו (טפו טפו טפו
) לא קרה לו כלום.

ועוד משהו....

נכון יש את החלק הזה של הסוללה - הכסוף הזה, תוכל להגיד לי לאן הוא מתחבר בדיוק? או איפה אפשר לתקן או לקנות כזה חלק? תודה.

אם כבר אז גם אני יכול לשאול משו ?

הדיסקמן שלי, תוצרת פיליפס, עושה משו מאד מוזר. מנגן רק מוסיקת רקע ללא הווקאלס (השירה). מה עושים ? למי פונים? הגמד

EurO

New member
תשובה ../images/Emo26.gif

1. זהו לא ייעוד הפורום. אתה מוזמן לקרוא את הודעת המנהל, ולחזור לכאן שוב. נקבל אותך בשמחה
2. בכל מקרה אתה יכול לפנות לפורום גאדג´טס, הם מבינים בזה- רק אל תשכח לציין מהו הדגם של הדיסקמן, כי גם כך אינני יכול לעזור לך בבעיה. תחפש בדפי-זהב מהו מספר הטלפון של נציגות פיליפס בארץ ותברר איתם כיצד לסדר את הבעייה.

למעלה