בננות -יש לי חדשות טובות!

*שיר

New member
../images/Emo94.gifבננות -יש לי חדשות טובות! ../images/Emo9.gif

אם לא יקרה שום דבר אז בכריסטמס נהיה ב-
בתאילנד!!
המסלול המשוער כרגע הוא בנדקוק-צ´אנג מאי-פוקט (או קופיפי). יש לנו כבר מקומות על הטיסה לבנגקוק
האח
אחחחח, אני כבר מחכה לזה בקוצר רוח
לכל מי שייעצה לנו והציעה לנו את תאילנד. אני אשמח לשמוע עוד עצות וטיפים

dorlim

New member
ייווו, איזה כיף ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמנם לא היינו אבל שמענו מליון חוויות וזה נשמע נפלא
אתם הולכים להנות, שחבל לכם על הזמן

*שיר

New member
כן, ככה כולם אומרים לנו ../images/Emo9.gif

בגלל זה אני כבר ממש לא יכולה לחכות! זה גם יוצא שבוע אחרי היומולדת שלי, אז זו מתנה ממש נחמדה...

שירי71

New member
שיר שיר יופי!!!

אני אשאל את אייל מה יש לו להציע כי הוא היה שם אחרי. איזה כייף לכם !!!!

אתי@

New member
איזה פיצוץ ../images/Emo59.gif תהנו ותבלו ../images/Emo13.gif

ותרשמו יומן מסע - כי אנחנו אחריכם...
דרך אגב - לכמה זמן

*שיר

New member
אנחנו נוסעים לשבועיים בדיוק

ואני אשמח להעביר לך את כל המידע והחוויות אחרי הנסיעה...

אתי@

New member
אנחנו עוד מתלבטים, כי אנחנו רוצים

גם ארה"ב בקיץ, אז זה צריך להיות משהו לא ארוך מידי ולא יקר מידי. בעיקרון אנחנו בכיוון האיים ולאו דווקא תיאלנד עצמה.

*שיר

New member
ראיתי שיש עכשיו מבצעים לפוקט

ב-777$, שזה ממש מחיר טוב. דרך אגב, לפי הספרים מומלץ לנסוע עד פברואר. אח"כ מתחילה העונה הגשומה. אז אתם יכולים לקפוץ לתאילנד בפברואר וזה נותן לכם מספיק מרחב עד הקיץ...

אתי@

New member
זה הרעיון - פברואר מרץ

אנחנו מתכוונים להתחיל ממש עכשיו בברורים יותר אינטנסיביים...

וואו איזה כייף לכם , מזל טוב

תהנו לכם , ואחר כך אני רוצה עידכונים , כי שנה הבאה זה התכנון שלנו ף אלא אם יהיה משהו שיפריע...

הילית*

New member
איזה ככככככככככייף לכם...

שיהיה לכם הכי אחלה שבעולם... ותהנו גם קצת בשבילנו (בעצם אין מקום להנאה גם בשבילנו- ההנאה צריכה להיות כולה שלכם)

utopia

New member
תאילנד

אם את צריכה עוד פרטים בקשר לתאילנד, אני תמיד שמחה לתת... אני רק צריכה כיוון - מה אתם עדיין לא יודעים

*שיר

New member
../images/Emo51.gif הכיוון הוא כדלהלן:

בנגקוק - אנחנו מתלבטים אם לשהות שם יום וחצי או יומיים וחצי
אזור צ´אנג מאי-צ´אנג ראי - אנחנו מתלבטים איפה לנחות וכמה זמן לטייל באזור. האם לקחת מדריך פרטי או להצטרף לטיול ג´יפים המוני יותר
ומשם לאיים - הטיסה לפוקט. וההתלבטות האם לישון את כל הלילות בפוקט ורק לנסוע לבקר באיים האחרים (קופופי) או האפ כדאי לעבור באמצע לאי אחר.
רבה רבה מראש על כל ייעוץ וטיפים!

utopia

New member
אז ככה:

בנקוק - ממליצה להיות לפחות יומיים וחצי. יש המון מה לראות בעיר עצמה ומסביב לה (למשל יום טיול לשוק הצף וכו´). תשתדלו להיות ביום שבת או ראשון, כי יש את שוק סוף השבוע שחבל לפספס. אזור הצפון - אנחנו לקחנו מדריך פרטי והיינו בצאנג ראי, צ´אנג מאי ומה-הוג-סון. כמו שכבר אמרתי, לדעתי מיותר לישון בצ´אנג ראי (אנחנו השתעממנו בלילה שם) ומספיק לנסוע לביקור קצר מצ´אנג מאי. אנחנו מאד נהננו מהמדריך הפרטי, אבל זה בגלל שאני מאד מפונקת וחוטפת חלחלה מלישון באכסניות למיניהן. טיולי ג´יפים אמורים להיות מאד כייפים (כך שמעתי מחברים...) אבל צריך לבדוק היכן ישנים בלילות וזה כבר תלוי במידת הפינוק שלכם. איים - פוקט לדעתי מאד מתויירת והמונית. כך שלפי דעתי, לא כדאי לבלות שם את כל הלילות. ההפלגה לקופיפי מפוקט נמשכת מספיק זמן (כ-3 שעות אם אינני טועה) ולכן חבל לבזבז יום שלם על להגיע לשם, להיות שעתיים ולחזור...

*שיר

New member
וואו!! תודה! ענית על כל השאלות

הקטנות שהטרידו אותנו! גם אני קצת מפונדרקת ולכן אני לא בעניין של אכסניות. ואם כבר את עוזרת לי כלכך יפה
אז יש לי עוד שאלה: מאיפה לקחתם את המדריך? הזמנתם מהארץ או שחיפשתם בצ´אנג מאי? ומה עשיתם איתו? הוא לקח אתכם בג´יפ לטיולים או מה?

למעלה