הבעל הפולני והאישה הפרסיה :

פרויז1

New member
../images/Emo94.gifהבעל הפולני והאישה הפרסיה :

בעל פולני אומר לאשתו הפרסיה לפני יחסי המין: מתוקה שלי! "אני רוצה שתגידי לי כשתהיי בתוך שיא האורגזמה" האישה : "פוש פוש שלי! אתה רוצה שאני אטריד אותך מחר בעבודה?"

פרויז1

New member
../images/Emo254.gifהחמות הפרסיה, והכלה התורקיה :

חצי שנה אחרי החתונה שואלת החמה פרסיה את הכלה התורכית : "מתי כבר תביאו לי נכד ראשון?" עונה לה הכלה התורכית : "אנחנו מנסים כל הזמן, אבל אני לא מצליחה לבלוע את הגועל הזה!"
לידיעה : בפרס, התורקים המהגרים, היו האנאלפאביתים.

פרויז1

New member
../images/Emo68.gifפולניה וכושי בשרותי גברים :

אישה פולניה נכנסת בטעות לשירותי גברים ותופסת כושי עם איבר מין ענק בחוץ. האישה נבהלת ונרתעת לאחור. "זה בסדר", אומר הכושי, "אני מחזיק אותו"

פרויז1

New member
לאן מופנה תא מוח נשי בראש של גבר?../images/Emo8.gif

פעם אחת, לפני הרבה הרבה שנים, תא מוח נשי הגיע בטעות למוחו של גבר פרסי. התא הסתובב חסר אונים בין כל החללים הריקים וצעק "יש פה מישהו?" לאחר כמה נסיונות שמע התא מתוך חלל המוח של הפרסי, קולות עמומים: "כן, אנחנו כאן, אבל למטה
..."

פרויז1

New member
הנכה והאישה המוכה

אישה אחת, לא שפר עליה מזלה וכל הבעלים שלה היו מניאקים: אחד ברח לה, שני היה גרוע במיטה והשלישי היכה אותה. היא פרסמה הודעה בעיתון: "דרוש בעל שלא יכה, לא יברח ויהיה טוב במיטה" יום אחד היא שומעת צלצול של פעמון הכניסה. כשהיא פותחת, היא רואה גבר על כיסא גלגלים ובלי ידיים. "מה אתה עושה כאן?" היא שואלת. הנכה מסביר לה שהוא בא בעקבות המודעה "לברוח אני לא יכול, כי אין לי רגליים, ולהכות אני לא יכול, כי אין לי ידיים". "ומה בקשר לדרישה - טוב במיטה?" היא שואלת. "גברת איך נראה לך שצילצלתי בפעמון?
"

פרויז1

New member
../images/Emo68.gifהאדם והפרסיה היפהפייה :

אדם ניגש לפרסיה יפהפייה בסופרמרקט הומה אדם ואומר לה: "איבדתי את אשתי, את יכולה לדבר איתי לכמה רגעים?" הפרסיה ההמומה לא מבינה בדיוק למה הוא צריך לדבר איתה, ולשאלתה הוא מסביר: "בכל פעם שאני מדבר עם אישה עם שדיים יפים כמו שלך, אשתי צצה משומקום"

פרויז1

New member
../images/Emo140.gifהזוג וחובו :

זוג עושה סקס במיטה. הגבר: בואי נעשה את תנוחת 68! האישה: 68? הגבר: כן, זה כשאת עושה לי ואני חייב לך אחד.

פרויז1

New member
שתי חברות ושני מאהבים : -

שתי חברות : פולניה ופרסיה - משוחחות ביניהן... אישה פולניה : יש לי שני מאהבים, אחד בן 70 והשני בן 20. אישה פרסיה : למה את צריכה שני מאהבים? אישה פולניה : אחד בשביל ההוצאות ואחד בשביל ההכנסות...

IBP1

New member
הממממ מישהו ביקש ממני לקלל כאן....

הממממ.... את מי ולמה וכמה משלמים לי על הטלת הקללה?

פרויז1

New member
../images/Emo88.gifרק ככה אפשר לעורר אותך../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

הבאתי לכם ים בדיחות. צחקתם
תגיבו
לא לסגור במנעול
את הפה
המנעול מיועד לנעול ת'כספת. אנחנו פרסים. אח שלי, תודה ששבת! כמה טוב שאתה פה. בפרסית יש 2 מילים שפירושן "קללה" : 1. FOSH - זה כמו כוס אוחתו וכאלה. 2. NEFRIN - לא עלינו זה הטלת קללה רעה. הפרסים אומרים : תגיב לי! אפילו שאתה מקלל אותי קללה מסוג 1. FOSH - זה כמו כוס אוחתו וכאלה, עדיף מחוסר תגובה. משתיקה. לזה התכוונתי. ערב טוב !

פרויז1

New member
אפשר לתת חייכן, או דומה,

אפשר לומר כמה מילים. אבל : אם לשתוק - אז עדיף לקלל קללה מהסוג שאמרתי לכם! בו'נה ! לא להתבלבל לי בקללות! אין לי פה תקציבים להסרת קללות רעות, אה? וחוצמזה : אנינו פרסים...

למעלה