הכתבה בתמורה

faith2

New member
../images/Emo94.gifהכתבה בתמורה../images/Emo13.gif

היום קראתי את הכתבה בעיתון תמורה שהתפרסמה ביום שישי...אז רב תודות לדן צ....את היוזמה!!!...תודה רבה! בהחלט קידמת את הפורום!!!!! אני יפרסם את הכתבה כאן ביום חמישי....פשוט עד חמישי אני חנוקה ממבחנים

דן צ

New member
אני אחסוך לך, הנה הכתבה.

מעכשיו , פורום לבית שמש והסביבה. פורטל האינטרנט הגדול "תפוז" פתח בימים האחרונים פורום חדש לטובת העיר בית שמש וסביבתה . "תפוז" הינו אתר אינטרנט בעל דף הקהילות הגדול ביותר במדינה , יותר מ 600 פורומים נמצאים תחתיו וכ 30,000 הודעות ביום ומעל 300,000 משתמשים , כך שפורום בית שמש יזכה לחשיפה גדולה בקהילת הפורומים, בתפוז ישנם מנהלי פורומים המתגוררים בבית שמש. את הפורום מנהלת בהתנדבות רותם יצחקי תושבת העיר, רותם הינה בת 16 ותלמידת תיכון בבה"ס ע"ש "שייבר" . אז למה נועד הפורום? הפורום נועד לתת לכם התושבים במה לכל מה שעולה על רוחכם , אם זה חברתית , בעיות אישיות וציבוריות , עזרה לנזקקים, פירסום של אירועים בעיר או טענות מול מוסדות העירייה , הפורום יהווה מעין מפגש וירטואלי לכל שכבות האוכלוסייה בבית שמש והסביבה , צעירים , נוער ומבוגרים . מה יש בפורום? בפורום יש מגוון רחב של אפשרויות ופעילויות , ישנם מאמרים בנושא העיר ומאמרים כלליים , ישנם גלריות,קישורים שונים, לוח אירועים וסקר שמתעדכן מידי פעם, לפורום יש גם צ´אט ייחודי משלו אך ורק לבית שמש והסביבה, עוד אפשרות בפורום היא אפשרות האירוח , מידי פעם יתארח בפורום איש מפתח בעיר אשר ישיב לשאלות הגולשים . רותם יצחקי :" תושבי בית שמש והישובים סביבה. הפורום נפתח למענכם- על-מנת להוות כמעין מפגש וירטואלי בין התושבים, היאפשר להכיר אחד את השני טוב יותר. בפורום נעלה דיונים על המתרחש בעיר- מקומות בילוי, תנועות נוער וכל העולה על דעתכם- גם אם זה לא בהכרח קשור לעיר. אז אתם מוזמנים בחום, להתחיל לתרום לקהילתנו- גם אם אינכם תושבי העיר והאזור". אז תושבים יקרים , רותם תשמח לראותכם ולארח אותכם בפורום שכתובתו : http://forums.tapuz.co.ol/bet_shemesh דן צ

למעלה