המלפפון ואני

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo94.gif המלפפון ואני ../images/Emo94.gif

<b>זיקפת המלפפון</b> 1.מלפפון נשאר קשה לפחות שבוע. 2.אתה יכול ללטף מלפפון בסופרמרקט מבלי לגרום לשערוריה.
3.לפני שאתה מביא את המללפון מהסופרמרקט אתה יודע כמה הוא קשה..
4.המלפפון ייתחס אליך יפה גם בבוקר.
4.למלפפון לא איכפת אם אתה בתול.
5.אתה יכול ללכת עם מלפפון לסרט וגם לראות את הסרט.
6.מלפפון לא יספר למלפפונים אחרים שאתה כבר לא בתול. 7.מלפפון לא ידרוש ממך ללבוש תחתונים סקסים כשאתם נכנסים למיטה. 8.אתה יכול להנות מכמה מלפפונים שאתה רוצה. 9.מלפפונים לעולם לא שואלים:"הייתי טוב"? "איך זה היה"? "גמרת"?.... 10.מלפפונים אינם מבקשים ממך לנהל שיחות נפש. 11.מלפפונים לא יערכו לך סצינה מפני שישנם מלפפונים אחרים המקרר. 12.לא חשוב עד כמה הזדקנת תמיד תוכל למצוא מלפפון רענן. 13.מלפפון לא יכעס אם יש לך כאב ראש. 14.מלפפון לא יחבקש ממך לנהל סקס באור. 15.מלפפון לא יכנס לדיכאון אם יראה אותך ביד עם בננה. "ברכבת נסעה אשה שהייתה שקועה בקריאת עיתון. בספסל מולה ישבו שניי גברים שלא חדלו לנעץ בה עיניים. שמלתה הייתה קצרה וחשפה את רגליה הגרובות גרבי משי הנאחזות בביריות. על אחת הביריות הייתה מוצמדת שושנה. אחד הגברים פנה אליה ושאל: "אימרי לנו, גבירתי, האם השושנה הזאת היא טיבעית או מלאכותית"? "היא שושנה טיבעית המקבלת את מימיה מן המעיין שמעליה..." השיבה לו החיוך. מעודד מתשובתה המשיך הגבר לשאול: "התרשי לי לשתול את המלפפון שלי במעיין שלך"? "לך, תשתול אותו בתחת של החבר שלך, שמעתי שמלפפונים גדלים טוב בחרא...."
אמט

guy1974

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif

מלפפון לא יחבק אותך אחרי! אחרי יומים כבר מחפש תחליפים

Liroy26

New member
אותו התחליף נמצא גם בשוקולד

(וכאן העדיפות ניתנת ברוב כבוד והדר לשוקולד פרה עם סוכריות קופצות): 1. עם שוקולד לא צריך להתפשר על הגודל. 2. גם כשהוא רך הוא עדיין טעים. 3. אפשר לגוון איתו בדרכים רבות. 4. אפשר להנות ממנו עם חבר מאותו המין מבלי שיכנו אותכם בשמות גנאי. 5. אפשר להנות ממנו כל הסופ"ש ועדיין ללכת יציב ביום ראשון. 6. לא מבקש להתחבק אחרי! 7. אפשר לנשוך לו את האגוזים וזה לא יכאב לו. אז אתם אומרים שיש לי חסך..?!

Liroy26

New member
ללירוי יש ברזומה

שנה ו-8 בלי סקס. איך אתה חושב הצלחתי לשמור על השפיות ולמנוע מהזין שלי להישחק מרוב שהבאתי ביד??

.m

New member
שוקולד עם סוכריות קופצות

אוי, מי שלא ניסה אוראלי עם סוכריות קופצות פשוט לא יודע מה הוא מפסיק...
mai

daniel365

New member
לא שאני יודע מגירוי אישי...

אבל לאחר ניסוי ותהייה של הנושא על בנות המין השני |מי אמר אקסיות?| ללא ספק... חוויה מקפיצה....

.m

New member
אני דווקא יודעת מגירוי אישי ../images/Emo8.gif

אבל בהזדמנות זו - אתה לא חושב שהגיע הזמן לבדוק את זה באופן אישי?
mai

xanadu

New member
אני יוזם פנייה לנעמ"ת

זה בלתי אפשרי. אולי שמישהו יטפל בגיברת הזאת, שלא מפסיקה לשלוח רמזים מיניים מטרידים לעבר חברי הפורום התמימים???

Liroy26

New member
אני מפחד לשאול...

אבל אשאל בכל זאת - איך משלבים בין השניים??

.m

New member
אתה רוצה הסבר מפורט כאן, בפורום?

או שתרים לי טלפון ואני אסביר לך באופן אישי...
mai

daniel365

New member
בקרוב....

יום שני אני ואתה בפגישה אישית להסברים מפורטים עם תרשימים.... היה נכון!

מעשה שהיה...

כך היה... או - "סיפורו של שוקולד עם סוכריות קופצות
" לוקיישן: אקוודור - דרום אמריקה. הזמן: אוגוסט 1999 נסיבות: סוף הטיול אחרי צבא - עוגי צריך להעביר עוד כמה ימים לפני גלאפאגוס
(ואחרי זה - הביתה). עוגי הולך לקניון הגדול להעביר את הזמן בקולנוע: 'אפיזודיו אונו' (מלחמת הכוכבים I) ו'הקומה ה-13'... בקניון ניצבת עלמת חן אקוודוריאנית שמחלקת שוקולד חדש במהדורת ניסיון לעוברים ושווים. החבורה - ואיתם עוגי - ניגשים לקחת שוקולדון. השוקולד עטוף באריזה סגולה-צהובה-רדיואקטיבית (
- אל תיגע
זה חפץ חשוד
) עליה כתוב "מילניום" (מתכוננים לאלף הבאה?). עוגי פותח את העטיפה (האישית) בחשדנות ונוגס בקוביה. קשה לתאר את הזוועה... עוגי לא היה מוכן לזה שהשוקולד יהיה עם סוכריות קופצות ונבהל (אחת הפעמים היחידות שעוגי ירק שוקולד). לאחר בחינת השארית של השוקולד ביד, הסתבר שהסוכריות הקופצות הן בצבע צהוב רדיואקטיבי התואם לעטיפה... למרות שעוגי מיהר להוציא את הפיכסה מהפה
תחושת הקופצנות לא עברה במהלך כל ה'קומה ה-13'
מיותר לציין שעוגי נמנע משוקולדים מקפצים מאז החוויה הטראומטית.

daniel365

New member
מה קרה מותק ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אחרי שאמרתי לילה טוב
.... התחרפן לך השכל
אתה במצב נואש ידידי....

amet

New member
עכשיו אתה מבין

מה קורה לי בלילות ולמה אני לא נרדם מי שלא לוקח את מה שיש.......מפסיד... אני בכל אופן פותח לכם...... מחשבה חדשה....

למעלה