|לכן על חוסר ההתיחסות להיום|שמש ככה לך ריפי - חוסר תשומת לב משווע גנובה בכלל לא עונה לי היום סיגלי - עלייך שלא נדבר עציון - היית בסביבה ואת זה אני לא שוכחת בולי - היחידה שנתנה לי תשומי היום
שלא יכול להיות שמפלצת כזו לא מזהים, הרי לי נדמה שיש לו עיות בראש ובנשמה, הרי מי יכול לפגוע בנשמה טהורה. במלאך קטנטן, אין לי מלים לבטא את הכאב, אני סבתא ל4 .ואני חושבת שאלוהים ישמור מי שהיה פוגע לי בנכדים. את גופתו לא היו מוצאים ,היתי טוחנת אותו במטחנת בשר .וקוברת אותו כמה אמות באדמה ,שחס וחלילה הכלבים לא יספגו את השטן שהיה מסוגל למעה נבלה שכזו
אור החמודה ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo132.gif
כשאני קוראת הודעה כזאת, אני נעשית פתאום בנאדם מאוד יסודי... אז הנה התקף קטן של
משועשע וברוח טובה, אבל גם די מדויק... את מוזמנת לספור.... אתמול, כשבכלל לא היית בפורום, קיבלת 7 הודעות מכולנו בפורום עצמו, ורק ממני לבד, 4 מסרים + 3 מיילים. היום ממוש לא היתה. עציון, שלא היה רוב היום, 2 הודעות. בולי - שנתנה לך תשומת לב, 5 הודעות. גנובי - 6 הודעות. סיגליהיא - 8 הודעות. ריפי - 9 הודעות. וזה בלי לספור 2 מסרים של היום ממני + שיחת טלפון, ובלי לספור כמה מסרים ושיחות עם ממוש סיגלי ו..... להמשיך? אם שוב תתלונני על חוסר תשומת לב, אני אספור לך שוב ! ולפי הספירה שלי בינתיים, את לא זכאית לפיצויים כלל, נסי שנית בנסיבות מתאימות יותר.
אני בכלל הזנחתי הכל היום,,, היה לי קשה לכתוב ולמעט הודעה אחת בשרשור לזכר הודיה לא כתבתי בכלל,,, אז מבטיחה מחר לפצות אותך ואת כולן אבל רק אחה"צ כי בבוקר אני בכלל לא אהיה בקרבת מחשב מקווה שגם אתן תתגעגעו אליי כשלא אהיה פה כל הבוקר