ות אני צריכה את עזרתכן בקשר

rinutza

New member
../images/Emo94.gifות אני צריכה את עזרתכן בקשר

למסעדה. אנחנו כמה חברה, בערך 10 שרוצים לשבת הערב באיזו מסעדה. הבעיה היא שיש רמות מחיר שונות שאנשים מוכנים לשלם ואהבה שונה לשוגי אוכל. בקיצור אני מחפשת מסעדה שמשלבת כמה סגנונות: בשר, פירות ים, פסטות או משהו בסגנון אבל שתהיה טובה. ושמשלבת כמה רמות מחירים - לא הכל 30 ש"ח אבל גם לא הכל 150. כלומר שכל אחד יוכל למצוא את עצמו. מקווה שתוכלו לעזור.

אתי@

New member
המקום היחיד שעולה לי לראש זה

´סטפן בראון´ ברוטשילד בת"א. היינו שם כמה חבר´ה ובאמת כל אחד הזמין משהו בסגנון שונה. אני לא ממש זוכרת את התפריט ואיך היה, אני רק זןכרת את המגוון. אז אל תתפסי את הרעיון הזה כהמלצה. בהצלחה

shelycat

New member
קולמבוס בהרצליה אולי?

מבחינת מגוון של מנות נראה לי שה"קולומבוס" בהרצליה מתאימה יש שם גם בשרים למינהם, פסטות, המבורגרים, טאקו, בוריטוס, סלטים,אפילו איזה מרק או שניים וכמובן יש להם גם פלטות קומבו (צימחונית ולא צימחונית) שאפשר לחלוק עם עוד אנשים ככה שכולם יוכלו למצוא את עצמם.

shelycat

New member
ואולי גם "מילאנו" בפארק המדע

ברחובות תתאים+היא פתוחה 24 שעות כך שלא יסלקו אתכם באמצע האוכל עם תגיעו מאוחר. בכל מקרה גם שם יש מבחר נוח לבעלי טעמים שונים.

אתי@

New member
קולומבו באמת מתאים ../images/Emo45.gif

ולגבי מילאנו - אחותי אומרת שיש להם עוגות משגעות (בעיקר עוגת שוקולד).

rinutza

New member
שכחתי שאני צריכה באזור הרצליה פיתוח

או תל-אביב

שמופית

New member
יש את בר פירות ים בפיתוח ../images/Emo45.gif

אחלה מסעדה !!! אוכל נהדר ולא יותר מדי יקר... אבל רצוי להזמין כבר מקום !

rinutza

New member
זו אחת המסעדות האהובות עלי,

הבעיה היא שלא כולם אוהבים פירות ים. אבל נראה לי שמצאנו - הברוהאוס בת"א. מישהי היתה?

מאי26

New member
רינה, הברוהאוס מאוד יקר.

נראה לי שאנשים שרוצים דברים קצת פחות זולים לא כל כך ימצאו את עצמם, וגם המבחר שם לא ענקי. לדעתי עדיף לכם ללכת על קולומבוס בהרצליה מבחינת מבחר ומחירים.

יעלי2

New member
חסילון הרצליה פיתוח

לא 30 ש"ח אבל תמיד אפשר להזמין רק מנה ראשונה או סושי. יש להם פירות ים נפלאים לצד סטייק יען וסושי וברמה טובה. מחירים לאדם לארוחה ממוצעת 70 ש"ח

למעלה