נו זה לא קשור...

E l i a n

New member
../images/Emo50.gif בובה!!!!

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון בהצלחה! וזיכרי,ציונים זה לא הכל בחיים,אלא חיי העיון,שהם הלמידה עצמה. :) שיעורי פילוסופיה החלו משפיעים עליי,הא? :) הו וול.. קחי
רק כי זה אמוטיקון יפה :) שוב,הרבה הרבה
לך! ממני, אליאן.

../images/Emo94.gifמ'כפת לי מציונים

אייכפת לי לאיזה בצפר אני הולכת אני לא יודעת מאיפה את אבל אם את מירושלים את בטוח שמעת על לידה (התיכון שליד האוניברסיטה) זה בצפר לחנונים... כן אני יודעת אבל יש אנשים ששמה כי לשם הם עוברים מהבצפר שלהם והם לומדים נורמאלי משמע הם אנשים נורמאלים... אני גולשת לנושאים לא קשורים מה שהתכוונתי זה שזה לא מבחנים של הבצפר משלי אלא מבחני קבלה לבצפר פרטי לי אין פרוטקציה אבל יש לי מקום שמור... זה ממש סיפור ארוך . לומשנה כבר עשיתי ת'מבחן ולא נראה לי שעברתי עדיין לא קיבלתי ת'תוצאות ואני ממש לחוצה (כמו ששמת לב מהודעה) ואני מפיגה מתחים בכך שאני גורמת לאנשים לקרוא הודעות חסרות טעם (אבל בזה אני לא בטוחה אם את רוצה תנסי להדפיס ת'הודעה וקחי ביס) כמו ששמת לב אני סובלת מחוסר שפיות זמנית (זמנית מה פתאום זמנית הייתי מטורפת כל ימי חיי) וכל זה רק כי רציתי להגיד לך תודה שנתת לי בהצלחה(הי בדיוק עשיתי את זה)

ailag

New member
אממ..

אוקיי. מישהו היה חייב להגיד את זה. 1. אם זה בי"ס של חנונים, ואת כזאת קולית, למה לך ללכת לשם? 2. ממתי צופי דריה רואים לימודים וחכמה בתור תכונה רעה? או נורמליות בתור מצב נחשק? 3. אם הלידה הוא "בי"ס של חנונים", ויש בחינות כניסה, למה ניסית להתקבל כשאת כותבת אפילו מילים כמו "בית ספר", "שָם" או "לא משנה" כך? [לא התכוונתי שזה יישמע מעליב, התכוונתי רק לבקר. *מאשימה את הצינון שלה*] נ.ב. "חוסר" זה זכר ("חוסר שפיות זמני").

שאני אמרת חנונים אני מתכוונת לדברים

שונים... לא משנה אמרתי כבר לא התקבלתי אז ממש לא איכפת לי וכנראה עוברת שנה הבאה דירה

ailag

New member
אז למה את מתכוונת?

חנווָנים?
(ד"א יש הפרדה בין סוגים - nerd וgeek - אבל לא נראה שלזה התכוונת. גם בקשר להפרדה הזו אין קונצנזוס (אני מתעקשת לאיית כך!) אבל אנחנו מסתדרים).

נו אני אנסה להסביר

מי אמר שאני לא גם חנונית שאמרתי בצפר לחנונים התכוונתי בתור... ככה אנשים אחרים חושבים על הבית ספר הזה אני לא. תגידי את שונאת אותי עכשיו? אני מקווה שלא... טני לא רוצה אויבים...

למעלה