עוזבת.

sahar147

New member
../images/Emo94.gifעוזבת.

והפעם באמת
לא בקטע מגעיל, כי אתם אחלה פשוט משעמם לאחרונה... וRBD כבר לא כל כך מענינים אותי ואני לא לחוצה על הפורום הזה. ומחקתי את כל התמונות וכאלהה אז נגמלתי. אוהבת המון תהנו

d a n a 3 31

New member
כן, גם אני...

לא הייתי פה המון זמן ולא הכרתי כ"כ את כולם. אבל הפורום היה אחלה וגם אהבתי את הלהקה ,עכשיו הלהקה לא ממש מעסיקה אותי וגם אני רואה הפורום מתחיל להיות יבש. אז זהו אני מקווה שהפורום יחזור לקדמותו כי חבל הוא היה פורום ממש טוב. ביי לכולם

or1malka

New member
גמאני...

אמנם לא הייתי הרבה זמן אבל כן משעמם כבר ורבלדה כבר דעכו לאט לאט....וגם ידוע שהם לא יבואו כבר...אז זהו...מקווה גם שהוא יחזור לקדמותו! : - )

crazy girl2007

New member
כנסי..

דבר 1 קוראים לי דנה. דבר 2 זה שמשעמם פה ולא כיף כמו פעם כולנו יודעים אבל עוד אפשר לשנות את זה.הפורום גוסס,הוא עוד לא מת
.אני לא יגיד לך לא לעזוב,אני אפילו לא מכירה אוותך,אבל אם את רואה שמשעמם ואם באמת אכפת לך מהפורום הזה אז את יכולה ליזום ולנסות לגרום לו לפרוח מחדש. לי אין תמונה אחת של RBD במחשב,אני לא מעריצה מטורפת שלהם אבל בכל זאת אני בפורום הזה,אני יודעת שהוא משעמם בזמן האחרון אבל אני לא ינטוש אותו בגלל זה.מה?כשהוא יהיה פעיל אז תחזרי וכשהוא יהיה גוסס אז תלכי?. "בטוב וברע אשאר איתך"
. טוב תעשי מה שבא לך.....כנ"ל לגבי הילדה השנייה שרוצה לעזוב.....

חחח איזה חמודה../images/Emo45.gif

אני פה בגלל האנשים, לא בגלל הלהקה. [טוב, גם. אני לא מעריצה מושפעת ומושבעת. ] אבל באמת שאיש כאן אחלה אנשים, ואין מה לעשות בכל מקום יש ירידות ועליות

crazy girl2007

New member
צודקת../images/Emo45.gif

אני הגעתי לפה בגלל השירים של הלהקה,אני אוהבת שירים בודדים שלהם אבל אני לא ה-מעריצה שלהם

ממש ממש לא !!../images/Emo168.gif

הלהקה ממש פורחת ומופיעה בכל רחבי העולם וזה שפה התקשורת לא מתייחסת אליהם זה ממש ממש לא אומר שהם יסיימו את הקרירה שלהם...

לדעתי את טועה

נכון שהלהקה פורחת אבל בכל המקומות הההתענייינות בהם פחתה. פעם הפורומום של אנהי דול ומאי היו פעילים ומעודכנים,היום פעילים אבל פחות. אני אישית מקווה שהם ימשיכו כי אני עדיין מעריץ את דולסה ואנהי ויהיה לי חבל אם הלהקה תתפרק למרות שנראה לי שהשנה הזאתהם יתפרקו כי רובם בטח כבר רוצים להתקדם הלאה.

ג ב ש ו ש

New member
אני לא חושב שאת עושה את הצעד הנכון../images/Emo88.gif

ובכלל כל מי שכתב פה שהוא פורש. אמנם הפורום לא כמו פעם רועש וגועש מפעילויות והודעות,אבל הוא גם לא כזה חסר תוכן והודעות. יש עדיין עדכונים,תמונות,סירטונים וכו' וכו' ויש טעם להישאר. במקרה של סהר שאומרת שהיא "נגמלה" עוד אפשר להבין,אם נושא הפורום לא מעניין אותך יותר אז זה משהו אחר.. אבל אם עוזבים רק בגלל שהפורום לא פעיל כמו בעבר אז זה די שטויות לדעתי. בכל אופן,אני אף פעם לא מנסה לשכנע אנשים להשאר,אני מכבד כל החלטה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלדעתי..

אני אומנם כבר בקוש כותבת פה.. אבל אני עדיין כאן חח אני כותבת מידי פעם
גם אני לא מעריצה את RBD אבל אני אוהבת את השירים וזה.. אני לא חושבת שצריך לעזוב את הפורום כי הוא "גוסס".. להפך.. אם חשוב לך ממנו אז את צריכה לעזור להחיות אותו! אם זה בגלל שירד לך מהם אז את צודקת..
אבל אם זה רק בגלל שהפורום פחות סוער כמו פעם לא נראה לי שזאת בחירה טובה (זה לגבי אחרים שכתבו שהם רוצים לעזוב..). ודוקא בזמן האחרון ראיתי שירשורים ממש נחמדים ולא רק ספיישלים ותמונות.. אז למי שעיידן אוהבת את RBD כדאי להישאר

Asi soy yo

New member
אני לא ממש מסכימה איתך..

אני חושבת שבכלל, פורומים באינטרנט הם דברים שאי אפשר להגיד שעוזבים אותם, כי זה בעצם משהו שאת יכולה להיכנס אליו מתי שבא לך וכמה שבא לך.. גם אם לא תיכנסי שנה ועוד שנה יהיה לך איזה "קאמבק" RBD אז אתתוכלי להיכנס, ואף אחד לא יגיד לך שום דבר על זה שעזבת ומה את חוזרת לכאן ושטויות כאלה.. בכל מקרה, אני מקווה שעוד תחזרי, כי כמה שיותר אנשים בפורום - ככה יותר טוב

didalf

Well-known member
../images/Emo45.gifאשכרה../images/Emo109.gif

זה די אידיוטי "לעזוב" פורום פשוט מפסיקים לכתוב אם נמאס חח

למעלה