שבת שלום ! ! !

MARMELAD

New member
../images/Emo94.gif שבת שלום ! ! ! ../images/Emo94.gif

ברוכים הבאים לכל חברי הפורום החדשים....... שבת שלום לכל הוותיקים יותר... 10 ימים..... אני בכל מקרה בדרכי לעבודה, אשוב לכאן בסביבות אחת בלילה..... כנראה שגם אהיה בצ´ט המתולוגי של החדר.... חדשות! חדשות! חדשות! יש מאמר שלם על הגיידר למי שלא ידע, זה הזמן להדפיס ולתרגל... את התמונה למעלה הייתי מציע לכם להוריד למחשב כי בגודל המקורי שלה יש הפתעה בתוך העין.. דרך אגב זה אשר למי שלא מכיר.. שרשור ימי הולדת: לא לשכוח להוסיף את שלכם.... דו"ח מקומות בילוי... עושה רושם שמדבר יותר על החיצוניות של יניבי DC אבל אם יש לכם מה להוסיף זה הזמן...... הכוונה היא לכתוב רשימה של כל מקומות הבילוי הקיימים כדי שיהיה לאן להפנות כשיבוא עו מישהו וישאל... לאן אתם ממליצים לצאת.... שימו לב, בפורום אוז מישהו כתב שאוז זו סדרה מגעילה אז ענו לו :"במה אתה צופה, הכי גאים שיש...?" זה הזמן להגיב בזעזוע..... וכל טוב בינתיים שלא יהיו עוד פיגועים א-מ-ן... נשיקות
MARMELAD תסלחו לי שלא הקפדתי על סימני פיסוק והדגשות בהודעה הזאת אני פשוט מאחר! בייי

חחח

מזכיר לי קטע אחד אני מדבר עם חבר באי סי קיו והוא אומר שהוא הולך לראות אוז אז אני, בציניות המעצבנת הרגילה שלי אומר "אתה מעדיף לראות גברים אונסים אחת את השני מאשר לדבר איתי?!", ומשם המשכתי לבדיחות מסוג זה. מישהו כבר אמר שיש לי ראש מלוכלך?
אוז אחלה סידרה, ולא בגלל הגברים שאונסים אחד את השני.
באחת אני בצ´אט, נא לבוא, ובנתיים ל-כ-ת-ו-ב. איזה יבש כאן. אה, ויש לי שאלה - כמה בני 16-18 נמצאים בפורום הזה? להתפקדדד! מר מומין בעלת כאב הראש האימתני

the_new_guy

New member
חששות... ../images/Emo2.gif

קראתי את המאמר צחקתי והחכמתי, אבל הוא גרם לי לחששות כבדים שאולי אני... הממ..איך לומר...סטרייט
?! נ.ב- הורדתי את התמונה ואני לא לגמרי משוכנע שלזו הכוונה כשאומרים שהגיידר נמצא במבט...

FRESH FRUIT

New member
אל תומר את זה אפילו בצחוק!!! ../images/Emo12.gif

סטרייט! הא! רחמנא ליצלן!

FRESH FRUIT

New member
או שמא "תאמר"? תמיד הייתה לי בעיה..

עם המילה הזאת.. וגם עם מסצ´וסטס, במחשבה שנייה. הפרי הטרי- מאמא יוקרו! מא-מא! מאמא יוקרו- מא-מא! לה לה לה לה לה...

Yaniv-DC

New member
תאמר!!!!!

לא סתם אסור יותר ללמד כתיבה בשיטה שלמדו בעשר השנים האחרונות (למידה יחידנית)....

Yaniv-DC

New member
אה... כן.

יפה. יואו... אני מרגיש זקן... גם לא למדתי בשיטה הדפוקה הזאת וגם סנילי. אויש..

the_new_guy

New member
"כמה מחברי הטובים הם..."

אני אפילו מכיר כמה סטרייטים ורציתי להגיד שאין לי שום בעייה עם הסטיות, סליחה,יש להגיד "נטיות", שלהם(זו רק סמנטיקה, אבל הם נוטים להיעלב). Nobody´s perfect! למרות שהמחשבה שהם..אתם יודעים... עושים את "זה" עם נשים...ברר... וחוץ מזה, הרבה גייז מחזיקים חבר סטרייט- צעצוע
על המדף, זה נורא פוליטיקלי קורקט. הממ.. יצאה צינית משהו ההודעה הזו

FRESH FRUIT

New member
באמת צריך לארגן להם בהזדמנות..

כמה קבוצות תמיכה.. בכל זאת- מסכנים קטנים.. הפרי הטרי- שלא מצליח להפסיק לשמוע את השיר של אסטוניה מאירוויזיון 2000 (על אף שגם השיר של בריטניה טוב, ו.. הממ.. גם של הולנד, וגם של איסלנד ונורווגיה, במחשבה שנייה. גם אוסטריה חביב.. טוב, מספיק).

MARMELAD

New member
אוי הסטרייטים הסטרייטים

מה היינו עושים בלעדיהם? אני לא יודע איך אתם אבל אני תמיד מוצא את עצמי נורא נמשך אליהם. מה שמכניס אותי לסרטים שונים ומשונים, וגם לא בכל פעם אפשר להפיל אותם. בקיצור, תבוטל ההטרוסקואליות לאלתר ותיכנס הביסקסואליות לכל בית בישראל

DJNYC

New member
סוף סוף - הנוסחא המוצלחת.

אולי נקים מפלגה? כלומר, אם יש לנהגי מוניות מפלגה.. אנחנו צריכים מפלגה שתקדם את הבי-סקסואליות בישראל!

the_new_guy

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo34.gif

קודם כל, אני רוצה להצטרף ולחתום על העצומה לביטול ההטרוסקסואליות, אבל ה-ר-ב-ה יותר חשוב: האם אי פעם הצלחת לגרום לסטרייט "לעבור נבחרת"? (כי אם כן, נראה לי שערך המניה שלך בבורסה תזנק)

MARMELAD

New member
למעשה,

הצלחתי לגרום ליותר מאחד "לעבור נבחרת"... ברם רק לתקופות מסויימות. חלקם ללילה, חלקם לכמה לילות, חלקם הקטן לתקופה. החבר האחרון והמשמעותי ביותר שהיה לי עד כה עבר מחנה לחצי שנה ועד היום (כשנה אחרי שנפרדנו) לא בטוח שהוא יתגבר על זה.... זת´ומרת, לסטרייט, לשכב עם גבר זה ביג דיל.... ולאהוב גבר זה עוד יותר סרט. אבל שום דבר לא עומד בדרכה של האהבה מסתבר ! גם לא נטיות מיניות... MARMELAD דרך אגב אתה כבר יכול להחליף את השם ל Not So New Guy

Yaniv-DC

New member
אני קורא אתכם לסדר!!

סבן ומרמלד, חדל חיצוניותי. מה גם שהפנימית היא גולת הכותרת. מעתה התרכזו בפנימיותי, כי שם אני ממש כוסון.

למעלה