שמן דובון בלע סבון

../images/Emo94.gifשמן דובון בלע סבון ../images/Emo85.gif

מי לא אוהב לאכול? מי לא חולה על חביתה עם גבינה צהובה, גבינה בולגרית, זיתים ירוקים ועגבניות שרי בצבע בורדו? אני בטוחה שזמרים רבים העניקו לאוכל מקום נכבד בשיריהם... אז.. תעזרו לי למצוא את הזמרים הרעבים שמדברים על אוכל או על משקלם ה"נוראי"
(אפשר גם אוכל מפרסומות) נתחיל: 1) אז יאללה תעמיס לי ביסלי. 2) רוצה ביס, מיקי? 3) That I would be good even if i gained 10 pounds (א. מוריסט) ואם במקרה כבר שיחקנו את המשחק אני מתנצלת.. אני פשוט לא זוכרת..

jily

New member
הנה כמה

HOW ABOUT STOPPING EATING WHEN I´M FULL UP (ALANIS MORISETTE-THANK YOU( ונאכל תפוח עץ... (עוד שבת- טיפקס) מנגו בננה ומלון...דבש וקינמון (כן, כן. אטרף) בתי קפה- עברי לידר breakfast at tiffenie´s (מי שר...? שכחתי.)

../images/Emo3.gif

מפצח גרעינים פה פה פה פה פה ..... עוד לא אכלנו עו דל אשתינו (זה חוקי?) יש יין ואוכל סרט בוידיאו... - עברי לידר ועכשיו לאכול לשתות מהיין - ברי סחרוף הו הו הו וגם בקבוק של רום (?) מלאו אסמנו בר ויקבנו יין

עוד קצת...

עברי לידר הכוס הכחולה : ויש לי את הכוס הכחולה ערבבתי בה מיןם חצי אלכוהול. איפה הילד זמן סוכר מוניקה סקס בייגלה החברים של נטאשה - טמבל (אכל מהסיר שתה כמו חזיר) דודי לוי/ קורין אלאל התעשיה האבירית - והחליטו יותר חשוב לחם...

../images/Emo21.gif

"עמוק בקצפת"- עמוק בקצפת, רחוק מהעולם.. "רעש לבן"-התפוח רקוב, מלא תולעים אבל זה לא נורא "בלדה לסוכן כפול"- הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי קחי לך תפוחים ותמרים
"הר של בייגלך" "סטירת לחי"- המנה הראושנה תמיד היא אנטיפסטה, אצבעות עם פטרוזיליה גמבה ושמיר "כמה יוסי"- הרבה מלפפון חמוץ, הרבה לחם עם חלווה "יום הולדת"- לפרוס את הלחם..

למעלה