שירשור אייקונים מחודש

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifשירשור אייקונים מחודש

אז מאז שהסידרה נגמרה וחוץ מהשאלה "מתי מגיעה עונה שנייה" והעידכונים היומיים של תפוז אז אין הרבה הודעות שקשורות לנושאים אחרים..ועבר זמן מה מאז שירשור האייקונים הראשון שעשיתי שנחל הצלחה לא כל כך גדולה אבל עדיין מעל 50 הודעות אם אני לא טועה..אז הקיצר אני בטוח שבזמן זה אנשים רבים או לפחות כמה חשבו חשבו והגיעו לאייקון שמתאים להם.. אז שכל אחד יכתוב מה האייקון/ים שלו בכותרת ולמה..ואם יש שמות אז שמות.. שלי זה בני שדופק את קוני..חח..לא יודע למה..סתם כי סקס זה דבר מענייןן..ואני צוחק על זה הרבה אז למה פה בתפוז..

limors2

Active member
דונט ספיט און מיי פוסי../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

קאט

limors2

Active member
מהיום יש לו שם!!!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

ששון. נעים להכיר

limors2

Active member
ראיתי. והגבתי תגובה משותפת../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

קטרפי

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

והסיפור הולך ככה
שהייתי בן איזה 6 אחות שלי עשתה בשיעור מלאכה תמנון כחול כזה מחוטים מצמר עם עיינים זזות כאלה שהוא היה כזה חמווווד
והיא הביאה לי אותו. קראו לו תמנוני (שם גאוני תודו!) אני כול כך אהבתי אותו. בסוף הוא נהייה דיי קבצ` אז האימא הרעה שלי זרקה אותו לזבל בלי לשאול אותי בכלל
שהצטרפתי ל
אימצתי את האייקון הזה ברגע הראשון שראיתי אותו, לזכרו של תמנוני הי"ד
עכשיו גם לו קוראים תמנוני. כבר יצא לי לריב עם כמה אנשים שחשבו שתמנוני הוא שלהם והצטרפו לפורומים שאני הייתי בהם, הסברתי להם כמה אני קשור לאייקון הזה ושכנעתי אותם להפסיק להשתמש בו לפחות בפורומים האלה. נממ זהו. אני מקווה שהכנתם ממחטות מראש.

סיפור חמוד...

לאללה, ובכלל רציתי לומר שלמרות [ובגלל] שהעונה נגמרה עושה לי טוב להיכנס לכאן ולשאוף קצת אווירת ניפ/טאק.

darklighter

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

בעיקרון זה כי אני אוהבת מכושפות... בהתחלה האייקון היה רק
ואז תפוז הוסיפו אייקונים וגם הפכתי להיות אדומה בפורום תשוקות (עכשיו אני כבר לא) וראיתי שירוק ואדום לא נראים יפה ביחד אז הוספתי את ה
כי הוא שחור ומגניב כזה... ומאז כבר התרגלתי לאייקונים האלה... אפילו פתחתי קומונה בשם "שיעקויים, חתולים ואלילים יווניים" (האלים היווניים זה בגלל קונסטנטין מרוליס
)

moofi

New member
האייקון שלי זה...

ספוילר... כי האייקון הזה גורם לי ישר לפתוח את ההודעה..זה הופך גם את ההודעה ליותר מעניינת.. חח
מה לא ככה??

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif

אימצתי אותו לפני שהתחלתי ללמוד נהיגה. כולם שונאים אותו, אבל אני מסרבת לוותר עליו

limors2

Active member
לי אין שומדבר נגדו....../images/Emo54.gif

יש אייקון עם האות הראשונה של השם שלי. מה רע בזה?
ולכם אין

אני לא שונאת אותו../images/Emo2.gif

הייתי שמחה אם היה לי אותו כרגע=\ כסף ללמידה אפילו אין לי ואני בת כמעט 18

למעלה