סיפורים מהיום

lilithmm

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo187.gifסיפורים מהיום../images/Emo94.gif

הלכתי לקנות פולי סויה בשוק (ושוב הזדמנות להודות לכל נותני הטיפים לחבל סויה), וראיתי זוג מוזר כזה קונים כל מיני דברים מוזרים. ישר ראיתי הזדמנות (כרגיל) והתחלתי לתחקר. הבחור אוכל בשר "אין לי ברירה, אני כ"כ רזה.." (בבל"ת) הבחורה צמחונית. התעקבתי ע"מ להסביר למה צריך לקחת b12 של סולגר ולא לאכול בשר, ואת השוני שבין מעי אדם למעי טורף. הסברתי איך עושים חלב סויה מפולים. הם מאוד התלהבו! אני מקווה שהבחורה לא תתחיל לאכול בשר כמו החבר שלה ושלא יקנו יותר חלב סבל.
 

f rat1

New member
מספר שאלות?../images/Emo35.gif

1. את מכינה את החלב לפי המתכון שבאמרים? 2. איך הטעם שלו (מבחינת טעם לוואי וכד´...)? 3. כמה זה עולה? 4. מה הכמות הסופית של החלב שמתקבלת מהכמויות המוזכרות במאמר (כוס פולי סויה, ו3-4 כוסות מים)? 5. אם יש לך טיפים נוספים מנסיון, אני אשמח לשמוע... 6. תודה!
 

tsf

New member
ולגבי ערכים תזונתיים

מישהו יודע מה הערכים התזונתיים של זה? כי למשל לחברות מסחריות שונות יש ערכים תזונתיים לגמרי שונים כמה חלבון יש בזה? כמה אחוז שומן וכו´ וגם, כמה סידן יש בזה? (אם אני לא טועה צוריאל וכו´ מוסיפים סידן באופן מלאכותי ובזה כמובן אין)
 
למעלה