תראו, מצאתי בננה לספרן!

Athaclena

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo36.gifתראו, מצאתי בננה לספרן!

שלום וברכה! אולי שמתם לב שהתקרצצתי קצת קודם, אבל רק עכשיו נרשמתי כמו שצריך, אז עכשיו אני אציג את עצמי כמו שצריך (לפחות מבחינת הפורום הזה): אני אוהבת את טרי פראצ'ט מאז כיתה י', אז קראתי אותו לראשונה. החלתי לקנות ספרים אז והיום אני במצב שיש לי כמעט את כל הספרים שהוא כתב חוץ מהחדשים ביותר. אני קוראת באנגלית אז קשה לי קצת
כשאתם מדברים על סתמרוח במקום RINCEWIND. כמובן שסתמרוח זה יותר קצר... אני אוהבת מאוד את ספרי הילדים שלו - אנשי השטיח והנומים, אני הכי הכי אוהבת את בשורות טובות, את מוות השולט, ואת VIMES הסרקסטי והאירוני להפליא. LONG LIVE TERRY PRATCHETT!!! בקיצור (כן בטח...), אני פה. אולי לא כל יום, אבל כשיהיה לי זמן.

dino_din

New member
זלברבר מנצנץ בדירביריון !

אם קראת את הכותרת המטומטמת ובכל זאת נכנסת להודעה... ברכה הבא לפורום טרי פראצ'ט, אין ספק שאת מתאימה לכאן
יום כתום, דינו. >ועוד אומרים שאנחנו משוגעים...<

The Mad Hatter

New member
בפורום הזה קוראים את כל ההודעות...

גם את אלה שמשאירים "תפוז אנשים". אין כאן יותר מידי מה לקרא. טוב, אני מתחילה להבריח אנשים, מה? ברוכה הבאה! את מוזמנת לכתוב הרבה הודעות חדשות ולתרום לפורום וכו' וכו'. הוא די צריך את זה...P:

Athaclena

New member
הכותרת הזכירה לי איזה קומיקס

של אורי פינק, שם יש חייזר שמדבר בג'יבריש. אבל חוץ מזה - ענו לי ואני לא אקרא? למה מי מת? וגם הזכיר לי איזו שיחה שהיתה לי ב-EMAIL פעם, עכשיו אני נזכרת. ותגאפטו דירדוסים מלוגצים בפאטש(קשה לי מדי להמציא מילים אז השאלתי אחת)

dino_din

New member
שגנצץ מטפול ברבוד ?

לי אין שום בעיה להמציא מילים. הבעיה היא כשאני לא מנסה להמציא אותן
דינו. >נופדמקו מונקו בלמפו<

ויימס

New member
לעזאזל!!! אני תמיד אוהבת להגיב>

<ראשונה להודעות של אנשים חדשים (אם כי היא לא לגמרי חדשה), אבל לא הספקתי כי היה לי מטווח (קושרת על המצח רצועה כמו רמבו). שלום!!! שלום!!! ואל תשכחי- ווז ווז, זבוב בוטה סוטה, זרובל שולחן זרובל כסא, מייקינג בוקבוקבוק אין דה ווטר.

Athaclena

New member
אוי מסכנה, היה לך מטווח...

דוקא אני נהניתי ממטווחים (רק בפעם הראשונה קצת פחדתי) וחוץ מהעניין הפעוט של לחכות כמה שעות זה לא הפריע לי. גם עשיתי את המטווחים שלי באיילון אז היה אפשר להסתובב בקניון במקום להתייבש
. רק רגע, זה שאני לא ממש לגמרי חדשה, זה נותן לך פטור? אני מוחה! דרך אגב, אני אמורה להבין את השורה האחרונה? ואם את ויימס, זה לא אומר שאת סיביל?

ויימס

New member
גם אני נהנתי!

מה יכול להיות רע? ים, שמש, חול ו-M16! אני ויימס. אני סובלת ממשבר בזהות המינית. סלחי לי בזמן שאני מתגלחת.

Athaclena

New member
ים??? איפה עושים מטווח בים???

האמת, רעיון לא רע: תדמייני בנות שזופות בביקיני, עם M16 ביד (לא הוגן! לי יצא רק לירות בעוזי וזה ד-פ-ו-ק, בטירונות היה לי עם קת עץ!!!!) יורות בסטלבט פה ושם... כאילו מה זה, לירות אל תוך הגלים? להרוג דגים מסכנים שלא עשו לאף אחד כלום? חוויית הצבא שלי בהחלט לוקה בחסר...

ויימס

New member
במטווח 24, זה ליד הים.

גם אני יריתי בעוזי בטירונות, אבל במטווח הביאו לי M16. וזה לא שיורים לתוך הים, יש מטרות, אבל זה מתחת לכיפת השמיים. איזה מגניב זה היה אם לדמויות בספרים של פראצ'ט היו רובים לפתע פתאום ללא כל סיבה נראית לעין (פשוט צצים להם משום מקום). סתמרוח עם M16! קונינה עם גלילון!

Athaclena

New member
סתמרוח עם M16?

לדעתי הוא היה מפחד מידי... אבל כהן הברברי עמוס באיזה מאג ורובה קטן לצד, זה כן. בכלל מעניין מה כולם היו עושים עם המצב פה: מה VETINARI היה עושה בקשר לפיגועים (מטיל מס עליהם? יותר סביר שהוא היה זורק החוצה את כל הדרקונים כדי לעצור פיגועים, ומסתבך קשות עם סיביל)?

ויימס

New member
זה רעיון ממש טוב לפאנפיק...

אם הם היו צצים פה לפתע פתאום והיו חושבים שהם היו פה מאז ומתמיד, אבל עדיין היו הם עצמם. מישהו צריך להרים את הכפפה ולעשות את זה (לכתוב ת'סיפור). אולי אני... ואולי לא.
(ולדעתי הוא באמת היה מטיל עליהם מס)

Athaclena

New member
אני לא כותבת, אז את יכולה ../images/Emo13.gif

אבל זה גם קצת מפחיד אם חושבים על זה. נראה לי שסתמרוח היה מפסיק לרוץ רק כשהוא היה מגיע לאוסטרליה. ומצד שני, איזה כהן ברברי או CARROT בצידנו נשמע ממש טוב... מתאים ל-CARROT להיות מלך בפוטנציה גם פה. דוד המלך היה ג'ינג'י, אז זה אפשרי... ותמיד חשבתי שSMALL GODS מכוון ליהדות (הדתית/חרדית) ויכול לדבר גם עליה.

למעלה