היום יום הולדת לדאגיי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo65.gifהיום יום הולדת לדאגיי../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב ללווו !!!
#$%$%&^)*&$^%$#$ אז מה נאחל לו ? שיהיה לו את היומוללדדתת הכיי כייפי ושמחח שהיה לו איי פעעםם !! שיהננהה ויעשה כייף חיים בכל רגע בחיים שלוו !! שיבווא לישראלל עםם דני, האריי וטווםם !!!! שינשק אותתי
האמת.. מה אפשר לאחל לבן אדם שיש לו הכלל ?
עעהעהאהעהעהאההע הוא ממדההיםם ואני מתתה עלייוו וישארר ככהה !! ושימצצא לו חברה יפה וחמודהה !! שיהננה איתתה !! עהעהעהאעהעהא איזהה יפפה הוואא !!
תשרשרוו ברכות, תמונוות ומה שבא לככןן !! ~סורי אם פתחתי הודעה לשווא, אבל בכל זאת, איך אפשר להתעלם מיום הולדתו של דאגללס?~

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gifדובי|חתיך שלי../images/Emo99.gif

סוף סוף מישהי פתחה הודעה.... טוב אני פשוט אעתיק את ההודעה שרשמתי לו במייספייס.. כי ממש השקעתי בה

happy birthday to dougie, happy birthday to dougie, happy birthday to dougie, happy birthday to you !! I hope this year will be great, and you'll be happy and surrounded by people that you love and that care for you !! :) I wish you to wake up this morning smiling, whit thought that it's gonna be a wonderful day ^_^ I really hope that you will squeeze every minute of this special day, and enjoy it. I WISH U HAPPY BIRTHDAY !!! ISRAEL LOVES YOU <3<3<3 and so do I​

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif ואי אהבתי...את יכולה לשלוח לי קישור

? אינלי כוח לחפש במועדפים XD..

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאיך שהזמן טס...

כבר בערך שנתיים אני אוהבת את מקפליי
דאגי כזה יפה וכזה וירדו שזה פשוט לא יאומן
אז אני מאחלת לו המון הצלחה ושימשיך ליהיות Doug >< שימשיך לחייך כמו התמונה ששמת D: ושיפגוש אותי יום אחד XDDD Happy Birthday

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאעאעעאעאעא../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

אוקי, קודם כל שידע שאני אוהבת אותו
ואני מאחלת לוווו את הכייי הרבה מזל טוב שאפשר לאחל לבנאדם
שכל חלומותיו ומשאלותיו יתגשמו [למרות שנראה לי שהם כבר התגשמו לא?
] שיעשו לו מסיבה ענקייייית עם המון המון בלונים וכאלה
והמון בירות [נו אני מתנגדת לזה אבל הוא אוהב את זה אז מה לעשותD:] שיבוא לישראל כבררר כי הוא הולך לכל הארצות וגם אלינו לא [כמה צפוי
] ואני אוהבת אותו נוראאאאאאאאאאאאאא גאד.

Red Shani

New member
../images/Emo65.gifיפיוף זקן שכמותו D:

דאמט, אני גרועה בברכות.. ועוד כשמי שהברכה מיועדת אליו לא רואה את זה >< אז בקצרה: שימשיך לעשות מוזיקה טובה ולחבר שירים מפגרים
ושיישאר עם מקפליי עוד הרבה זמן! וכמובן שהם יבואו לארץ.. שנראה את היופי בLIVE כבר!
שיהיה לו את היום הולדת הכי משוגע וכיפי ומוזר! (כמוהו
) הו! ושימשיך ללבוש הרלי ולחרוש את הג'קטים שלהם XDD כי יפה לו
ו.. איי גס דטס איט
HB

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo65.gif חח רק צחוקים ../images/Emo6.gif...

יצאנו היום החבר'ה לראות את ההופעות של בני עקיבא ואז סתם לשבת..קיצור ב12 בלילה התחלתי לדפוק חיוכים לכל עבר ולשמוח ולקפץ כמו סתומה ולהראות לכולם תמונות של ו ולחפור לכולם..ואז ניגשתי לידידים שלי ובאתי להראות להם תמונה שלו ולא שמתי לב שהנרגילה הייתה לי ברגליים ואז כולם כזה "תזהרי תזהרי"..ואז אני רואה שחתיכה מהגיחל הרותח נפלה לי על המגף החדש [!!!]...ואני בתור אחת שידועה בצעקות גבוהות.. דפקתיי צצרררחחחה אבל מה צרחה XD..טוב,כי כבר ראיתי את הרגל שלי בוערת...ואז תוך ככדי שאני צועקת אני מתחילה לנער את הרגל כמו משוגעת..אניוואי,בסוף כל השכנים מהבניין שליד יצאו והתחילו לצעוק עלי [XD] והיינו צריכים להיתחפף מהגן וזה קצת עיצבן כמה אנשים...אבל לא נורא XD...
טוב,אחרי החפירה אני רוצה לאחל לבנאדם הכי סקסי בעולם הזה...רק בריאות,הצלחה ושכמובן שישאר כמו שהוא
..אח,דאגי דאגי....כיף לגירלפרינד שלו
... עוד 10 דקות ישלו באמת יומולדת..לפי הזמן האמיתי.. מזל טוב D:

../images/Emo69.gif אני רציתי לפתווחחח XD ../images/Emo3.gif

אבל לאמשנה XDD אז דאגיש גררררררר מזלל טוב אני מאחלת לך (ולי) שתמצא אותי ואז נתחתן ויהיו לנו הרבה ילדים שמקסים כמוך XDD ונחייה בעושר ואושר 3> עדי XDDDD אווויי איזה כאפותת סנובה יצאתיי

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifיואווו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif

דאגיייייי?! סוף סוף היום הזה הגיע כמה חיכיתי ספרתי ימים והנה הוא כאן... אז מה יש לאחל לבן אדם כ"כ מושלם
שיהיה לו את היומולדת הכי כייפי,הכי יפה,הכי שמח,הכי מצחיק והכי מאושר
שימשיך להיות כזה חמוד,מקסים,מדהים,מעלף,סקסי וכו'...
שיבוא כבר לישראל!!!!(יחדיו עם שאר הלהקה
) ובדרך גם יפגוש אותי[XDDDDD] וכמובן שימשיך להיות כזה מושלם עם חיוך מושלם ועינים מדהימות ובקיצור שישאר עצמו

קורל83

New member
איייי מזל טוב לשמן הזהה טאעאעא

כמה שלמות!!!!! אמממ הוא בן 21 לא?

דאגי D:

אחח דאגי חמדמד שכמוך..
אני מאחלת לך המון מזל טוב, אושר ועושר, שמחה ובריאות, ושתמשיך להיות מוכשר ושתישאר במקפליי XD מזל טוב#$!%%

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo99.gifהבסיסט הסקסי שלי../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

דאגלס המדהים שלנו חוגג 21
הזמן עובר כ"כ מהר@#$%^& אני מתה עליו
אחד האנשים המתוקים,סקסים,מדהימים,מצחיקים שיש
!~@#$% אני מאחלת לו רק טוב
אוף,אני כ"כ אוהבת אותו
Happy Birhday~!@#$%^&*)

JuSt My LuCk

New member
מזל טוב מושי שלי!!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

וזאת הברכה שכתבתי לו במייספייס :) HAPPY BIRTHDAY TO YOU YOU LIVE IN THE ZOO YOU SMELL LIKR A MONKEY ANDDDD LOOKING LIKE TO! JUST KIDDING DOUGIE YOU KNOW YOUR AMAZING! SO HAVE AN AMAZING BIRTHDAY HOPE THAT ALL YOUR DREAMS COME TRUE UMM... HOPE THAT IN YOUR 120 BIRTHDAY YOU'LL FELL LIKE YOU REALLY DID SOMETHING WITH YOUR LIFE(WICH YOU DO DO XD ) A THOUSAND KISS AND HUGS ,OPES IS A BIRTHDAY.... SO ALSO A THOUSAND BALLOONS XD XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ADI

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo213.gifאוי נכון../images/Emo6.gif מזל טוב../images/Emo65.gif

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifדאגיייייייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif|לב

אוקיי.. מה אני יכולה לאחל לבנאדם שאני הכי אבל הכייייייייייייייי אוהבתתתת
שיהיו לו חיים מאושרים
שימצא אהבת אמת, שיהיה מאושר, מצחיק, חתיך, וקרוע
כמו שאנחנו אוהבות אותו
שיצליח בכל מה שירצה ושבאמת...יהיה מאושר [גם אם זה תלוי בחברות פקאצות
] שימשיך לכתוב שירים יפים וגם מצחיקים
שימשיך להיות הילד בעל 4 המיתרים הכי מוכשר שהוא
שפשוט ימשיך להיות דאגי פוינטר שאנחנו מכירות...לא
XD שיבוא לארץ ואני אוכל לחטוף אותו ולספר לו כמה שאני אוהבת את המוסיקה שלו
וכמה שאני אוהבת אותו
שאני אוכל בדרך גם לאנוס אותו ולחבק אותוו ולהחזיק אותו לעדדדדד מוחעחעחעחעחעחעחעחעחע
ו...כל השאר זה דברים אישיים שאני לא יכולה לפרסם פה
אזז Dogieeeeee lee poynter happy birthday
הוא כבר זקןןן בן 21
|

למעלה