אח חדש בא לעולם

blck angel1

New member
../images/Emo95.gif אח חדש בא לעולם../images/Emo178.gif../images/Emo210.gif

האם יש לך אח קטן?
האם אתה זוכר את היום שבו הביאו את אמא וחבר המשפחה החדש הבייתה?
מה הרגשת? קינאה?
האם כל ילדותך הייתה שווה לאחייך הקטן?(אמא קנתה בובה לו ולך)
ספר לנו על זיכרון עם האח הקטן..
האם הוא מעצבן אותך? האם כיף לך איתו?
האם אתם דומים? באופי? בחיצוניות?

אוי אני אני!!

האם יש לך אח קטן? כן אחות קטנה. האם אתה זוכר את היום שבו הביאו את אמא וחבר המשפחה החדש הבייתה? לא ממש...אני זוכרת את הטלפון שקיבלנו מאבא אחרי הלידה אבל משום מה אני לא זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותה.. מה הרגשת? קינאה? לא, אף פעם... האם כל ילדותך הייתה שווה לאחייך הקטן?(אמא קנתה בובה לו ולך): חח אם הייתי דורשת מההורים שעל כל דבר שאח אחד מקבל כל האחים יקבלו זה לא ייגמר...סתם לכל אחד באופן אקראי. ספר לנו על זיכרון עם האח הקטן..
שהיא המציאה לי כל מיני כינויים שאני אוהבת לשמוע עד היום. האם הוא מעצבן אותך? ברור, אחרת מה הטעם באחות קטנה? האם כיף לך איתו? ברור!! הכי כיף להישאר בבית עם האחות הקטנה, לשים מוזיקה, להתכסות בשמיכי ולדובב אותה לדבר על כל הילדים בכיתה (בכיתה ה'). האם אתם דומים? באופי? בחיצוניות? אממ לא ממש דומות חיצונית...אבל אפשר להבין שאנחנו אחיות כי יש משהו שמזכיר אחת את השניה. באופי, יש משהו שמזכיר באמת, אבל היא יותר חברותית ופתוחה - אני הייתי ממש סגורה וביישנית.

jKiTTiE

New member
עעני =]

האם יש לך אח קטן? כה יש לי אפילו 2 אחת 2 מתחתי ואז 7 מתחתי... האם אתה זוכר את היום שבו הביאו את אמא וחבר המשפחה החדש הבייתה? תאמת לא אבל אני זוכרת תרגע שסבתא שלי אמרה לי ולאחותי שיש לנו אח מזה השתגענו והתחלנו חפירות וזה חח את אחותי אנלא זוכרת חח מה הרגשת? קינאה? מממ לא דווקא הייתי שמחה האם כל ילדותך הייתה שווה לאחייך הקטן?(אמא קנתה בובה לו ולך) מממ בילדות כן עכשיו לא...מלא דברים קונים לאחי ולי לא... ספר לנו על זיכרון עם האח הקטן..שאיזה יום אחד שעה ניסיתי לשכנע את אמא שלי שתיתן לי להחליף חיתול לאח שלי ואז הוא השתין עלי
האם הוא מעצבן אותך? האם כיף לך איתו? אח שלי לא אח שלי אני ממש ממש נהנת איתו...אחותי לפעמים כן ומידי פעם כיף איתה... האם אתם דומים? באופי? בחיצוניות? ממ תאמת אני לא דומה לאפחד מהמשפחה שלי נראלי אני דומה לשכן חח סתם סתם מממ באופי לאחים שלי ממ אולי לאח שלי הוא אוהב ספורט וגם אני לאחותי אני לא ובחיצוניות ממש לא..חח

יש 2 אבל הם לא ממש אחים

רק חצי. אחד בן שנה וחצי ואחת בת 3 וחודשיים והם לא מאותה האמא. אני לא גרה בבית אז אין הזדמנות להתעצבן וגם אני הבוגרת, מה יש לי להתעצבן מילדים קטנים? חיצוניות? ממש לא נראה לי שאנחנו דומים. אופי מוקדם מידי לקבוע אך קרוב לוודאי שלא. קנאה? לא, כעס על זה שהרה דברים השתנו והתעוותו כן, אבל מה זה עוזר לי.

eris1515

New member
עונההה

*האם יש לך אח קטן?עיקרון יש לי 2 אחיות-אבל אני יספר על הלידה של האחות ההכי קטנה שלי-כי רק אתה לידה שלה אני זוכרת חחח
*האם אתה זוכר את היום שבו הביאו את אמא וחבר המשפחה החדש הבייתה? בטחחחחח אני זורת עוד השכנה שלי שצעקה לי דרךהמרפסת שלה "איריס,אמא הגיעה בר עם התינוקת החדשה?" *מה הרגשת? קינאה? גאווה
*כל ילדותך הייתה שווה לאחייך הקטן?(אמא קנתה בובה לו ולך) ספר לנו על זיכרון עם האח הקטן..
*האם הוא מעצבן אותך? לפעמים *האם כיף לך איתו?לרוב כן *האם אתם דומים? באופי? בחיצוניות?בחיצוניות לא ממש ובאופי... אמ...לא יודעת....

למעלה