אני זקוק לעזרה

יחיאלוש

New member
../images/Emo95.gif אני זקוק לעזרה

אני יודע להתיישב לבד ולעבור מישיבה לזחילה. הבעיה מתחילה כאשר אמא נועלת לי את הנעליים ומושיבה אותי, ואז אני פשוט תקוע עד שמישהוא ניחלץ לעזרתי ומשכיב אותי. יש סיכוי לעבור מישיבה לזחילה עם הדניס בראון? כל פטנט יתקבל בברכה... תודה.

לפי מה שזכור לי

משעינים אתכפות הידיים על הרצפה לכיוון הצד-קדימה. מתחילים להתהפך כשמרימים את הבירכיים למעלה עד שהתנוחה של הזחילה מתאפשרת. אתה מתאר משהו מזה מצחיק ומתוק, כמובן רק מלחשוב לראות את הפרצוף של הקטן מנסה לצאת מהמצב. בון בון. זה באמת מתסכל.

ליבי א

New member
ליחיאלוש

בן כמה יחיאלוש? נוגה רק השבוע הצליחה לזחול עם הדניס בראון והיא ישבה ועברה לבד לשכיבה היא נשכבה הסתובבה על הבטן ופתאום התחילה לזחול והיינו פשוט בהלם איך היא עשתה את זה טיילה בכל הבית בזחילה עם הדניס בראון לצערי אין לי עצה אני חושבת שעם הזמן הוא יצליח לבד לעשות זאת. היא זוחלת יותר טוב עם זה מאשר בלי זה. אז לדעתי עוד קצת סבלנות וזה יקרה.

יחיאלוש

New member
עוד מעט

עוד מעט אני בן 8 חודשים. המצב נמשך כבר 3 שבועות. אני עוזר לאמא לנקות את הבית נפלא (היא כל הזמן אומרת שהיא תחבר לי סמרטוט לסד) והיא פשוט מפסידה כשהיא מושיבה אותי, כי אז אני פשוט תקוע...

simchamiryam

New member
אצלנו

שלום לך נראה לי שדיברנו לפני הלידה שלכם (לא להרבה אנשים בפורום הזה יש שישה ילדים...) שמחה מרים עד שהורדנו לה את הנעליים בגיל 11 חודש, בשהתחילה לעמוד, לא הצליחה לעבור לבד מישיבה לזחילה. אחרי שהורדנו היא למדה את זה תוך יומיים, ולמדה לעשות את זה גם עם הנעליים. נראה לי שצריך לאמן אותו, להדגים לו כדי שיתפוס את העניין, כדאי אולי על מיטה כדי שתהיה לו נחיתה רכה ולא יפחד. בהצלחה יונה

יחיאלוש

New member
קליעה מדויקת

אכן דיברנו...ואלה אנחנו! ננסה את השיטה שלך בשמחה רבה. יום טוב ובשורות טובות, חיה

ליבי א

New member
חמוד

אני מתארת לעצמי אותו שאת מושיבה אותו. מסכנון קטן. גם נוגה הייתה מעצבנת שהיא שהייתי מושיבה אותה עם הסד ולא הייתה מצליחה לזוז רק לאחרונה (היא בת שנה וחודש) היא למדה לבד לזחול וזה קרה ככה. נוגה ישבה על המזרון בסלון ואני לקחתי מטאטא וניקיתי את הרצפה והיא נשכבה על הבטן והתחילה לרדוף אחרי המטאטא בכל הבית וככה היא התחילה לזחול. אולי זה יעבוד גם על יחיאל? בהצלחה.

למעלה