"דווקא כשרציתי ללכת לשיר
"

../images/Emo95.gif "דווקא כשרציתי ללכת לשיר../images/Emo70.gif"

ושוב הטופיק המאגניב שלי-שלא זוכה ליותר מידי תשומת לב
אך אני לא מתייאשת ורק בשביל התגובות שלכם לשיר הזה אני מעלה את הטופיק. אז מכיוון שהחלטתי ללכת לפי סדר הא-ב של השירים הגענו לשיר הידוע לשמצה אוי ואבוי- שאני באופן אישי ממש מחבבת. אז הנה לינק לליריקיס של השיר: http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=12402&singer_id=952&song_title=173ee4 אז קבלו את השאלות המשעשעות לשיר ההזוי הזה-מחכה בקוצר רוח לתשובותיכם ההזויות-בשירשור הזה-כמה שיותר הומור-יותר טוב: אוי ואבוי-היום גיליתם שאתם לא גוי? ומה רע בלהיות יהודי?? אם העץ הוא עץ נוי כמו שנאמר בשיר-איך יכול להיות שיש לו פירות אכילים?? שוד ושבר-למה אתם לא בסדר יקיריי? אתם באמת חושבים שלשייגעצ אמני הרוקנרול האהובים שלנו באמת אין מה לאכול? ועל זה בא למחות השיר?? או שאולי הם מתכוונים למאכל מסויים שאין להם-איזה לפי דעתכם??? תגידו-החפצים של מי נמצאים בדירה של יובלי יקרינו?? או שאולי הוא היה שיכור ושוב נכנס לדירה לא שלו?? על אף גודל האסון-אם הייתם עץ הפרי-איזה עץ פרי הייתם רוצים להיות?? תגידו... למה זה שאתם יהודים מפריע לכם לשיר?? או שזה אולי משהו אחר אשר מונע מכם לשיר?? מה?? ואם הייתם יכולים-איזה שיר הייתם רוצים לשיר?? למה הכוונה כשאומרים שהמקרר מוזנח?? שהוא לא צחצח שיניים הרבה זמן?? שהוא רב עם חברה שלו והם נפרדו והוא מדוכא ולכן הוא לא מתגלח?? מי שהבין את הרעיון שיזרום איתי....בבקשה בבקשה אל תגרמו לי להרגיש מטופשת....אוהבת'תוכם אתם מוזמנים להוסיף הגיגים משלכם על השיר "אוי ואבוי"

פרקשון

New member
והדירה שלי מלאה בחפצים לא שלי!

אוי ואבוי-היום גיליתם שאתם לא גוי? ומה רע בלהיות יהודי?? יום כיפור אם העץ הוא עץ נוי כמו שנאמר בשיר-איך יכול להיות שיש לו פירות אכילים?? עץ תפוח זה לא עץ נוי? שוד ושבר-למה אתם לא בסדר יקיריי? בגלל המין השני אתם באמת חושבים שלשייגעצ אמני הרוקנרול האהובים שלנו באמת אין מה לאכול? ועל זה בא למחות השיר?? או שאולי הם מתכוונים למאכל מסויים שאין להם-איזה לפי דעתכם??? גלידה! תגידו-החפצים של מי נמצאים בדירה של יובלי יקירנו?? או שאולי הוא היה שיכור ושוב נכנס לדירה לא שלו?? הוא הרים לאבי את הדירה על אף גודל האסון-אם הייתם עץ הפרי-איזה עץ פרי הייתם רוצים להיות?? שזיף!!! תגידו... למה זה שאתם יהודים מפריע לכם לשיר?? או שזה אולי משהו אחר אשר מונע מכם לשיר?? מה?? הקול המזעזע שלי מונע ממני לשיר וגם הזיוף! ואם הייתם יכולים-איזה שיר הייתם רוצים לשיר?? עושה ביד! למה הכוונה כשאומרים שהמקרר מוזנח?? שהוא לא צחצח שיניים הרבה זמן?? יעני כל האוכל פג זמנו! שהוא רב עם חברה שלו והם נפרדו והוא מדוכא ולכן הוא לא מתגלח?? יש מצב שבגלל זה! או בגלל שאין לו כסף לסכין גילוח בעצם

No¥a

New member
אויואבוי היום גיליתי שאני לא גוי../images/Emo12.gif

אוי ואבוי-היום גיליתם שאתם לא גוי?
ומה רע בלהיות יהודי?? מצוות וכל השיט הזה.. אם העץ הוא עץ נוי כמו שנאמר בשיר-איך יכול להיות שיש לו פירות אכילים?? לא יכול להיות
שוד ושבר-למה אתם לא בסדר יקיריי? למה לא בסדר..? דווקא בסדר גמור
אתם באמת חושבים שלשייגעצ אמני הרוקנרול האהובים שלנו באמת אין מה לאכול? ועל זה בא למחות השיר?? או שאולי הם מתכוונים למאכל מסויים שאין להם-איזה לפי דעתכם??? אני חושבת שהם מדברים על מאכל מסויים שאין להם.. רק ש.. אני לא יודעת איזה
תגידו-החפצים של מי נמצאים בדירה של יובלי יקרינו?? או שאולי הוא היה שיכור ושוב נכנס לדירה לא שלו?? הוא היה שיכור
על אף גודל האסון-אם הייתם עץ הפרי-איזה עץ פרי הייתם רוצים להיות?? תפוח
למה הכוונה כשאומרים שהמקרר מוזנח?? שהוא לא צחצח שיניים הרבה זמן?? שהוא רב עם חברה שלו והם נפרדו והוא מדוכא ולכן הוא לא מתגלח?? הוא שכח להתגלח בבוקר.. מקווה שזרמתי מספיק טוב

סקוויד

New member
באבא../images/Emo150.gif

אוי ואבוי-היום גיליתם שאתם לא גוי? ומה רע בלהיות יהודי?? שאין כריסטמס!!! אם העץ הוא עץ נוי כמו שנאמר בשיר-איך יכול להיות שיש לו פירות אכילים?? שוד ושבר-למה אתם לא בסדר יקיריי? לאבנתי אתם באמת חושבים שלשייגעצ אמני הרוקנרול האהובים שלנו באמת אין מה לאכול? ממש לא... ועל זה בא למחות השיר?? או שאולי הם מתכוונים למאכל מסויים שאין להם-איזה לפי דעתכם??? גפילטע פיש
תגידו-החפצים של מי נמצאים בדירה של יובלי יקרינו?? או שאולי הוא היה שיכור ושוב נכנס לדירה לא שלו?? על אף גודל האסון-אם הייתם עץ הפרי-איזה עץ פרי הייתם רוצים להיות?? גויאבההה תגידו... למה זה שאתם יהודים מפריע לכם לשיר?? זה ללאא או שזה אולי משהו אחר אשר מונע מכם לשיר?? מה?? שפשפת ואם הייתם יכולים-איזה שיר הייתם רוצים לשיר?? on a plain של נירוונה - אבל אני יכולה לשיר אז (?) למה הכוונה כשאומרים שהמקרר מוזנח?? שהוא לא צחצח שיניים הרבה זמן?? לא שאין אוכל שהוא היה בהנג אובר משבוע שעבר שלא נשאר אוכל שהוא רב עם חברה שלו והם נפרדו והוא מדוכא ולכן הוא לא מתגלח?? הם נפרדו????????????????????????????????

בצה17

New member
לי יש רק מחשבה אחת לגביי השיר הזה!

יובל כתב אותו שהוא היה שיכור!
אף בנאדם לא היה כותב כזה שיר בהכרה מלאה!
- בלי קשר
<<< what the fuck????????????? יופי תפוז! אחלה אתר חינוכי ותרבותי, יש פה ילדים בני 12 ואתם שמים סמיילי קונדום! ועוד קוראים לשייגעצ משוגעים....

פרקשון

New member
מה את חושבת שילדים בני 12 תמימים?

חח להזכירך פארק רייספלד לפני שבועיים וחצי ערסים קטנים הרבה אבנים!

בצה17

New member
../images/Emo6.gif איך אפשר לשכוח???

תחבר כבר לאס"קקק אני צריכה לספר לך משהו :|

אוי ואבוי.. ../images/Emo163.gif

אוי ואבוי-היום גיליתם שאתם לא גוי? ומה רע בלהיות יהודי??
אין רע, צחוקים בלאגנים
אם העץ הוא עץ נוי כמו שנאמר בשיר-איך יכול להיות שיש לו פירות אכילים??
באמת איך
שוד ושבר-למה אתם לא בסדר יקיריי?
שאלו מישהו אחר למה אני לא בסדר, אנערף..
אתם באמת חושבים שלשייגעצ אמני הרוקנרול האהובים שלנו באמת אין מה לאכול? ועל זה בא למחות השיר?? או שאולי הם מתכוונים למאכל מסויים שאין להם-איזה לפי דעתכם???
אולי.. לא ממש חשבתי על זה.
תגידו-החפצים של מי נמצאים בדירה של יובלי יקרינו?? או שאולי הוא היה שיכור ושוב נכנס לדירה לא שלו??
הוא תמיד שיכור.
כנראה שהוא נכנס לדירה אחרת.. השכנה תבוא ותכה אותו עוד מעט..
על אף גודל האסון-אם הייתם עץ הפרי-איזה עץ פרי הייתם רוצים להיות??
עץ תפוזים
תגידו... למה זה שאתם יהודים מפריע לכם לשיר?? או שזה אולי משהו אחר אשר מונע מכם לשיר?? מה??
אני שרה את השיר הזה בכיף שלי, יהודי, לא יהודי.. מוזיקה טובה תשאר מוזיקה טובה
ואם הייתם יכולים-איזה שיר הייתם רוצים לשיר??
את השיר שלי
למה הכוונה כשאומרים שהמקרר מוזנח?? שהוא לא צחצח שיניים הרבה זמן??
ספק רב.. אבל יכול להיות.
שהוא רב עם חברה שלו והם נפרדו והוא מדוכא ולכן הוא לא מתגלח??
אף פעם לא חשבתי על זה ככה. אני אחשוב על זה ואחזור עם תשובה

../images/Emo95.gifאוי ואבוי-יובל שיכור (מתחרז?)

אוי ואבוי-היום גיליתם שאתם לא גוי? ומה רע בלהיות יהודי??
אין שום דבר רע- להיות יהודי זה פנאן כל החגים שלנו זה "ניסו להרוג אותו יאללה בואו נאכל"
אם העץ הוא עץ נוי כמו שנאמר בשיר-איך יכול להיות שיש לו פירות אכילים??
אני חייבת לציין שלשאלה הקיומית הזו אין תשובה ואולי בגלל שהפירות לא אכילים השיר "אוי ואבוי" נכתב בעקבות הרעלת פירות עץ נוי שחווה יובל יקירינו
שוד ושבר-למה אתם לא בסדר יקיריי?
תראו על איזה שאלון הזוי אני עונה (ועוד כותבת) מה יכול להיות טוב.
אתם באמת חושבים שלשייגעצ אמני הרוקנרול האהובים שלנו באמת אין מה לאכול? ועל זה בא למחות השיר?? או שאולי הם מתכוונים למאכל מסויים שאין להם-איזה לפי דעתכם???
אני חושבת שלשייגעצ יקרינו שגובים הרבה ג'ובות (מאיפה הבאתי את המילה הזו) להופעה חסר רק דבר אחד ובגלל זה אין להם מה לאכול-פליפינית שתגיש להם את האוכל. אחרי שגירשו את העוזרת האחרונה של שיקו מאוד קשה למצוא מישהי נאמנה כלכך שתסכים לשרת את חברי הלהקה.
תגידו-החפצים של מי נמצאים בדירה של יובלי יקרינו?? או שאולי הוא היה שיכור ושוב נכנס לדירה לא שלו??
אני חושבת שיובלי שלנו דווקא היה די פיכח כשהוא נכנס לדירה אחרת פשוט בדירה שלו אין מה לאכול ולכן הוא נכנס לדירה עם חפצים לא שלו-על מנת לאכול
על אף גודל האסון-אם הייתם עץ הפרי-איזה עץ פרי הייתם רוצים להיות??
אמממ עץ מנגו!!
תגידו... למה זה שאתם יהודים מפריע לכם לשיר?? או שזה אולי משהו אחר אשר מונע מכם לשיר?? מה??
מה שמונע ממני לשיר זה אנשים שטוענים שהקול שלי לא יפה. אבל שירים בנמוכים אני שרה מצויין.
ואם הייתם יכולים-איזה שיר הייתם רוצים לשיר??
אממ יצירת המופת. השירה העברית במיטבה-מושיק מכונת תופים
למה הכוונה כשאומרים שהמקרר מוזנח?? שהוא לא צחצח שיניים הרבה זמן??
אני חושבת שהכוונה היא שהוא חזר מחופשה בלאנס ואגס ודפק שם לגמרי את הראש. הוא נסע לשם כדי לנסות להתגבר על הפרידה מהעוזרת הקודמת של שיקו שנטשה גם אותו. (היא להם רומן אבל זה בשושו) בכל אופן הוא חזר ושכח שם את מברשת השיניים שלו-והוא עדיין לא התפכח כדי ללכת לקנות לעצמו חדשה (בגלל זה לא מומלץ להתקרב אליו בזמן הקרוב יש לו ריח נוראי מהמגירת מעדני חלב)

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gifניסיון לזרום איתך..

היום גיליתם שאתם לא גוי? מה?!?! אז התגיירתי לחינם??!!? ומה רע בלהיות יהודי?? לא רע. אני אוהבת. אם העץ הוא עץ נוי כמו שנאמר בשיר-איך יכול להיות שיש לו פירות אכילים?? אמממ, כשאתם על השפעת סימם הם נראים אכילים... לא שניסיתי.. שוד ושבר-למה אתם לא בסדר יקיריי? כי החופש נגמר לי מוקדם מידי אתם באמת חושבים שלשייגעצ אמני הרוקנרול האהובים שלנו באמת אין מה לאכול? ועל זה בא למחות השיר?? ברור שכן, הרי נמאס להם לאכול פרותלא אמיתיים, הם כבר אמרו את זה, לא? או שאולי הם מתכוונים למאכל מסויים שאין להם-איזה לפי דעתכם??? קרם בורלה... או ברלה... איך שבא לכם... תגידו-החפצים של מי נמצאים בדירה של יובלי יקרינו?? של חברה שלו כאילו... או שאולי הוא היה שיכור ושוב נכנס לדירה לא שלו?? אהמ... גם אם כן, הוא רומני אל תשכחו... על אף גודל האסון-אם הייתם עץ הפרי-איזה עץ פרי הייתם רוצים להיות?? תפוח?! תגידו... למה זה שאתם יהודים מפריע לכם לשיר?? אהמ, זה לא מפריע, זה פשוט מתחרז. או שזה אולי משהו אחר אשר מונע מכם לשיר?? אולי זה הבירה? מה?? הבירה, הבירה, לא הבנתם? ואם הייתם יכולים-איזה שיר הייתם רוצים לשיר?? על הבירה =) למה הכוונה כשאומרים שהמקרר מוזנח?? שאין בו אוכל, כבר יש קורי עכביש... שהוא לא צחצח שיניים הרבה זמן?? שלא ניקו אותו אם כבר.. שהוא רב עם חברה שלו והם נפרדו והוא מדוכא ולכן הוא לא מתגלח?? מקרר יכול להתגלח?!?!? ידעתי שי להם רגשות אבל להתגלח?!?!

Elf1

New member
טוב נו, אם אני כבר פה../images/Emo3.gif

אוי ואבוי-היום גיליתם שאתם לא גוי? ומה רע בלהיות יהודי??כן, גם אני נפלתי קורבן למציאות השקרית הזאת וגיליתי שאני לא גויה. ומה רע בלהיות יהודי? חוץ מהעובדה שהם חמדנים מלוכלכים, תאווי בצע מוצצי דם? אממ... אני בחורה שאוהבת לאכול בייקון בבוקר, אז זה מהווה בעיה.
אם העץ הוא עץ נוי כמו שנאמר בשיר-איך יכול להיות שיש לו פירות אכילים??אין לעץ הנוי פירות אכילים, יש לו רק פירות סרק. וגם אותם אפשר לאכול... אם באמת רוצים...
שוד ושבר-למה אתם לא בסדר יקיריי? בסדר? איך אפשר להיות בסדר כשמצפים ממני עכשיו לשנות את כל תפיסת העולם והאמונה שלי? |גבינצאתם באמת חושבים שלשייגעצ אמני הרוקנרול האהובים שלנו באמת אין מה לאכול? ועל זה בא למחות השיר?? או שאולי הם מתכוונים למאכל מסויים שאין להם-איזה לפי דעתכם??? אני חושבת שבמצב הכלכלי הקשה בארצינו, גם חברי להקת שייגעצ נפלו קורבן להשחתה המוסרית של תעשיית המוזיקה בארץ, החל בפלייליסטים המסווגים של גלגל"צ, עד לצריבת דיסקים והורדות לא חוקיות. אני בטוחה שיש להם בכל זאת מה לאכול, כי בכל זאת, ליובל יש אבא עו"ד, אז הוא לא צריך לדאוג. השיר לא בא מין הסתם למחות על המחסור באוכל- או שמא כן?:-* ת'אמת, לא הבנתי את השיר הזה כל-כך...
אם הם מתכוונים למאכל מסוים אז באמת שאין לי מושג לאיזה מאכל הם מתכוונים.
|גבינצתגידו-החפצים של מי נמצאים בדירה של יובלי יקרינו?? או שאולי הוא היה שיכור ושוב נכנס לדירה לא שלו?? נראה לי שגם חובב "משקאות חריפים"
כמו יובל, לא מצא את עצמו נזרק בדירה אחרת. השיר נכתב לפני שיובל עזב את בית ההורים ככה שאני מניחה שלפני שהוא עזב הוא חיפש דירות, נתקל בדירה המסוימת הזאת ועד לפני שעבר אליה היו בה חפצים של הבעלים הקודמים. מייק סנס, לא?
על אף גודל האסון-אם הייתם עץ הפרי-איזה עץ פרי הייתם רוצים להיות?? מנגו. סקסי, כתום, מתוק וחושני. כמוני. רק שאני לא כתומה.:-\
למה זה שאתם יהודים מפריע לכם לשיר?? או שזה אולי משהו אחר אשר מונע מכם לשיר?? מה?? ואם הייתם יכולים-איזה שיר הייתם רוצים לשיר?? בימינו, כשלגיזענות אין גבול בעולם, קצת קשה להצליח בחו"ל, ובכלל לנסוע לחופשות. בגלל זה, קצת קשה למלא אולמות באירופה, לדוגמא. משהו אחר שמונע ממני לשיר? לא יודעת, אולי זה בגלל שלאנשים קצת קשה עם המודרניות והמחאתיות החריפה שבשירים שלי וקצת קשה להם לקבל את האוונגרדיות שבסגנון הזה. הרי לא כל יום שומעים הרכב רגאיי-רוק עם אלמנטים של מקהלת כנסייה, ושלושה להיטים שמועברים בצורת פנטומימה. הייתי רוצה לשיר שיר שאני כתבתי והלחנתי. |גבינצלמה הכוונה כשאומרים שהמקרר מוזנח?? שהוא לא צחצח שיניים הרבה זמן?? שהוא רב עם חברה שלו והם נפרדו והוא מדוכא ולכן הוא לא מתגלח??לפעמים מגיע שלב בחיים שיש עומס נפשי כבד על הנפש. הרי כל אומן יודע שאגו מאוד חשוב בתחום, ואם אין ביטחון עצמי, קשה מאוד להתקיים, ותמיד אבל תמיד צריך בן זוג אוהב שיטפח את האגו שלנו, וגם יהיה ביקרותי כשצריך. אולי איזה משבר במערכת היחסים של יובל עם הצמודה
, גרם לכך שלבחור כבר לא היה כוח להשקיע יותר מדי, לעשות את המטלות בבית כמו לרדת למכולת לקנות קצת אוכל,להתגלח, לצחצח שיניים, רק לשרוץ על הספה עם בקבוק שיכר.
זהו, עניתי על הבוחן, היה מעניין..

למעלה