היו ימים...

purple rain2

New member
../images/Emo95.gifהיו ימים...../images/Emo163.gif../images/Emo95.gif

בואו להיזכר בשרשור הפרק הראשון של העונה
[טוב למעשה זה השני, כי הראשון היה סתם האודישנים
] מה חשבתם אז על הבנות
מה אתם חושבים היום
וקבלו תמונה של אן ואווה מימים יפים יותר

Sahar 11

New member
אממ

העונה בהחלק השתפרה מהעונה הקודמת
רוב הבנות לפני המהפך שעשו להן נראו על הפנים
הגיע לאווה לזכות, שמחה שזכתה. הדבר היחיד שהפריע לי שהן היו יותר מידי זמן ביפן ונכשלו במבחנים דבילים שלא היו קשורים לטופ מודל... בסה"כ אחלה עונה

Daniella 21

New member
אישית אני חושבת שאן היתה צבועה../images/Emo4.gif

בהתחלה היא היתה כזאת חברה טובה של אווה "אני אהיה בחתונה שלך" כל מיני בול
אבל ברגע שזה הגיע לרגע הקריטי אז ראינו שהיא סתם צבועה ומגעילה..
אמנדה צריכה להפסיק לנגן על " אני עיוורת" קטע כי אם היא לא רוצה שירחמו עליה כל שניה אז היא צריכה להפסיק להזכיר את זה כל שניה בכדי לעודד סימפטיה. למרות שהיא ממש לא היתה צריכה זאת כי היא היתה משגעת בתמונות
אווה למרות כל הגישה של "אתם שונאים אותי אז אני אשנא אתכם קודם" התגלתה כבחורה ממש רגישה עם המון בעיות שהזכיה רק גרמה לה להרגיש בעלת ערך
יהיה היא בחורה שנראתה לי חסרת בטחון בהתחלה אבל התגלתה להיות בחורה יהירה מתנשאת ושחצנית יותר מידייי
קאסי צריכה טיפול.
טוקרה לא היה לה סיכוי אבל היה לה הרבה מוטיביציה ורצון ותמונות יפות
ניקול בחורה שהיה לה סיכוי מצויין לזכות אם רק היתה עם יותר נוכחות וכריזמה בכדי למשוך את העין של השופטים. לשכוח אותך פעמים זה נוראא
נ.ב. הנה עוד נעיצה

OhBaby

New member
../images/Emo122.gif

הקומונה לג'ניס דיקנסון... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=11393

niranat

New member
סיכום טוב ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

אני באמת חושבת שבכל הקטע של אן ואווה, דווקא אן היא זאת שיצאה מגעילה. אווה יצאה לא בסדר בקטע מסוים - אוקיי, לאנשים נפלטים דברים וזה היה ברגע של חולשה וברגע של לחץ ולכל אחד יכול לקרות שנפלט לו משהו שהוא בכלל לא מתכוון אליו, מתוך איזשהי מצוקה. ואווה התנצלה באמת מעומק הלב וידעה שהיא עשתה טעות, ואן פשוט יצאה אלייה חרא עם כל הקטע של "אני באמת רוצה שאווה תנופה היום", ובעיקר שהיא לא אמרה לה ביי... זה היה כל כך מעליב, במיוחד שכשאן באה לצאת מהחדר אווה כזה אמרה - "בננה!" ואן פשוט המשיכה ללכת... זה היה כל כך לא יפה!!! לדעתי אווה עם כל ה"ביטחון" שהיא הפגינה בהתחלה בעצם חיפתה על החוסר ביטחון שלה, וראו את זה בהמשך התכנית ואפילו בפרק הסיום, שהיא ממש לא הייתה בטוחה בעצמה ולא חשבה שהיא תגיע כל כך רחוק - גם כשהיא ואמנדה עמדו מול טיירה אווה הייתה בטוחה שהיא תלך הביתה [ולמען האמת, זה היה נראה ככה], וגם הדברים שהיא אמרה בסוף - רואים שהיא כל כך השתנתה והוציאה את "אווה האמיתית" ועכשיו היא מדברת מעומק הלב ולא עומדת מאחורי חומות של הגנה. והגישה היהירה של יה-יה? בהתחלה חשבתי שזה נובע מאותו מקום של חוסר ביטחון, אבל אחרי זה הגעתי למסקנה שלא - היא פשוט חושבת, באמת ובתמים, שהיא יותר טובה מכולם בגלל ההשכלה המזדיינת הזאת שלה. ניקול, קאסי ואמנדה -
אין לי מה להוסיף, אמרת הכל
וטוקרה סתם שמנה ומכוערת בעיניי

S2M

New member
מזה שמנה ומכוערת??

היא יפה- קודם כל! זה שהיא שמנה לא אומר כלום- ולדעתי צריכות להיות יותר ויותר דוגמניות שמנות בעולם- מי קבע שרזה=יפה?! גם שמנות יכולות להיות יפות- אז נכון שיש כאלה שלא- בלי שום קשר לזה שהם שמנות או רזות- אבל טוקארה מאוד יפה, מילא שהיית רושמת מכוערת, בסדר על טעם ועל ריח אין מה להתווכח אבל זה שהיא שמנה לא אומר כלום! יש הרבה רזות שמאוד אבל מאוד מכוערות בעייני.

niranat

New member
נכון, יש רזות מכוערות

ויש שמנות מכוערת, לדעתי - טוקרה פשוט מכוערת בלי קשר לכלום. סורי, זאת דעתי.

JULI4561

New member
ואיי זה נראה לי כאילו הפרק הראשון

היה לפני שנה בערך חחח ... טוב בלי להגזים בערך חצי שנה ..

•HadaS•

New member
../images/Emo176.gifאוקע דעתי על כולן../images/Emo176.gif

דבר ראשון לפי דעתי מאוד מתאים לאיווה לזכותת!! היא יפה ברמוות! 2. אנ י לא מבינה את השופטים הדפוקים האל... לפי עתי, אמנד הכי כייי יפה מבין כולן שמה...!! גם תמונות וגם במציאות.... והם העיפו אותה עכשיו רק בגלל שעוד מעט היא הולכת להיות עיוורת... כאילו.. ידעתם שמתישהו תעיפו אותה, אז תעיפו אותה בהתחלה ולא כשהיא כבר בין השלוש הפיינליסטיות...!!! 3. על המריבה ין אן לאיווה אני רק יכולה להגיד שאן היא צבועה ומגעילה.. הן כאילו רבו.. ואן ראתה כמה שאיווה סובלתת...! ואחרי זה הן שוב נהיו חברו... כשהן נאבדו בכיוונים שמה... אז איווה בחרב את אן לפרס הזה שהיה לה... ואז אן הזו שיחקה אותה חברה שלה וככה.. כשהן הגיעו לשופטים היא שוב התחילה לריב.. איכס היא כזו מגעילה... לשחק אותה החברה של איווה כדי שתיקח אותה לפרס הזה ואז שוב להיות כזו אלייה? אחרי שהיא לקחה אותך איתה?!?! זה דבר כזה מגעיל לעשות..!! ועוד יצאה ולא אמרה לאיווה שלום.. כאילו מה עשתה לה... יואוו..!! באותו רגע מזה ריחמתי על איווה...!!! והיא אמרה שהיא מקווה שינפו את אווה .. שתאכל ת'לב שלהה.. אווה ניצחה והיא לאאאא! 4. אהבתי את ניקול.. היא יפה היא מדהימהה אבל באמת היא כזו שקטה ולא שומעים אותה בכלל.... כדי להיות דוגמנית היא צרקיכה שגם קצת ירכלו עלייה.. מבינים אותי... קיצר.. אאוט... אבל יש לה מלא פוטנציאל 5. טוקרה לדעתי ממש יפה והיא באמת יכולה לייצג דוגמנית של השמנות.. שזה בעצם המטרה שלה כשהיא באה לטופ מודל.. לא?! בקיצור.. שמנה שמנה, אבל יפה! 6. אהבתי את נורל.. היא מאוד יפה וגם מאוד מאוד חמודה..! אהבתי ת'אופי שלה ות'יופי..! מותק כזו.. אבל תמיד הפוזות שלה בתמונות תמיד אותו דבר.. תגווני מאמייי קיצוררר---- עונה ש-ו-ל-ט-ת!!!!!!!!!!!!!!!!! העונה הכי יפה מבין כל השלוש... ועם ההחלטה הכי קשה של מי תנצח!! כי כולן מדהימותתת

MeetLofe

New member
משהו על אן ואווה

אן לא אכלה ת'לב אן שמחה בשביל אווה את צריכה לראות ת'פרק(שאני מקווה שישדרו) מה קורה עם כל אחת אחרי התוכנית אן מאחלת לאווה ברכה ומתחילה לבכות ולהרגש זה היה סתם איזה קטע שהיה בניהן איזה נתק הן חזרות להיות חברות טובות אחרי התוכנית

•HadaS•

New member
יש לך את הקטע שהיא אומר את זה?

למישו.!?! ולא יראו ת זה כי שוע הבא יש שנות ה70... =\

למעלה