סיכום טוב ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif
אני באמת חושבת שבכל הקטע של אן ואווה, דווקא אן היא זאת שיצאה מגעילה. אווה יצאה לא בסדר בקטע מסוים - אוקיי, לאנשים נפלטים דברים וזה היה ברגע של חולשה וברגע של לחץ ולכל אחד יכול לקרות שנפלט לו משהו שהוא בכלל לא מתכוון אליו, מתוך איזשהי מצוקה. ואווה התנצלה באמת מעומק הלב וידעה שהיא עשתה טעות, ואן פשוט יצאה אלייה חרא עם כל הקטע של "אני באמת רוצה שאווה תנופה היום", ובעיקר שהיא לא אמרה לה ביי... זה היה כל כך מעליב, במיוחד שכשאן באה לצאת מהחדר אווה כזה אמרה - "בננה!" ואן פשוט המשיכה ללכת... זה היה כל כך לא יפה!!! לדעתי אווה עם כל ה"ביטחון" שהיא הפגינה בהתחלה בעצם חיפתה על החוסר ביטחון שלה, וראו את זה בהמשך התכנית ואפילו בפרק הסיום, שהיא ממש לא הייתה בטוחה בעצמה ולא חשבה שהיא תגיע כל כך רחוק - גם כשהיא ואמנדה עמדו מול טיירה אווה הייתה בטוחה שהיא תלך הביתה [ולמען האמת, זה היה נראה ככה], וגם הדברים שהיא אמרה בסוף - רואים שהיא כל כך השתנתה והוציאה את "אווה האמיתית" ועכשיו היא מדברת מעומק הלב ולא עומדת מאחורי חומות של הגנה. והגישה היהירה של יה-יה? בהתחלה חשבתי שזה נובע מאותו מקום של חוסר ביטחון, אבל אחרי זה הגעתי למסקנה שלא - היא פשוט חושבת, באמת ובתמים, שהיא יותר טובה מכולם בגלל ההשכלה המזדיינת הזאת שלה. ניקול, קאסי ואמנדה -
אין לי מה להוסיף, אמרת הכל
וטוקרה סתם שמנה ומכוערת בעיניי