הלוו

©Gc 4 eVeR©

New member
../images/Emo95.gifהלוו../images/Emo95.gif

היי אני שחר.. אי לוב גרין די.. רציתי לדעת עליהם קצת פרטים אפשר?? אפשר להצתרף?? וד"א יש לי קומונה...

ד ו ק י

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הינה אתר שבו יש עליהם כמה וכמה פרטים, ציטוטים ועוד דברים מעניינים..

clam

New member
קומונת סגידה לג'ואל מגוד שארלוט ?

וואי...הכל טוב איתך?

ALMIGHTY

New member
אחי, תראה מה זה...

אין מה לעשות, זה מה שקורה כשאתה מתמסחר בצורות מגעילות. תכף תראה פה מעריצות של אבריל לאבין ואוונסנסננסנסנסנס או שאיך שלא קוראים לה

charliebr

New member
חחחחחח

"להקות" מגעילות "היי אני אבריל ואני וואנאבי רוקרית מגניבה! בואי כולם ותשחקו אותה רגישים ומוכשרים! היי אתם כמעט טובים כמוני!" האנשים האלה צריכים ללכת לכלא ברצינות זה ממש בריטני עם גיטרות ותופים בושה לעולם המוזיקה!!! טיפש מי שנתן להם גיטרה

אבריל באמת ממוסחרת

אבל מה הבעיה עם גוד שארלוט ואוונסנס? הם לא ממוסחרים, זה שיש להם הרבה מעריצים ומשמיעים אותם ברדיו ובאמ טי וי לא אומר שהם ממוסחרים..לפחות לא בצורה שאצם מתכוונים אליה. כל להקה ממוסחרת ברגע שהיא מוציאה מוצרים וכל מיני שטויות בנוסף למוזיקה, אז תגידו לי שגרין דיי לא ממוסחרים? כי הם כן. כולם ממסוחרים, אבל זה רע רק שזה פוגע באיכות של המוזיקה.

BlueBeIl

New member
הם סתם חרא של להקות,

בלי קשר להתמסחרות או לא.... כאילו, להיות פאנקיסטים נהיה אופנתי - אמ טי וי יוצאת עם להקה שנשמעת בדיוק כמו כל הדברים האחרים שם (חלילה שיהיה משהו קצת שונה ומיוחד...) עם תדמית של פאנק. להיות גותים נכנס לאופנה - טוב את יכולה כבר להשלים בעצמך....

charliebr

New member
אני יודעת שהם ממסוחרים

אבל אצלהם זה לא ממש משפיע על המוזיקה, בניגוד לגוד שארלוט נניח, שבהתחלה, שהם רק התחילו קצת להתפרסם, אני גם אהבתי אותם. אבל מרגישים את השינוי שבין המוזיקה מהדיסק הקודם לדיסק החדש... לא יודעת... את אוונסנס אני לא אהבתי מההתחלה, מהשיר הראשון שהם הוציאו הם נשמעו לי ממוסחרים בטירוף...

למעלה