המון מזל טוב לענבל ענבל ילדה אתמול בן, בשעה טובה שיהיה לה המון מזל טוב, אור ורק שמחה
V veredmp New member 6/1/09 #1 ../images/Emo95.gif המון מזל טוב לענבל ../images/Emo95.gif ענבל ילדה אתמול בן, בשעה טובה שיהיה לה המון מזל טוב, אור ורק שמחה
../images/Emo95.gif המון מזל טוב לענבל ../images/Emo95.gif ענבל ילדה אתמול בן, בשעה טובה שיהיה לה המון מזל טוב, אור ורק שמחה
נ נעמיהיפה New member 7/1/09 #18 הברכה שלי.. ../images/Emo9.gif ברכות חמות מהלב להולדת הבן. זכית ב הנפלאה ביותר שאני מסוגלת לדמיין, ויותר מכך. מאחלת לגוזל בריאות, חום ואהבה אין סופית. רק מלהביט בטוב שבעיניך, אין לי ספק שהוא נולד בר מזל. מזל טוב והמון אושר, , נעמה (נעמיהיפה).
הברכה שלי.. ../images/Emo9.gif ברכות חמות מהלב להולדת הבן. זכית ב הנפלאה ביותר שאני מסוגלת לדמיין, ויותר מכך. מאחלת לגוזל בריאות, חום ואהבה אין סופית. רק מלהביט בטוב שבעיניך, אין לי ספק שהוא נולד בר מזל. מזל טוב והמון אושר, , נעמה (נעמיהיפה).
כ כלה להשגה New member 7/1/09 #19 הברכה שלי מזל טוב מאחלת לכם ההורים רגעים יפים וקסומים. רגעים של נחת בגדילה רגעים של צחוק, פיהוקים, גיהוקים ושיהוקים רגעים של יחד והרבה פינוקים רגעים של לילה רגעים של בוקר אבל הכי חשוב רגעים של אושר
הברכה שלי מזל טוב מאחלת לכם ההורים רגעים יפים וקסומים. רגעים של נחת בגדילה רגעים של צחוק, פיהוקים, גיהוקים ושיהוקים רגעים של יחד והרבה פינוקים רגעים של לילה רגעים של בוקר אבל הכי חשוב רגעים של אושר
א איריס מ New member 6/1/09 #7 ../images/Emo95.gifאיזה יופי של בשורות ../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif המון להולדת הבן עם הרבה אושר, נחת ובעיקר בריאות
../images/Emo95.gifאיזה יופי של בשורות ../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif המון להולדת הבן עם הרבה אושר, נחת ובעיקר בריאות
V viko222 New member 6/1/09 #9 מזל טוב../images/Emo57.gif שלישי הבא ברית את האמת,הייתי בטוח שהיא גג חודש 6-7 היתה לה בטן כל כך קטנננה.
מזל טוב../images/Emo57.gif שלישי הבא ברית את האמת,הייתי בטוח שהיא גג חודש 6-7 היתה לה בטן כל כך קטנננה.
P pRimaVeriTaVIV New member 6/1/09 #11 המון מזל טוב! ../images/Emo95.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif
B BRANGELINA New member 6/1/09 #14 מזל טוב../images/Emo140.gif אושר בריאות ונחת מהילד בטח הוא מזה חמודד כמוה
א אליוש זאת אני New member 6/1/09 #15 ואי, המון המון מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif הרבה בריאות, אושר ונחת.
ה הילה 201 New member 7/1/09 #16 טוב..שולחת למייל של ענבל... לא יכולה להמיר את הקובץ לכאן... והשקעתי בזה המון זמן לעצב !
R Rony 05 New member 7/1/09 #17 ענבל, המון המון מזל טוב שהחיים שלך יהיו מלאים רק באירועים משמחים ממני, רוני.