הפרק השבועי

../images/Emo95.gifהפרק השבועי../images/Emo95.gif

אוי יואל יואל יואל זה כל מה שיש לי לומר ! שולט !! לא הפסקתי לחייך ! 4 שעות לשבת ולחכות ליעל בתחנת רכבת .. כל הכבוד ! ורפי יצא גבר גבר שנתן לו את הבית בלי לעשות פדיחות !! ואיתן או איתן מה עובר עלייך לעזאזל? למה מכות למה אלימות ? בקיצור אני נהנתי ! פרק משובח !

zoeid

New member
עוד פרק די קליל (לדעתי)

לא גרם לי להרגיש כלום, נחמד ומשובח כקודמיו. סחתיין על יואל והמאמץ שלו. די היה צפוי שיהיו ביחד, אם לתקופה או לקצת, אבל ראיתי את זה בא. נדמה לי שעסקי הדגים יפילו את דורון ואת רפי מבחינה כספית, אבל לא לפני שהם ימריאו, ורק אז תבוא הנפילה. השיר שדניאלה שרה, נו. זה שיר שמתאים לאורזויון? לא אהבתי, לא את השיר ולא את השירה. לגבי איתן, הבחור נורא נפל, ומעניין כמה זמן ימשך עניין האלימות ומתי היא תתעורר ותעיף אותו. אבל אנחנו רק בתחילה של ''ידידות נפלאה'', ההמשך לא ידוע.

תלתלית

New member
מסכימה עם דברייך

לא גרם להרגיש הרבה. אהבתי כשרפי אמר לעדיה "אם היית גבר חילוני היית מקבלת נשיקה".

מו 29

New member
סצינת סיום

הפרק עצמו היה די רגילת אבל הסצינת סיום שוב מראה לנו כמה הסדרה הזאת אמיתית ומדהימה. פשוט סצינה מדהימה, וטוב מאוד שבחרו בדרך הזאת לתסריט.

qt1

New member
אהלן מו ברוך הבא../images/Emo65.gif

מסכימה עם כל מילה שלך
לא כ"כ הבנתי מההודעות למטה מי מבצע את שיר הסיום ומה שמו, אבל אני אופטימית
תשאר איתנו נחמד כאן

qt1

New member
../images/Emo103.gifהפרק של היום ../images/Emo132.gif../images/Emo39.gif

*יואל באמת חמוד מאוד , נעלב מיעל שאומרת לו שנגמרה תקופת המבחן ושהוא יכול ללכת ובהצלחה... לא קונה את האתיקה שהיא מוכרת לו בעידודה של שירה שהיתה מקסימה בפרק הזה לדעתי עם כל האנאעארף שלה
, ובאמת מחכה לה 4 שעות בתחנת הרכבת , רק כדי לשמוע ממנה שהוא יכול ללכת. איך אומר לו רפי?"אתה עצבני כי השוטרת נתנה לך כרטיס אדום
" משפט מגניב לדעתי
*רפי לחוץ על הכסף ושוב מאכזב את דניאלה כשהוא לא יכול לבוא , אבל הפעם רפי זוכר וכן הולך , ויש לו כזו גאווה של אבא כשהוא שומע את הזיופים של דניאלה , חימם את ה
וכבר לא שמעתי את הזיופים , רק החיוך שלו עשה לי טוב. הקטע עם עדיה היה די צפוי , זה היה ברור שהיא תוציא אותם מהמצב הזה מול הרבנים והכשרות , לדעתי זה היה גדול מהחיים כשרפי נותן לרב כסף ואומר לו במבט כזה של ערס, שהכסף תרומה לבית הכנסת , כאילו..."יאללה , קח ת'כסף ותן להתחפף מכאן" חילוניים מול דתיים , התסריטאים פה אומרים הרבה מאוד , זה התחיל עוד בפרק שבו שירה ויואל מתגרשים וכאן שוב חוזרים על זה. הקשר בין רפי לעדיה מתפתח יפה , מעניין איך הוא ימשך אני סקרנית מאוד לגביו ולא יודעת אם רפי יחזור בתשובה בעקבותיו. *איתן , כמה צפוי... פסיכי לגמרי,האמת , פחדתי שהוא יכניס לדניאלה ורציתי לראות שם את רפי אבל הוא הלך ,לא הבנתי את איה, תגובה די רגילה של אישה מוכה להרגיש אשמה , אבל משום מה היתה לי תחושה שהיה שם משהו מעבר לתחושת אשמה. *אלון אמר יפה לדניאלה , ניתח יפה את הארווויזיון והעלה חיוך , לא שיקר לה , אהבתי את הקטע הזה מאוד. אהבתי את הפרק, כמעט כולם מוצאים אהבה גדולה, הסדרה מקבלת סדר וזה טוב... הכל בסדר

../images/Emo41.gifפרק 50 - לא כשיר../images/Emo41.gif

אז ככה.... ממש אהבתי את הפרק.... וזאת על אף היותו פרק קליל, כמו שאתם אומרים.... סלחו לי כן, אבל לדעתי דניאלה שרה זוועה... וכל הקטע הזה מיותר... יואל
מתוק מתמיד.... הלוואי שלי היו מחכים 4 שעות...
ויעל באמת הייתה חמודה כשהיא חזרה אח"כ.... ממש אהבתי את זה ששמו את המוזיקה של "הסנדק" בקטע עם הרבי.... זה פשוט היה גדול
LOL.... טוב, אני לא רוצה לפרט יותר מידי, כי אני עייפה רצח.... רק פשוט, כ"כ שמחתי שסוף סוף כולם השתתפו בפרק הזה
שמתם לב.... גם שירה, גם אלה, אלון, דורון.... כולם
אז שמחתי מתמיד....
אלון בכלל.... היה כזה מתוק עם הניתוח שלו של השיר שרציתי לנשק אותו
טוב, אני אלך לי לישון... לילה טוב....

qt1

New member
באמת שמו את המוזיקה של הסנדק../images/Emo35.gif

וואלה לא שמתי-
זה ענק!!!
כרגיל את צודקת , נו איך ישנת מותק? יאללה לקום , כבר צהריים
יום נעים יעל , תגידי ראית את התמונות של דורון? יש חדשות וחשבתי שתשמחי לאללה אבל בכלל לא הגבת

לא, עוד לא ראיתי....

אני אכנס עכשיו לראות... ובתור חובבת מושבעת של "הסנדק" אני אזהה את המנגינה גם אם זה יהיה מתוך שינה....

zoeid

New member
Robert Plant - Big Log?

יכול להיות שזה השיר עליו אתם מדברים?

למעלה