../images/Emo103.gifהפרק של היום ../images/Emo132.gif../images/Emo39.gif
*יואל באמת חמוד מאוד , נעלב מיעל שאומרת לו שנגמרה תקופת המבחן ושהוא יכול ללכת ובהצלחה... לא קונה את האתיקה שהיא מוכרת לו בעידודה של שירה שהיתה מקסימה בפרק הזה לדעתי עם כל האנאעארף שלה
, ובאמת מחכה לה 4 שעות בתחנת הרכבת , רק כדי לשמוע ממנה שהוא יכול ללכת. איך אומר לו רפי?"אתה עצבני כי השוטרת נתנה לך כרטיס אדום
" משפט מגניב לדעתי
*רפי לחוץ על הכסף ושוב מאכזב את דניאלה כשהוא לא יכול לבוא , אבל הפעם רפי זוכר וכן הולך , ויש לו כזו גאווה של אבא כשהוא שומע את הזיופים של דניאלה , חימם את ה
וכבר לא שמעתי את הזיופים , רק החיוך שלו עשה לי טוב. הקטע עם עדיה היה די צפוי , זה היה ברור שהיא תוציא אותם מהמצב הזה מול הרבנים והכשרות , לדעתי זה היה גדול מהחיים כשרפי נותן לרב כסף ואומר לו במבט כזה של ערס, שהכסף תרומה לבית הכנסת , כאילו..."יאללה , קח ת'כסף ותן להתחפף מכאן" חילוניים מול דתיים , התסריטאים פה אומרים הרבה מאוד , זה התחיל עוד בפרק שבו שירה ויואל מתגרשים וכאן שוב חוזרים על זה. הקשר בין רפי לעדיה מתפתח יפה , מעניין איך הוא ימשך אני סקרנית מאוד לגביו ולא יודעת אם רפי יחזור בתשובה בעקבותיו. *איתן , כמה צפוי... פסיכי לגמרי,האמת , פחדתי שהוא יכניס לדניאלה ורציתי לראות שם את רפי אבל הוא הלך ,לא הבנתי את איה, תגובה די רגילה של אישה מוכה להרגיש אשמה , אבל משום מה היתה לי תחושה שהיה שם משהו מעבר לתחושת אשמה. *אלון אמר יפה לדניאלה , ניתח יפה את הארווויזיון והעלה חיוך , לא שיקר לה , אהבתי את הקטע הזה מאוד. אהבתי את הפרק, כמעט כולם מוצאים אהבה גדולה, הסדרה מקבלת סדר וזה טוב... הכל בסדר