והחוק מה הוא אומר?

../images/Emo124.gif תרימו ת´רייטינג ../images/Emo45.gif

מה משותף ל"מכושפות", "הכי גאים שיש", "סברינה", "הבית הלבן", "חברים", "לחיי האהבה", "בנות גילמור", "דוסון קריק" ו"של מי השורה זאת בכלל?"???? נכון! לכל הסדרות יש פורומים ב-
, אולם כולן גם משודרות בערוץ 3. מנהלת הערוץ שמביא לנו את הסדרות הטובות בעולם, ליאור גטריידה, וכן איש הפרוגרמינג של הערוץ, יובל קניג, מתארחים היום ב-17:00 בפורום טלוויזיה. תוכלו לאול אותם שאלות בנושא תכני הערוץ, תוכניות מקור ויבוא, תרגומים ועוד... כנסו כבר עכשיו והכניסו שאלותיכם!
********************************************************** אירוחים נוספים השבוע בתפוז: 15/10- פורום פונדקאות מארח את עו"ד יריב דקל 16/10- פורום נפגעי תקיפה מינית מארח מומחית לטיפול בטראומה 20/10- פורום מתכונים מארח את רפי אהרונוביץ´ 21/10- פורום ריקודי עם מארח את מחבר הריקודים והמורה הותיק יענקלה לוי. הודעות מפורטות על האירוחים יגיעו בהמשך.

../images/Emo95.gifוהחוק מה הוא אומר? ../images/Emo88.gif

עו"ד יריב דקל הינו עו"ד המתמחה בדיני המשפחה והמעמד האישי והיה בין עורכי הדין הראשונים אשר החל בניסוח הסכמים, וייצוג הורים מיועדים ופונדקאיות בפני הוועדה, עו"ד דקל נענה להזמנתנו להתארח בפורום הפונדקאות של תפוז ויענה על שאלות המשתתפים בנושא הליכי הפונדקאות עפ"י החוק לנשיאת עוברים (אישור הסכמים ומעמד הילוד), הנכם מוזמנים להשתתף בפורום ולהעלות שאלות בנושא זה. עו"ד דקל יתארח היום בין השעות 19:00- 21:00 בפורום פונדקאות . הקדימו להשאיר שאלותיכם! ************************************************************ אירוחים נוספים השבוע בתפוז:
16/10- שרי עוז, מומחית לטיפול בטראומה בפורום נפגעי תקיפה מינית. 16/10- ערן ריקליס, במאי, בפורום סרטים. 16/10- רם אורן בפורום ספרים וספרות, לרגל הפיכת ספרו "פיתוי" לסרט. 16/10- שרון אלכסנדר בפורום אומנויות הבמה. 16/10- זלמן דגן, נווט במירוצי מכוניות, בפורום מכוניות. 19/10- די.ג´יי ויק בפורום חיי לילה. 20/10- השף רפי אהרונוביץ´ בפורום מתכונים. 21/10- יענקלה לוי, מחבר ומורה לריקודי עם בפורום ריקודי עם.

shelly egan

New member
מעיין,

רק בשבילך נכנסתי. לא התחלתי ללמוד למבחן (-מטומטמת שכמותי) תקשיבי את יכולה להיות חברה בפורום ווסט, בלי שום קשר לזה שאת לא אוהבת אותם, את יכולה להנות שם ובגדוול, יש שם בנות מתוקות! אפילו אחת מהן נמצאת פה (-יפעת :). אמממ מה עוד??? אה, מי זה היה פה זה שירד על עדן (-מהפורום שלנו), שבאה ואמרה שיש יומולדת לניקי?????

מאיה Ms

New member
יו אני מתרגשת!!

וחוצמזה ביקשתי לא לקרוא לי מעין!! (אני יודעת שזה לא קשור אבל הייתי חייבת להגיד את זה) ואני יודעת שאני יכולה להיות חברה בפורום של ווסט..

shelly egan

New member
אני מתה!!!

עכשיו היה את הפרסומת של ווסט ברדיו.... אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתתתתתתתתתתתתתתתההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג איזה צרחה נשמעה פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shelly egan

New member
.......

אאאאאאאאנננננננננייייייייייייי ממממממממממממממממתתתתתתתתההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dror Lavie

New member
חמודות את השיחות האלו... ../images/Emo60.gif

או במסרים או באייסיקיו או במסנג´ר או במירק בקיצור הבנתם את הרעיון זה לא מעניין את כל הפורום.... במיוחד שמדובר על ווסטלייף

Dror Lavie

New member
כי זה לא אמור לעניין את כל ../images/Emo60.gif

הפורום, וזה דברים למסרים...

Charmed 4ever.

New member
אין קשר "לעניין את כל הפורום"../images/Emo54.gif

זה אוף פוטיק.... זה עבירה על חוקי הפורום

Dror Lavie

New member
מותר ואפילו צריך לשרשר אוף ../images/Emo60.gif

אבל זה לא מעניין כל מה שהם דיברו פה (לא החלק עם ווסטלייף)

למעלה