יומולדת ליעלסי

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifיומולדת ליעלסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

אאאאאאאאאאאאאאאז.. היום זה יומולדת של יעלסי
בייבי אני מאחלת לך עושר, אושר, יושר, בריאות ופגישה עם דני
*הברכה המלאה
[יכל להיות יותר יפה עם היו אורים את כל הצבעים
]
ואחד לשנה הבאה
אוהבת הכיהכיהכיהכיהכי בעולם
רייבן
קדימה בננות, אני רוצה לראות את מזלט"ים שלכן טסים לפה! [מזל"ט-מטוס זעיר ללא טייס, מזל"ט טס לפה.. אני משעשעת את עצמי
, רק את עצמי
]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif

ואוו גיל 16
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
המון..
בריאות
אושר
עושר
והצלחה בהכל!! אוהבת מלא, ספיר

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo27.gifמזל טוב מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

N e r d y

New member
מזל טובבבב :]]]] ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

טוב אני גרועה בברכות, אז נכון שתסתפקי במזל טוב?
יופי
שיהיה ת'יומולדת הכי מושי בעולם, ותאכלי מלא דברים טעימים, ותקבלי מלא מתנות מגניבות והמון המון בריאות (הכי חשוב לא?)

purple floyd

New member
מזל טוב ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif

שכל חלומתייך יתגשמו ושיהיה לך מזה מגניב DDDDDDDDDD:

kelly7i

New member
מזל מזל מזל טוב!!!$#@|בלונים|

|בלונים|
|סוגריה|
|בלונים|
|בלונים| תאכלי הרבה עוגות, זה טוב!
בת כמה את?
ושוב מזל טוב

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif|סוגריה|../images/Emo26.gifXDDDDDDD

זה ממש מצחיק..XDDDDDDDDD
נרגעתי..XDDD

kelly7i

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo46.gif

>< >< ><" |מסמיק|
ממתי ל-
קוראים "בלון" ולא בלונים?! >< פעם שכתבו בלון זה עשה בלון אחר של רון ארד, ושכותבים נר זה עושה נר זיכרון, ושכותבים נ רות זהה עושה נרות יומולדת, אז חשבתי שזה ככה עם בלונים! אוף ><
|ימן| לכל המקומות בהם חסר!XD

kelly7i

New member
יווווווווו@#$%^@*#

חרם! לא כותבת יותר כלום! כמה טעויות מקלדת לבנאדם אחד???? ><"

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDDDDDD

גם אני בטעות כתבתי פעם למישהי ברכה של יומהולדת עם נרות זיכרון..~מסמיק~ XDDDDDDDD
איתך בחרם!

just orr

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

karinava

New member
את יודעת שלא רייבן אוהבת אותך הכי הכי...

כי אני אוהבת אותך הכי הכי הכי!!! כמובן שבתור החברה אמור להיות לי הרבה מה להגיד לך, אבל אין לי. טוב אולי יש לי שלושה דברים להגיד לך: 1. שלא תפסיקי להיות משוגעת, ובעיקר איתי כי אז הכי הכי כיף
2. את החברה הכי הכי הכי הכי טובה שלי ב-ע-ו-ל-ם-
-
-
3. אני אוהבת אותך!!! (לא, אני לא לסבית, וגם אם כן זה רק בגללך
)
אז רק נשאר לי להגיד לך מזל"ט

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טובבבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

white in Angel

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifמזל טובבבב

יום הולדת שמח הרבה בריאות אושר עושר הצלחה בלימודים עד 120 מה עוד אפשר לאחל אין ל שמץ.... אז

למעלה