ילדים זה כאן והם צריכים ללכת

../images/Emo95.gifילדים זה כאן והם צריכים ללכת

לגן
אז מחר יומה הראשון של גל. אמנם רק חצי שעה, אבל בשבילי זאת הולכת להיות החצי שעה הכי ארוכה בחיי
כבר שלושה שבועות גל מבקרת איתי, עם אבא ועם המטפלת פעמיים בשבוע כשעה בגן, כך שזה לא זר לה לחלוטין אבל באופן רשמי היא מתחילה מחר. אחרי המון לבטים ושיקולים הגענו להחלטה שזה מה שגל צריכה עכשיו וזה מה שמתאים לכולנו, אבל בכל זאת קשה לי מאד

בהצלחה ../images/Emo13.gif

אמנם דרור בפעוטון כבר מסוף אוגוסט אבל בימים הראשונים, נרשמו המון דמעות בגזרת ההורים. לוקח זמן להתרגל אבל אם יהיה לה טוב שם, אז זה נפלא. ואמהות בדרך כלל יודעות אם טוב לילד שלהן או לא. קחי את הזמן, גם בשבילך וגם בשבילה. בהצלחה מחזיקה לכן אצבעות נעמה

galiaS

New member
בהצלחה מחר

מקווה שיעבור בשלום. חצי שעה זה בקושי שתי סיגריות, לא?

Joy107

New member
מחכים לעדכון...

כבר בטח עברה החצי שעה, אז רוצים לשמוע איך עבר עלייך - ועל גל כמובן...- בטוחה שכל יום יהיה קצת קצת יותר קל!

גלשני

New member
בהצלחה../images/Emo39.gif

(מתן אומנם נכנס לגן קצת יותר גדול, אבל זאת בהחלט אחת ההחלטות הכי נכונות שלקחנו לגביו!!!)

MASHY BOSTON

New member
../images/Emo50.gif לגל ../images/Emo60.gif

מקווה שהיום הראשון עבר בקלות. לגל וגם לך.

daldan

New member
ומה שלומכם היום?

אני בטוחה שזה צעד שיעשה לכם טוב, עם כל החששות את תראי שגל תהיה מאושרת גם במסגרת של גן עם עוד ילדים

תודה על כל התגובות. היה קשה לשתינו

אמא נחנקה מבכי עוד בזמן שיבנו ביחד בגן והשתדלה להסתיר את זה. אחרי שלושת רבע שעה ביחד נפרדנו כשאמרתי לה שאמא תחזור לקחת אותה ותביא לה הפתעה והיא אמרה לי טוב וביי אבל כמובן איך שיצאתי היא בכתה קצת אמא אמא, לא ממש בכי, יותר קיטור. אחרי רבע שעה היא כבר התחילה לבכות ממש וקראו לי לקחת אותה. היום אבא לקח אותה, בכתה כשנפרדו אבל נרגעה די מהר, ישבה יפה לארוחת הבוקר ושיחקה בצחר. כשנכנסו למפגש כבר היה לה קשה ואבא חזר לקחת אותה, כך שהיא הייתה בסך הכל כשעתיים. מחר שוב אבא יקח אותה והמטרה להשאיר אותה יותר. אנחנו מאד מרוצים מהצוות והיחס שלו לקליטה שלה. מעדכנים מיוזמתם טלפונית תוך כדי ומצלצלים שנבוא אם קשה לה מדי. הגישה שלהם, בלי לחץ, זורמים עם הילד. מה אני אגיד לכם? הכי קשה בהורות עד עכשיו...

אנידס

New member
נשמע שבחרתם גן טוב ושגל מסתגלת

בקלות. מקווה שיהיה יותר קל בהמשך, לך ולגל.

למעלה