מחר היום האחרון של עופרי וטלטל בגן. ואז הוא נסגר. עופרי היה הילד הראשון בגן ולאט לאט הצתרפו כולם - ועכשיו הוא נסגר. אני מדחיקה ומדחיקה. מחר מסיבת סיום (אבא לא יהיה נהיה אני סבא וסבתא אני מקווה שזה יספיק). בא לי לבכות.
אני עוקבת כבר כמה ימים אחרי הלחץ שלך ואני מקוה שמחר יעבור בקלות ושהמסיבה תהייה מקסימה. זה אכן לא כל כך נעים לראות גן סגור. מאחלת לילדיך התחלות קלות וגנים נפלאים בשנה הבאה.
זה כנראה עוד שלב שצריך ללמוד להתמודד איתו בהורות. כמו הקושי להכניס את הילד לגן ולחזור לעבוד כך גם קשה להעביר אותו מהמקום החם והאוהב שהוא נמצא בו אל מקום חדש. הוא עוד יפתיע אותך בהסתגלות שלו.
אנחנו התחלנו בגיל 6 חודשים. הקטנטן (וגם אני) מאד נהנים (בעלי בא פעמיים-שלוש, הבין את הפרינציפ וויתר על ההמשך). עכשיו (בגיל 9 חודשים) הפסקנו כי אנחנו הולכים איתו בשישבת לבריכה שבה יש לנו מנוי בלאו הכי, ועושים איתו שם את המשחקים והתרגילים שלמדנו. בחורף נראה לי שנחזור כי הבריכה של הקורס מחוממת מאד ויש מקום לנגב ולהלביש את הקטנים מיד ביציאה מהמים. אל תצפי שהפצפון יהפוך לאלוף אולימפי - זה בעיקר כיף ומשהו חדש לעשות איתו. זו גם הזדמנות בשבילו להיות עם תינוקות אחרים (אם הוא לא בפעוטון). וזה גם תורם להתפתחות המוטורית אבל אני לא יודעת באמת עד כמה. מקוה שעזרתי.
יש לא רחוק מהבית שלי בראשון אני אלך לראות וגם בטח אתחיל אני אחכה שעילי יהיה בן 4 או 5 חודשים בגיל 3 וחצי חודשים נראה לי מוקדם מידי השכנה שלי יש לה בת בת 10 חודשים והם שם בקורס מגיל 4 חודשים כל יום שישי בבוקר שני ההורים הולכים איתה- נשמע כיף אבל מאוד יקר
300 ש"ח לחודש 4 מפגשים בחודש חצי שעה כל שיעור זה יוצא שעתיים בחודש- 300 ש"ח לדעתי זה קצת יקר אבל אלך בכל זאת את מהאזור? מראשון לציון? את רוצה פרטים לגבי מיקומם?
היי..שמי מורן. רציתי לדעת האם מישהו מעוניין לקנות עגלה מסוג "First Wheels" , עגלה הולנדית , הדומה לעגלה מסוג "בוגאבו" העגלה במצב מצויין.. ממש חדשה.. צבע העגלה הוא ירוק. אני לא יודעת אם זה המקום לפרסם את ההצעה, אבל זה מקרה ממש ממש דחוף וחשוב. אם מישהו מעוניין , בבקשה תכתבו- או כאן, או במסר, עם הצעת מחיר. תודה