ילדים זה כאן

• פותח הנושא 0382
  • פורסם בתאריך

0382

New member
שחייה לתינוקות

האם כדאי ללכת לקורס שחיה לתינוקות , הילדה שלי בת 3 חוד'? יש מי שניסתה? איך?...

../images/Emo5.gif עד מתי אפשר להתעלם?

מחר היום האחרון של עופרי וטלטל בגן. ואז הוא נסגר. עופרי היה הילד הראשון בגן ולאט לאט הצתרפו כולם - ועכשיו הוא נסגר. אני מדחיקה ומדחיקה. מחר מסיבת סיום (אבא לא יהיה נהיה אני סבא וסבתא אני מקווה שזה יספיק). בא לי לבכות.

rnati

New member
כן.

אנחנו בני שנה ו-3 ועדיין הולכים מאוד כיף גם להורה וגם לילד וזה גם יתן לכן תעסוקה

נונינקה

New member
אז תבכי ותשחררי

אני עוקבת כבר כמה ימים אחרי הלחץ שלך ואני מקוה שמחר יעבור בקלות ושהמסיבה תהייה מקסימה. זה אכן לא כל כך נעים לראות גן סגור. מאחלת לילדיך התחלות קלות וגנים נפלאים בשנה הבאה.

T noki

New member
זה סוף של תקופה וזה עצוב אבל גם שמח

מסיבת סיום זו הזדמנות טובה להפרד. זה שכל כך עצוב לך זה אומר שהיה לו (ולך) טוב שם. מקווה שהגן הבא יהיה מוצלח ויביא עימו חוויות חדשות.

יעל י

New member
כל דלת שנסגרת - אחרת נפתחת

תהיי אופטימית חבל,עצוב,קשה וכו' אבל אולי גם יהיה טוב,כייף וכו'

daldan

New member
יודעת כמה זה קשה לך ../images/Emo24.gif

זה כנראה עוד שלב שצריך ללמוד להתמודד איתו בהורות. כמו הקושי להכניס את הילד לגן ולחזור לעבוד כך גם קשה להעביר אותו מהמקום החם והאוהב שהוא נמצא בו אל מקום חדש. הוא עוד יפתיע אותך בהסתגלות שלו.

חושחושה

New member
../images/Emo24.gifכמו שכתבה יעלי, כל סוף הוא

התחלה חדשה! מנסיון שלי, מדהים כמה מהר הם מסתדרים, ולמי הכי הכי הכי קשה???????? לנו!!!! תאמיני לי, עופרי כזה תקשורתי ומתוק, שלא תהיה לו שום בעייה.

חושחושה

New member
מצחיק את טלטל אני לא מזכירה,

כי נראה לי שהיא בכלל תשחה כמו דג במים! והרגלת אותי לחשוב שעופרי הוא זה שאת יותר חוששת לו, אז טלטל, זה בשבילך

טונטי

New member
מקורות יודעי דבר..

אומרים ש"גן עדן" בגן החדש.... תסמכי ותשחררי, זה שיעור מאוד חשוב לשניכם.

mispi

New member
שחיית תינוקות

אנחנו התחלנו בגיל 6 חודשים. הקטנטן (וגם אני) מאד נהנים (בעלי בא פעמיים-שלוש, הבין את הפרינציפ וויתר על ההמשך). עכשיו (בגיל 9 חודשים) הפסקנו כי אנחנו הולכים איתו בשישבת לבריכה שבה יש לנו מנוי בלאו הכי, ועושים איתו שם את המשחקים והתרגילים שלמדנו. בחורף נראה לי שנחזור כי הבריכה של הקורס מחוממת מאד ויש מקום לנגב ולהלביש את הקטנים מיד ביציאה מהמים. אל תצפי שהפצפון יהפוך לאלוף אולימפי - זה בעיקר כיף ומשהו חדש לעשות איתו. זו גם הזדמנות בשבילו להיות עם תינוקות אחרים (אם הוא לא בפעוטון). וזה גם תורם להתפתחות המוטורית אבל אני לא יודעת באמת עד כמה. מקוה שעזרתי.

karin3175

New member
אני רוצה גם ללכת

יש לא רחוק מהבית שלי בראשון אני אלך לראות וגם בטח אתחיל אני אחכה שעילי יהיה בן 4 או 5 חודשים בגיל 3 וחצי חודשים נראה לי מוקדם מידי השכנה שלי יש לה בת בת 10 חודשים והם שם בקורס מגיל 4 חודשים כל יום שישי בבוקר שני ההורים הולכים איתה- נשמע כיף אבל מאוד יקר

karin3175

New member
קבלי מחיר

300 ש"ח לחודש 4 מפגשים בחודש חצי שעה כל שיעור זה יוצא שעתיים בחודש- 300 ש"ח לדעתי זה קצת יקר אבל אלך בכל זאת את מהאזור? מראשון לציון? את רוצה פרטים לגבי מיקומם?

0382

New member
לא אני מאילת

ושתדעי שהמחיר פה אותו דבר....והבריכה בתוך בית..

MoRaN SaShA

New member
מעוניינים בעגלה-יד שניה?

היי..שמי מורן. רציתי לדעת האם מישהו מעוניין לקנות עגלה מסוג "First Wheels" , עגלה הולנדית , הדומה לעגלה מסוג "בוגאבו" העגלה במצב מצויין.. ממש חדשה.. צבע העגלה הוא ירוק. אני לא יודעת אם זה המקום לפרסם את ההצעה, אבל זה מקרה ממש ממש דחוף וחשוב. אם מישהו מעוניין , בבקשה תכתבו- או כאן, או במסר, עם הצעת מחיר. תודה

למעלה