ילדים זה כאן

היינו היום אצל הרופא - העידכונים

הילדה מלאה ליחה, כנראה התקררות. הצליעה כנראה מזה. כשהוא הצמיד רגליים, לא נראו הבדלי אורך, שלח בכל מקרה למדידה מקצועית בעפולה לאחר שאמרנו שהאורטופד כאן מסרב למדוד. באותה הזדמנות אני מקווה לזכור לשאול אותו לגבי המבנה של הרגליים שלה, הן קצת נוטות פנימה ואולי גם זה משפיע על ההליכה שלה, היא נופלת המון. בבדיקות דם - המוגלובין - 12.5, כל המדדים תקינים. מחכה לשמוע על שקיעת הדם. אמר שאם לא ייתקשרו אלי סימן שהכל תקין. בנתיים לא התקשרו ועברה שעה וחצי. לגבי אולי בעייה של וויסות חושי - נתן הפניה להתפתחות הילד, מקווה שלא יימשכו אותנו יותר מידי זמן. המתוקה שלי, ילדה כל כך מאושרת, אחרי בדיקת הדם שבה צרחה וגם אצל הרופא, רצתה לעלות ולרדת מדרגות ואח"כ התאוששה והתחילה לחייך ולצחוק. ירדה לי אבן ענקית מהלה, אם קודם בכיתי מפחד שיש הבדלים, עכשיו אני בוכה מאושר שאין. המון תודה לכן על החזקת האצבעות.

מאז

New member
בעלי השאיר את המנשא אצלו באוטו

ואני מרגישה בכלא - ממש לא באל לי להוציא ולהסתובב עם העגלה בחום הזה- חשבתי לקפוץ עם העולל להוציא משהו בדואר- ובשביל זה אני צריכה מנשא... ואחרה"צ חשבתי אולי ללכת להפנינג ההנקה ברעננה - אבל בלי מנשא?? והכי מעצבן, שיש לו המון לחץ בעבודה, ואני צלצלתי עכשיו והתעצבנתי עליו בטלפון על העניין עם המנשא...

wonder1

New member
בוכה ללא הפסקה

לילה טוב אני השתחררתי הבוקר מבית חולים אחרי לידה ארוכה של 60 שעות התינוקת נולדה בואקום וטופלה באנטיביוטיקה במשך היום היא הייתה בסדר עכשיו היא אוכלת ובוכה כל הזמן החלפתי לה עשיתי לה גרפס והיא אכלה מה לעשות? היא בכתה שעה קודם קצת נרגעה שוב אכלה ושוב בוכה עצות בבקשה האם זה נורמלי הכ כל כך ארוך? תודה על ההקשבה

איזה מנשא יש לכם?

את יכולה לקחת את שלי. אמנם אני לא באה למפגש בפארק (למען האמת - לא ידעתי שמתקיים כזה
), אבל גרה 7 דקות משם. לא כדאי להתעצבן על הבעל, הוא לא אשם, ובכל מקרה, לא נראה לי כזה כיף להיות היום בפארק, אולי משעה 19:00.

מזל טוב וברוכה הבאה!../images/Emo65.gif

נשמע שעברה עלייך ועל ילדתך חוויה לא קלה בלידה. את חייבת לנוח ולקבל קצת עזרה. אם התינוקת יונקת, אז כאשר היא שבעה תני למישהו אחר (בעלך? אמא? חברה?) לטפל בה ותנוחי, תשתי, תתקלחי, תאכלי. יכול להיות שגם היא מסתגלת לעולם בדרכה שלה ולפעמים הדרך הזו לא קלה. כדאי מאוד להחזיק אותה הרבה על הידיים, לנענע, לשיר לה, לחבק, להיניק. ככה היא תקבל את החום והביטחון שהיא זקוקה להם ותסתגל יותר מהר.

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifנורמאלי לגמרי!

אני ממליצה לך לקחת רסקיו רמדי, 4 טיפות על לשונך 4 פעמים ביום (להשיג בכל בית מרקחת וסופר/ניו פארם), בכדי להתאושש מחוויית הלידה לפחות מהבחינה האנרגטית. לגבי התינוקת, יש השפעה חיובית של השלווה של המטפלים בתינוק- על שלוותו שלו. אני ממליצה לך להתהלך איתה עלייך, בתוך מנשא, לתת לה הרבה מגע ולעטוף אותה בזרועותייך- כל שהיא צריכה זה חום גוף אנושי, מזון וקולות. דברי עימה, שירי לה. צאי מנקודת הנחה שהיא מבינה ה-כ-ל, ויש סיכוי רב שאפילו את מחשבותייך היא שומעת
ולסיום- מזל טוב!
מה שם הקטנה?

אמיתמי

New member
מסכנונה, אולי זה גזים

הקטנה שלנו התחילה לבכות כך בגיל שבוע. חשבתי שמשהו לא בסדר ושצריך לחזור לבית חולים. הייתי ממש חסרת אונים. בעלי זכר שאחותו הקטנה היתה בוכה כך והוא ניסה להרגיע אותי. מכיון שהיינו צריכים ללכת לרופא ילדים ביקורת ממילא, כיון שהיא סבלה מסוכר נמוך (גם היתה מחוברת לאינפוזיה), סיפרתי לרופאה על הבכי הבלתי פוסק. הרופאה אמרה שזה כנראה גזים והמליצה על סימיקול. יתכן וזה מה שקורה לילדה. מכל מקום זה דבר שעובר, לא יאומן, וצריך פשוט סבלנות. אני מסכימה עם ההמלצות, חשוב שתקבלי עזרה ותנוחי כשאפשר, תנסי לאכול כמו שצריך ונורא חשוב לשתות. כשקשה לך, תדברי על זה ותנסי לפרוק מתחים. הכל יהיה בסדר, באחריות מאמא ותיקה (כבר 12 שבועות.)

מאז

New member
תודה, כבר ויתרנו על הנסיעה

ממילא חם נורא בחוץ, וגם עם כל החדשות אין לי מצברוח לזה. ועל ההתעצבנות על בעלי - אולי בשרשור נפרד...

kuki28

New member
היום הילי תבקר רופא-פעם ראשונה

נקווה שהכל בסדר ב"ה. ביקור שיגרתי של אחרי לידה....

למעלה