ילדים זה כאן

אילת27

New member
היום לי-אורי שלי עברה בגבורה את

החיסון המחומש של גיל חודשיים ואני עברתי בגבורה את החיסון לאדמת (עכשיו כמו שהאחות אמרה אני מחוסנת לכל החיים)

אילת27

New member
דחוף

הילדה שלי בת חודשיים עברה חיסון היום ( חיסון מחומש) וכעת כמה שעות אחרי החיסון מדדתי לה חום וזאת לאחר שהיא קדחה והחום היה 39 וחצי יש לה תאבון והיא אוכלת רגיל ושותה רגיל אבל משלשלת קקי ירוק עם נוזל חום היא עכשיו אחרי המקלחת מה עליי לעשות ? לטוס איתה למיון או לחכות שהאקמולי יתחיל להשפיע עליה ורק אחר כך לטוס למיון?

Arfilit

New member
להתקשר למוקד

לנו אמרו בזמנו לתת קודם כל אקמולי. זה גם מה שאני הייתי אומרת באינטואיציה - אבל שווה לדבר עם אחות במוקד. תרגישו טוב ותעדכני כשתוכלי.

אורלי1234

New member
מיד למיון!!!!!

תינוקות עד גיל 3 חודשים עם חום של מעל 38.0, נשלחים מיד למיון... וזה מניסיון וידע!!!

Arfilit

New member
לא מדוייק

עד גיל חודשיים נשלחים מיד למיון. יודעת משום שלנו זה קרה ב- 7 שבועות וכולם אמרו שזה ממש מקרה גבולי.

אילת27

New member
אין חום הורדתי לה

עם מקלחת ובגדים חמים היא הזיעה ושתתה תה שומר ונתתי לה אקמולי והחום ירד תודה לאל

יופי שהחום ירד,

ותיקון טעות....לא צריך להלביש בבגדים חמים ל"הזעה" זה רק מכביד ומעמיס על הגוף שגם ככה סובל מעודף חום,כדאי דווקא לאוורר את הגוף-תחשבי מה עושה אמבטיה פושרת-אותו הדבר בקטן עושה בגדים מאווררים...

Arfilit

New member
נו - אז גם בזה הרופאים חלוקים...

מדהים אותי בכל פעם מחדש איך בכל שאלה כל רופא אומר משהו אחר.

nubi

New member
סביר להניח שזה מהחיסון

אמבטיה, אקמולי (בסדר הזה, כדי שלא יגרם לה הלם). תעקבי אחרי טיטולים, המון נוזלים. אם היא יונקת-תחשבי אולי אכלת משהו שהיא עלולה להיות רגישה אליו. אם תוך שעתיים אין הטבה בחום-מיון.

ליצה

New member
הייתי נוסעת למיון.

זה חום גבוה, אם כי סביר שזה מהחיסון אבל זה גבוה מאוד. תעדכני אותנו ותרגישו טוב...

אילת27

New member
מקווה

בינתיים אנ י מקפידה על אוכל ושתיה עוקבת אחרי הקקי שלה

אילת27

New member
עידדכון

קילחתי אותה ועכשיו בדקתי לה חום והחום עומד על 38.9 אני יתן לה אקמולי ויראה את ההתפתחות הלאה

חום כזה יכול לגרום לנזק

למשל לכליות, ולכן חשוב מאוד לגשת למיון עם תינוקות בני פחות משלושה חודשים עם חום כזה. גם אם את יודעת מה הסיבה לחום, חייבים לגשת כדי למנוע את נזקי החום ולהוריד אותו בצורה מבוקרת ללא פרכוסים.

אני הייתי נוסעת למיון

חשוב לבדוק שהיא לא התייבשה. גם לטלטל בגיל חודשיים היה חום של 39.5, נסענו איתה למיון.

למעלה