ילדים זה כאן

הילד בוכה...../images/Emo7.gif

שלןם!!! הבן שלי בן-חודשיים וחצי והןא נולד במישקל של 4 ק"ג והיום הוא שוקל 6.200 ק"ג וליפעמים לאחר האוכל הןא מיד בוכה השאלה שלי אם כדאי להוסיף לו בכמות האוכל או לחילופין להסמיך את התחליף חלב בקונפלור??? היום הוא אוכל כל 4 שעות 150 מ"ל. תודה!!! כל תשובה והתיחסות תתקבל בברכה.

nubi

New member
אני מציעה לך

להפנות את השאלה הוז לפורומים - הורים לתינוקות או להיות הורים.

ציף שלי

New member
יכול להיות ומדובר בגזים

יכול להיות שהבטן כואבת לו - יש תכשירים להרגעת כאבי בטן וגזים. לנו עזר מאוד הגליכל בייבי של חברת הומגליל ועיסוי של הבטן תוך הרמת הרגליים בקיפול לכיוון הבטן. בכל אופן זה עובר ואז יש "צרות" אחרות... כמו שיניים...

maya28

New member
לפי דעתי . . .

האחות בטיפת חלב אמרה לי שאם ילד לא רגוע אחרי אוכל זה סימן שהוא לא אכל מספיק. הילד שלך אוכל 900cc ליום ולפי המשקל שלו הוא צריך לאכול 930cc ליום , יכול להיות שזה מה שמפריע לו. כמובן שזה יכול להיות גם גזים. גם אני מציעה שתשאלי בפורום הורים לתינוקות , יש שם בנות מנוסות . אין לי מושג על להסמיך את החלב בקונפלור , אף פעם לא שמעתי על זה.

galiaS

New member
אני לא היתי מוספיה קורנפלור אלא אם

כן היתי היתה בעיה של חוסר עליה במשקל. לדעתי אלו קלוריות ריקות (אין בהם מרכיבים חיוניים לילד במשקל תקין).

galiaS

New member
בגיל חודשיים וחצי לא מומלץ להוסיף

כלום לחלב, למיטב ידיעתי.

dorlim

New member
כ"כ הרבה דברים יכולים להפריע לתינוק

פרט לאוכל... לאט לאט לומדים לזהות את סוג הבכי ומה מפריע להם. מהפרטים המעטים שנתת נראה שמדובר דווקא בגאזים בכל מקרה לא נראה לי שכדאי להוסיף משהו לתחליפי החלב.

yaelia

New member
שאלה למדוושות

קניתן כיסא לאופניים לפצקונים שלכן? ש. אומר שעוד נורא מוקדם לקנות לו כיסא עכשיו, לעומת זאת חברה שלי מאמסטרדם אומרת שאצלם כבר בגיל ארבעה חודשים אנשים מרכיבים את התינוקות שלהם בלי חשש. הללי אוטוטו בן 11(!) חודשים, כמובן יושב יציב. מה לעשות?

משוש30

New member
בדיוק אתמול בא אלי ידיד עם הבן שלו

(8 חודשים) עם האופניים. הבן היה חגור על כיסא קטן כזה ונראה מבסוט חבל"ז. לא נראה לי שזה מוקדם תהנו!

lulyK

New member
קנינו כסא קצת לפני גיל שנה

(וכמובן גם קסדה...). אבל בגלל שאנחנו רק עושים את עצמנו מדוושים, אז יצא לרכב עם יותם רק פעם-פעמיים מאז

POOH*

New member
גיא כבר יושבת באופניים... אבל....

קנינו כסא בהולנד. הכיסאות בארץ הרבה פחות יציבים ובטיחותיים לדעתינו... אז כשהיינו בהולנד פשוט הבאנו איתנו כסא וברגע שגיא למדה לשבת כמו שצריך הוא הורכב וגיא מאד אוהבת לשבת בו ולנסוע עם אבא... [ואגב מחר גם גיא בת 11 חוד']
POOH

sharonmx

New member
ביום שישי היינו ב"מצמן את מרוץ"

ושם אמרו לא לפני 18 חודש. הואיל ואני לא יודעת לדווש אז כמובן שזה לא מפריע לי. א' חולם על הרגע שהוא יוכל להרכיב את הפיצקית ברחובות ת"א...

yaelia

New member
תודה בנות

אנחנו נחכה עד שש. ירגיש מספיק ביטחון לקנות כיסא להלל.

חושחושה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifמה עושים? כבר שבוע שני

שאנחנו הולכים לגן, והבן שלי מתנהג כמו מתאבד, הוא צורח בבוקר ומושיט לי ידיים, וצועק, מימה, מימה, ואבא אבא, והלב שלי נקרע, לא יכולה יותר, אני יודעת שכייף לו, אני יוצאת ומחכה ליד הגן ושומעת שהוא נרגע אחרי חמש, שש דקות,(זה לא המון זמן?) וכשאני באה לקחת אותו בצהריים, הוא מייד מטפס על העגלה ומחכה שנלך הביתה, אתן חושבות שמשהו לא בסדר? יש איזו עיצה להרגעת הרוחות? אני יודעת שבסוף הוא יתרגל, השאלה אם זה לא נורא טראומטי בשבילו? ואם כן מה עושים כדי לרכך? גם אצלכן זה היה כל כך קשה?

daldan

New member
איך את מרגישה ומתנהגת?

אולי הוא מרגיש את הקושי שלך? אולי הוא מרגיש שהוא יכול להשפיע עליך עם ההתנהגות שלו? בקשר לגן עצמו - איך הוא מתנהג כשאת מגיעה לקחת אותו הוא בוכה? או שהוא רגוע כשהוא עולה על העגלה. - ועוד דבר בבוקר יש מטפלת קבועה שעוזרת לך להפרד ממנו? היא לוקחת אותו בידיים? - רצוי שתהיה מישהי קבועה שתעזור לך בפרידה. מקווה שזה ילך וישתפר בקרוב

חושחושה

New member
אז ככה, כשאני באה לקחת אותו הוא

בכלל לא בוכה רק בבוקר כשאני נפרדת ממנו, ואני חושבת שהחיישנים שלו אולי קולטים שגם לי זה מאוד קשה, אני מקווה שזה ילך ויהיה יותר קל! תודה לך דלדן שהגבת לי, אומנם ילדתי לפני שנה ועשרה חודשיים, אבל אם בחרתי לגלוש פה בפורום הזה, סימן שאני זו שזקוקה עדיין לתמיכה, אז תודה על ההתיחסות, ועל המסר!

niritcat

New member
האם יש אפשרות שהאבא יקח אותו

בבוקר? לפעמים זה דווקא קל יותר לילד להיפרד מהאמא בבית, ומהאבא בגן. בגן, האבות בדרך כלל מפגינים פחות רגשות וגם קל להם יותר לשחרר את הילד. הילד קולט את זה וגם מתייחס לכל הסיטואציה בצורה רגועה יותר. אחרי חודש שהאבא יביא אותו, תוכלי לאט לאט להתחיל לקחת אותו גם את.

אדר שלי

New member
חושחושה, זה נשמע נורא../images/Emo24.gif

אין לי נסיון בזה, אז אין לי הרבה מה להציע, רק לקוות שישתפר. ואגב, אני לא חושבת שיש בהכרח קשר בין קשיי פרידה לשאלה האם כיף לו בגן. נראה לי שהוא פשוט אוהב אותך... יכול להיות?

אדר שלי

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש או למה אני כמעט לא כותבת|*

מצטערת על מיעוט ההשתתפות שלי בזמן האחרון ועל תשובותיי הלקוניות משהו. פשוט אין לי ממש זמן. אדר שוב חולה עם חום. אמרו לי שזה ככה בשנה הראשונה, אבל חשבתי שאולי זה יהיה אחרת... בקיצור - הלילות לבנים והימים עוד יותר. עומס מטורף בעבודה ובשבוע הבא אני מעצבת חתונה די גדולה, ככה שאין לי זמן לנוח. אני אפילו לוקחת עבודה הביתה ומנסה לעבוד קצת בלילה, כשאדר מתעורר. אולי סופהשבוע יביא איתו איזו מנוחה קלה, מי יודע? בכולופן, אני כאן, בעיקר קוראת כי אין לי זמן להגיב, אבל לא שכחתי אתכן...

למעלה