ילדים זה כאן

אתי אתי

New member
איך עושים שהיא תישן רצוף בלילה?

שלום לכן, אני אורחת מהפורום השכן, אמא לבונבונה בת שנה וחודשיים שבלילות האחרונים (חודש...?) מתעוררת כל כמה שעות בלי סיבה. רואה את אמא, שותה כמה שלוקים מטרנה וחוזרת לישון. אמא כבר הרוגה. מה עושים???

galiaS

New member
מחכים

לחילופין, אם זה מתאים לכם, אולי תתנו לה לישון אתכם. זה מה שאנחנו עושים בתקופות כאלו. יכול להיות שהיא רוצה לראות אותך / מפחדת לישון לבד ואולי לינה משותפת יכולה לעזור (כמובן רק אם זה מתאים לכם).

אולי מנסים להשאיר לה בקבוק מים

במיטה? אני דווקא לא בעד לקחת אותה אליכם אם זה לא משהו שעשיתם עד היום, לא כדאי ליצור הרגל חדש. לדעתי, לחכות בסבלנות שזה יעבור, לגשת אליה, אבל לא לערוך שינויים שיובילו להרגלים חדשים, שישבשו את הרגלי השדינה הטובים.

אגב, אתם מחממים? אולי החדר יבש

מדי והיא צמאה בלילה? אני יודעת שאפילו אני מתעוררת מתה מצמא לאחרונה, בגלל שהכל סגור. יש לכם מכשיר אדים קרים בחדר שלה?

ו שתי

New member
אלה חולה ../images/Emo122.gif

כמובן שכשאבא איננו מיד, אבל מיד כל הצרות קופצות לביקור
אז בנוסף לסבתא של אלה, באו לבקר גם כמה מיקרובים לא ידידותיים. אף סתום, בכי כל שעה (גם בלילה) צרחות אימים ביום. כיף לא נורמלי. זהו, פרקתי. הולכת לשטוף ת'רצפה.

עינבלית

New member
ליה ואמא חולות ונאחס לנו

אני מתנצלת שאני לא כותבת, המצב לא משהו. מצבי הרבה יותר טוב משל ליה- אני אוכלת המון שום ומרבה בשתיית חליטת קינמון בדבש ואפילו סמבוכול. אבל לולי לא מוכנה להכניס לפה כלום מלבד אותי
ולא נרדמת. "אמא" אומרת הילדה "כואבת הבטן
" ואוחזת בבטנה. בנוסף, גם מקיאה ומשלשלת. אני מייחלת לשנת הצהריים שלה בשביל לנוח גם וגם בכדי לעבוד, אבל אין שנת צהריים
אז זהו, באתי להתנצל יצאתי מקטרת. מתנצלת

עינבלית

New member
ד"ר T-אפשר שאלה?(זהירות מגעיל)

שלשול בצבע אפור ובריח של חימר ירוק-
מלווה בהקאות
אבל בלי חום... ללכת או לא ללכת לרופא ילדים? כי אולי זה הוירוס שרץ עכשיו?

rnati

New member
מנסים לשלוח את אבא?

לפחות לחלק מהפעמים/לילות

למעלה