שלום לכן, אני אורחת מהפורום השכן, אמא לבונבונה בת שנה וחודשיים שבלילות האחרונים (חודש...?) מתעוררת כל כמה שעות בלי סיבה. רואה את אמא, שותה כמה שלוקים מטרנה וחוזרת לישון. אמא כבר הרוגה. מה עושים???
לחילופין, אם זה מתאים לכם, אולי תתנו לה לישון אתכם. זה מה שאנחנו עושים בתקופות כאלו. יכול להיות שהיא רוצה לראות אותך / מפחדת לישון לבד ואולי לינה משותפת יכולה לעזור (כמובן רק אם זה מתאים לכם).
במיטה? אני דווקא לא בעד לקחת אותה אליכם אם זה לא משהו שעשיתם עד היום, לא כדאי ליצור הרגל חדש. לדעתי, לחכות בסבלנות שזה יעבור, לגשת אליה, אבל לא לערוך שינויים שיובילו להרגלים חדשים, שישבשו את הרגלי השדינה הטובים.
כמובן שכשאבא איננו מיד, אבל מיד כל הצרות קופצות לביקור
אז בנוסף לסבתא של אלה, באו לבקר גם כמה מיקרובים לא ידידותיים. אף סתום, בכי כל שעה (גם בלילה) צרחות אימים ביום. כיף לא נורמלי. זהו, פרקתי. הולכת לשטוף ת'רצפה.
אני מתנצלת שאני לא כותבת, המצב לא משהו. מצבי הרבה יותר טוב משל ליה- אני אוכלת המון שום ומרבה בשתיית חליטת קינמון בדבש ואפילו סמבוכול. אבל לולי לא מוכנה להכניס לפה כלום מלבד אותי
ולא נרדמת. "אמא" אומרת הילדה "כואבת הבטן
" ואוחזת בבטנה. בנוסף, גם מקיאה ומשלשלת. אני מייחלת לשנת הצהריים שלה בשביל לנוח גם וגם בכדי לעבוד, אבל אין שנת צהריים