כשאומרים שילדים בוחרים את ההורים שלהם..

../images/Emo95.gifכשאומרים שילדים בוחרים את ההורים שלהם..

קשה לי שלא לתהות על התינוק שנולד היום לרוצח יגאל עמיר... מה הייעוד שלו עלי אדמות? ילד שיחגוג תמיד את הולדתו סמוך מאוד לציון יום הזיכרון של יצחק רבין ז"ל שנרצח בידי יגאל עמיר... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3463573,00.html

angelitush1

New member
באמת קשה לעיכול...../images/Emo4.gif

הברית יוצאת בדיוק ביום הרצח.....4.11 לבטח זה לא "צירוף מקרים". יודעת שזה שיעור של הילד שבחר להיוולד ביום זה. אולי זה ילד שיהיה דמות מפתח בקרוב לבבות.. מי יודע..... קטונתי...רק יודעת שלבטח זה לא מקרי.

מגי 336

New member
היה לי ממש עצוב לשמוע...

ברית ביום הרצח, כל כך סמלי להחריד! תחשבו על זה שהם ישמחו וירימו כוסית בדיוק ביום הרצח, ממש ירקדו על קברו של ראש הממשלה המנוח שנרצח בידי אביו של הילד... יותר מוזר ומצמרר מזה לא יכול להיות...

מגי 336

New member
וואלה ../images/Emo12.gif

הדם... פעם אחת הדם הפר ברית שהיתה אמורה להחתם ובפעם השניה - בכדי לחתום ברית אחרת... מחשבה מאד מעניינת גל, מענין מה זה אומר ואם יש משהו שאנחנו אמורים להסיק מכך...

דגנית

New member
אני רק מקווה בשביל התינוק הזה שיתנו לו לגדול

בשקט, כי הוא לא אשם במעשה של אביו.. והוא, נכון לרגע זה.. בסך הכל תינוק חדש שבא לעולם.. וכבר מעמיסים עליו משקל כבד כל כך.. עצוב בשבילו.

כן...הא? איזה "תיק" הולבש עליו...

האם פה מתבטא הפסוק "אבות אכלו בוסר ושיניי בנים תקהנה"?....

פנינה101

New member
מה אני חושבת?

קודם כל אם הוא נולד כבר למה רק ב 4.11 תהיה ברית? מה יותר משמונה ימים? או שאני לא מעודכנת ואני בתהייה קצת משונה תוהה לעצמי, כמעט לא מעזה לומר אבל אולי הוא גילגול נשמה של יצחק רבין? וצוחק מי שצוחק אחרון? אבל איך נדע? הילד הזה יהיו לו חיים לא קלים אולי חיים עם שליחות מיוחדת מאד.

גל סופר

New member
זה בדיוק המחשבה שעלת גם לראשי...

אולי הוא באמת גילגול שלו? מעניין.

מגי 336

New member
מחשבה מעניינת...

ומענין איזה שיעור יהיה לאבא שלו אם הילד לא ילך בדרכו... והוא לא ילך בדרכו.

גם אני חשבתי...והזדעזעתי מעצם המחשבה.....

שקברתי אותה עמוק בראש.... ואולי זה תיקון לכל המעורבים במקרה ההתנקשות. ואולי זה מסר שבא להגיד שצריך למרות הכאב, הפגיעה, הזעזוע שאת הנפש.... שצריך לגשר על הכל... נסתרות דרכי האל....

למעלה