לכל המשתתפים החדשים שכולם

../images/Emo95.gif לכל המשתתפים החדשים שכולם

בהריון :
שלחו תאריך יום ההולדת שלכם לאורית (גן עדן היחידה) והיא תצרף אתכם לרשימת חברי הפורום.
כנסו ללוח האירועים ושלחו הצעת אירוע עם תאריך הלידה המשוער שלכם. ככה נתרגש איתכם במהלך ההריון עד לרגע הגדול.

../images/Emo41.gif ולכל חברי הפורום - רעיון חדש

לשיפוטכם : אחד הגורמים שעושה לדעתי את הפורום שלנו כל כך חשוב הוא התמיכה שהורים לעתיד יכולים לקבל ברגעים הקשים והמפחידים כשהלא נודע מפחיד כל כך. ואנחנו יכולים לעזור להם, ואכן עושים זאת. אז אולי נארגן מאמר חדש "מדריך לקלאביסט המתחיל". במאמר יהיה קובץ עצות מכל חברי הפורום להורה לעתיד המגלה שיש ק"פ. מכיון שכל אחד מאיתנו בא ממקום שונה ועם גישה שונה, זה יהיה אוסף של דעות ונסיון שונה של כל אחד ואחד. שום דבר שם לא יהיה אמת צרופה (כי אין דבר כזה) אלא האמת של כל אחד מאיתנו. הורה לעתיד שיקרא זאת יוכל לקבל תמונה רחבה ולבחור את המתאים לו. מה דעתכם?

רעיון מצוין

מכיוון שיש כל מיני שיטות כלומר קודם כל גיבוסים ואח"כ כל מקרה לגופו חשוב שהורים בדרך ידעו את כל התמונה אז ככה אם מישמים את הרעיון אז אני כותבת "שלבן שלי יש ק"פ ברגל אחת והוא היה מגובס עד גיל 3 חודשים עד שראינו למעשה שיש תיקון . אז ניסינו סד שלא כ"כ יה מוצלח מכייון שהייתה הבעיה של הגיד הקצר אז עכשיו אנחנו מנסים להגמישו בעזרת גבסים במשך כחודש וחצי אם זה לא יעזור אז הרופא שלנו ינתח בהרדמה מלאה . אז חשוב לציין שיש כל מיני גישות יש את אלו שלא זזים מפונסטי שזה טוב לכשעצמו אך כל ק"פ הוא שונה וחשוב שההורים לדרך יזכרו שגם כאן הסיפורים שונים . אחד כן ניתחו ואחר לא אחד היה עם נעלי דניס בראון ואחר לא . אחד היה מנותח את ניתוחון בהרדמה מלאה ואחרים לא וגם כל גישה שונה בבי"ח . חשוב לזכור כל הזמן שזה בר תיקון ולא מצריך בשום אופן הפלה (אני למזלי לא ניתקלתי בבורות של רופאים כאלו אבל כן שלחו אותי ליעוץ גנטי - מכייון שאמרו לי וגם כתוב בספרות שק"פ מקושר עם טריזומה 18 - שהעןברים לא מתפתחים כמו שצריך בדרך כלל לא שורדים עד שבוע מתקדם ) עם הגעתם לשבוע מסויים והעובר מתפתח בהתאם וכך גם לאורך ההריון אז אין סיבה לחשוש . אני אישית לא עשיתי דיקור מי שפיר מכייון שהחלבון עוברי שלי היה תקין מאד אבל באמת כל ההריון הייתי בלחץ . אז אולי כן כדאי לעשות כי יכולים להיות ממש רגועים . ולדעת שאם זה רק ק"פ אז אולי זה קצת לא נוח עם גבסים מקלחות וכד' אבל נהנים מהילדים הבאמת מקסימים שלנו שהם רגילים לכל דבר ולהיפך אם הילד מתהפך עם הגבס או זוחל איתו אין אושר יותר עצום מזה .

למעלה