מה אתם חושבים

motib4

New member
../images/Emo95.gif מה אתם חושבים../images/Emo35.gif ../images/Emo95.gif

בהמשך לדיון שהיה על: "אם הייתה תאומה אחת האם היא הייתה מצליחה?", רציתי להעלות המשך לדיון זה. האם לדעתכם בתאומות היו מצליחות אם הן היו תאומות לא דומות? הניחו בצד לקאע של ההתקבלות לצער ידול בנות... מה דעתכם

לדעתי../images/Emo70.gif ../images/Emo19.gif../images/Emo140.gif לא... :)

לא חושבת כי כפי שיודע לי הם הלכו לאודישן ובחרו בהן כי הן היו הכי חמודות שם:) .. ועם הם לא היו נולדות זהות הם בכלל לא היו הולכות לאודיישן :)
נועה

*Ginny Weasley*

New member
אממממ.....

לא בטוח הקטע של התאומות הזהות זה גימיק.. וחרשו עליו. הן די מוכשרות אחת אחת.. אבל הביחד עושה את השוני.

Nomero Uno

New member
במילה אחת : רוברט ת´ורן

טוב בעצם זה שתי מילים אבל לא משנה השאלה הגדולה במצב שבו הן לא היו תאומות זהות היא : האם רוברט ת´ורן היה שם לב אליהן אם כן אז הן היו מצליחות אמנם לא כמו שהן מצליחות עכשיו כי בכל זאת לעובדה שהן זהות יש חלק גדול בהצלחה שלהןאבל עדיין מצליחות כי רוברט ת´ורן הוא הבן אדם שגרם לכל ההצלחה שלהן ולמרות שאני שונא את הבן-אדם אני מאוד מעריך אותו על עבודת השיווק הענקית שהוא עשה לתאומות זה בן אדם שלדעתי יכול למכור קרח לאסקימואים או חול לאפריקאים אז כל השאלה היא האם הוא היה שם לב אליהן ושוב, וא שם לב אליהן רק בגלל שהן תאומות ובגלל הפוטנציאל השיווקי שיש בהן כך שלדעתי הוא לא היה מתעניין בהן אלמלא הן היו תאומות זהות

cookey-girl

New member
לדעתי...

ל א ! כי כמו שמישהו אמר מעלי (סורי, לא זוכרת מי
), זה גימיק. אם הן לא היו תאומות וכל אחת הייתה באה בניפרד זה לא היה עובד... לא יודעת איך להסביר, אבל מקווה שקלטתם את הפואנטה

זה לא קשור למשחק !!!

בגיל 9 חודשים לא יכולים לקבוע על מישהו אם הוא שחקן טוב או לא... הם לקחו תאומות בגלל שהן ילדות קטנטנות ובמקרה הן זהות ויפות וככה כל אחת צריכה לעשות חצי מהעבודה... כאילו... מתי שראו שהן הצליחו בצער גידול בנות לקחו אותם לעוד סרטים וסדרות ביי *אלולה*

למעלה