משחק שמתאים לאחיות המשחק יתן לכם מושג על ה "הסתכלות" שלכם זהירות....ממכר
S slightly New member 10/11/03 #1 ../images/Emo95.gif משחק שמתאים לאחיות ../images/Emo3.gif המשחק יתן לכם מושג על ה "הסתכלות" שלכם זהירות....ממכר
../images/Emo95.gif משחק שמתאים לאחיות ../images/Emo3.gif המשחק יתן לכם מושג על ה "הסתכלות" שלכם זהירות....ממכר
ב ברבורה לבנה New member 11/11/03 #2 ../images/Emo10.gif למה לא עולה לי? אולי כי כבר לילה - ועוד מעט אני מתעוררת ליום של קרבות נוספים.. כן, גם לי יש כאלה, ופעם מבטיחה לספר עליהם. אמצו לי ידיים כי אזדקק לכל תמיכה.
../images/Emo10.gif למה לא עולה לי? אולי כי כבר לילה - ועוד מעט אני מתעוררת ליום של קרבות נוספים.. כן, גם לי יש כאלה, ופעם מבטיחה לספר עליהם. אמצו לי ידיים כי אזדקק לכל תמיכה.
ב ברבורה לבנה New member 13/11/03 #5 ../images/Emo4.gifמה לא מותקן? אצלי הכל אבטומטי.. איך לא מותקן? איך מתקינים? לא ככה אומרים והולכים, אנחנו רוצות לשחק
../images/Emo4.gifמה לא מותקן? אצלי הכל אבטומטי.. איך לא מותקן? איך מתקינים? לא ככה אומרים והולכים, אנחנו רוצות לשחק
S slightly New member 13/11/03 #6 ../images/Emo95.gif זה אמור לעלות אבטומטית עולה אתר ירקרק ולוקח כמה שניות עד לטעינת המשחק. אם חסר FLASH יש התראה והתקנה אוטומטית.
../images/Emo95.gif זה אמור לעלות אבטומטית עולה אתר ירקרק ולוקח כמה שניות עד לטעינת המשחק. אם חסר FLASH יש התראה והתקנה אוטומטית.