סיכום שבועייי

redsnowhite

New member
../images/Emo95.gifסיכום שבועייי../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

שיר השבוע
אלבום השבוע
תמונת השבוע
הדבר הטוב של השבוע
הדבר הרע של השבוע
ספר/קריאת השבוע
סרט השבוע
סדרת/תוכנית השבוע

memememememe

שיר השבוע:אם אפגוש את אלוהים-התקווה6- אין זה פשוט של סטלניםXDD גם החדש של מומי לוי-באנו להעיר ת'עיר נחמד
אלבום השבוע:של מיקה,בהחלט! -Mika - Life in Cartoon Motion תמונת השבוע:
הדבר הטוב של השבוע:לא יודעת
.
הדבר הרע של השבוע:עשו לי תפרים
ספר/קריאת השבוע:מעריב?XDDDDD,סתם לא יודעת,לא קוראת..): סרט השבוע:הארי פוטר(בפעם ה-3) סדרת/תוכנית השבוע:עדגי אשכנזי,היא לגמרי עשתה לי את זה

happy apple

New member
אעע עדי כזאת קורעת חחח../images/Emo47.gif

יו זה כזה מוזר שעוד שנה וקצת אני יהיה בצבא זה טיפה הפחיד אותי לראות את זה ממש חח אני רואה את עצמי גם צוחקת שיצעקו עליי...

חח..כן!..אחרי התוכנית אמרתי כזה

אני לא רוצה להתגייס
אבל זה שווה את זה לא?
..זה חלק מהחוויה שבצה"ל

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo201.gif../images/Emo141.gif

אז אני לא אמורה להתחרט שהחלטתי ללכת לשירות לאומי
חחחחחחח אני דווקא מוי מתלהבת מזה, כבר בחרתי מה אני מעוניינת לעשות ואני רק מחכה לרגע שאלך לסיור וכל זה
חחחח אני מזדקנת

redsnowhite

New member
אגב, יצא מדליק ו..../images/Emo141.gif

אני וחברה שלי החלטנו שתינו על אותו תפקיד, שתינו מעוניינות באותו תפקיד ובאותו מקום ככה שאנחנו מקוות שנסדר שנגור ביחד והכל
חעחע אקסייטינג!

happy apple

New member
אני ......./images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע: Jason Mraz - Geek In The Pink אלבום השבוע: אין..... תמונת השבוע:-------> הדבר הטוב של השבוע: נחתי די הרבה השבוע יחסית לכול החופש וזה היה נחמד והשלמתי עם החברה הכי טובה... הדבר הרע של השבוע: ריב ענקי עם אבא..... ספר/קריאת השבוע: פנאי פלוס חח סרט השבוע: השבוע האמ נראה לי מעודדות צמודות ביותר סדרת/תוכנית השבוע: ורוניקה מארס המדהימה!

matron

New member
עונה! ../images/Emo152.gif

שיר השבוע: אה... כל השבוע לא שמעתי מוזיקה (הייתי במחנה נודד עם תיכוניסטים
) ניחא DEPECHE MODE- ENJOY THE SILENCE אלבום השבוע: אה... אין. תמונת השבוע: מדונה!!! אני מתאהבת בה! הדבר הטוב של השבוע: מחנה נודד-שטח חמישה ימים! הכרתי המון אנשים חדשים גדולים ממני, ממש נהנתי! הדבר הרע של השבוע: המון יתושים עקצו אותי במהלך חמשת הימים... אבל זה חלק מהכיף. ספר/קריאת השבוע: ---- סרט השבוע: טיטאניק! סדרת/תוכנית השבוע: אין

למעלה