ריפלוקס סוחט אנרגיה

נאמי

New member
../images/Emo95.gifריפלוקס סוחט אנרגיה

לתינוק שלי בן חודשים וחצי יש ריפלוקס מאסיבי. עם כל התרופות (זנטק, אלגיקל ופרפולסיד) והאכלה זהירה הוא לא מפסיק להקיא. זה מעייף ומתיש ובעיקר הוא עולה לאט מאוד במשקל. זה יעבור לו מתי שהוא? מתי?

מספר נקודות

היעילות של אלגיקל בעיקר שהחומציות של הקיבה קיימת- טיפול בזנטג מורד את היעילות של אלגיקל אני מקווה שניסיתם כלכלה היפואלרגנית כמו נוטרמיגן- לפעמים ילדים על נוטרמיגן- אם הבסיס להקאות הנו אלרגי- יפסיקו להקיא ויתחילו לעלות במשקל אם תרצו חוות דעת נוספת- נשמח לעזור

סמדר22

New member
ליבי איתך

הי נאמי, אל תתיאשי,אני כל כך מבינה אותך,אבל אין מה לעשות כרגע.... זה איום ונורא,אני יודעת,אבל תהיי סבלנית,תכיני קערות בכל מקום שלא תצטרכי לפחות לנקות כל הזמן,ולעשות כביסות בלי סוף... אני מכירה את זה כל כך טוב... בתי בת 4 עוד מעט,ולצערי,היא באחוז הקטן,שזה לא עבר להם לבד עד גיל שנה וחצי או שנתיים...אני מקווה שבנך יהיה בסטטיסטיקה הטובה אני עברתי עם בתי,ועדיין עוברת מדורי גיהנום,אבל אני אנחם אותך שעם הזמן זה משתפר....והיא גם תמיד העלתה במשקל ,למרות ההקאות הבלתי פוסקות. תהיי חזקה,יש דברים יותר גרועים... בהצלחה סמדר

נאמי

New member
איכסלוקס../images/Emo95.gif

תודה על התמיכה. לא הבנתי מה הבעיה בשילוב בין זנטק לאלגיקל. אשמח אם תפרט בעניין. האם קיימת אותה בעיה גם עם לוסק? בעניין הנוטרמיגן. התינוק אכן ניזון מנוטרמיגן. אך עכשיו יש בעיה חדשה. הוא מסרב בכל תוקף לאכול. הוא צורח בכל פעם שרק רואה את הבקבוק ונלחם איתו במשך כל ההאכלה. הוא אמנם ירד משמעותית במספר ההקאות אך גם אוכל מעט מאוד. ביום חמישי אם לא יעלה במשקל כנראה יחובר לזונדה. לסמדר22 תודה על העידוד. נראה באמת שאת עוברת מדורי גהינום. בהצלחה לכן.

גם יואבי סרב לאכול את הנוטרמיגן

בהתחלה (בינינו בצדק יש לזה טעם נ-ו-ר-א-י!!!). אני ממתיקה לו את המנה במעט דייסת אורז (של רמדיה), וזה בהחלט מקל. תרגישו טוב!

למעלה