שבת שלום - ועצב נוגה

../images/Emo95.gif שבת שלום - ועצב נוגה ../images/Emo34.gif

אז למה עצב נוגה? כי.. היום.. בעוד 4 שעות.. יוקרן הפרק האחרון (לעת עתה) של הסדרה שהייתה מהיחידות שהפכו אשכרה לשיחת היום במדינה רבת הערוצים שלנו - הכי גאים שיש. נדמה לי שהפעם האחרונה שבה כל המדינה דיברה על תוכנית טלויזיה אחת הייתה אי-שם בשנות השמונים - אחרי הפרק של שושלת שבה קלאודיה מתחתנת עם איזה נסיך והמלצרים יורים בכל האורחים, כולל אלקסיס.. טוב טוב, אני גולש. בכל מקרה, הסדרה הזו בהחלט עשתה גלים, ולצערנו היום - היא נגמרת. אז אל תשכחו להיכן טישו. כי היום תהיה מסיבת הסיום של ג´סטין (זוכרים שלפני כמה חודשים הייתה כאן תמונה של מסיבת הסיום שלו? זוכרים מי הדייט שלו? נכון.. זה זה.) ואחרי מבט מצועף על העתיד הקרוב - ניקח מבט מפוקח אל העבר. השבוע שהיה: הודעות נבחרות אמיר הייטנר הפציץ שוב עם ידיעה מעניינת - על כדורגלן שיצא מהארון והתאבד - לפי הסדר הזה. סיפור עצוב. אבל גם כאלה דברים קורים לפעמים. אלי שאל כמה שאלות על סקס - ויש גם תשובות. אז מי שלא יודע להבדיל בין רימינג ל KY - אפשר להתעדכן. והודעת הקוריוז - לפני שבוע אהוד טען שעברי לידר מתאמץ להישמע סטרייט ברדיו - אז הנה - עכשיו כבר לא..
סקר השבוע אז ראשית כל תוצאות הסקר שהיה - מבין כל חברי "הכי גאים שיש" - עם מי היית מתחתן? והתוצאות - בהפרש קטן מוביל מייקל עם 7 חתנים מיועדים. אחריו חובבי הנוער - ג´סטין - עם 6. במקום השלישי - הטענה שלא הייתי מתחתן עם אף אחד מהם - כנראה שמדובר באוהבי קוויר בעיר שבעיניהם הכי גאים היא שיקוץ - 5. במקום הרביעי - כל הפולנים למיניהם - הדוקטור - 4. לבריאן ה"עאלק" חתיך עולמי דווקא לא היו יותר מדי תומכים - 3. אחריו אמט והבגדים המטורפים - 2. במקום האחרון, כמתבקש משם הפורום - מגיעות הלסביות - עם בוחר/ת אחד/ת. ולסיכום - מסתבר שאופי מנצח יופי אצלנו בפורום - למרות שמייקל לא ממש מכוער. וסקר השבוע הקרוב - קורם עור וגידים ממש עכשיו. מהרו להצביע. פינת ההומופוב הופכת אט אט ללא רלבנטית - ההומופובים שלנו כנראה הבינו שאם כבר ללכלך על הומואים - אז לא בפורומים שלנו - והרי שני ההומופובים השבועיים - אחד בפורום א.פ.גוטמן והשני בפורום על בנים ועל בנות. תודה להומופובים על ההתחשבות. מאמרים המדריך הקצר לסקס ייכנס למאמרי הפורום עוד השבוע. אתם מוזמנים לשלוח תגובות, הערות, תיקונים וערכים נוספים - כדי להרחיב אותו. פינת הריגול מתעדכנת לקראת סוף השנה האזרחית, הפעם שוטטתי בפורום "תרבות הקליפים" שימו לב למיודענו ביג דיל שמדרג כאן את רשימת השירים האהובים עליו. ציטוט השבוע מי אמר למי? פרט נמק והדגש - "אתה לא חייב הסברים לאף אחד בשום נושא - לדעתי תתעלם. זה שמישהו החליט לשאול שאלה (מטומטמת) זה לא אומר שאתה חייב לו תשובה ובטח שלא תשובה רצינית." משתתפים חדשים סמשינג פאמקינס, תום סויר, חתחתול, מתה לשעבר מפחד - ברוכים הבאים ! ולשבים הביתה - הפרי הטרי, DJNYC, יובל16, אמילי ותותי-בת - ברוכים השבים. פינת הסלנג שאיך יכולנו לחיות בלעדיו עד היום זה היה ביטוי די פרטי, לאט לאט הוא תופס תאוצה - והנה אני מכריז עליו בתור פיתוח הסלנג הראשון של פורום בנים בלבד - תארוז לי שניים! אתם כבר תדעו מתי להשתמש בו.
גברררררר השבוע ללא עוררין גבר השבוע הוא לא אחר מאשר עברי לידר! בהחלט מגיע לו אחרי היציאה המתוקשרת מהארון, והמאמר הפרטי שלו - יגיע למאמרי הפורום בקרוב מאוד. וכמובן - פינת האתר המומלץ בפעם הבאה שתתקעו בראש פינה בלילה ולא תדעו לאן ללכת - הנה אתר מבית גלובלגיי המנוח שיספר לכם בדיוק איפה ניתן לפגוש גייז - בכל מקום בארץ. לידיעתכם. זהו, שבת שלום שתהיה לנו. מומין, אל תיקח את הפרידה קשה מדי...
גיא

אלי פלס

New member
למי קראת פולני? למי???

כן. אני בחרתי בדייויד. גיא אהובי, אין לי הרבה מה להעיר חוץ מלהגיד לך שב"ש וסף שבוע נעים ובטוח בדרכים. שלא תחליק לי באיזשהו כביש חלק. חוצמזה, כלום. אואבותך, אלי

MARMELAD

New member
חן חן אלי מחמדי ../images/Emo13.gif...

שני דברים שלא קשורים - המאמר על גבררררררר השבוע עלה לאוויר - ובפורום ישראלים בחו"ל ביקשו למסור לך שמתגעגעים אליך נורא.. שבת שלום, ג.מרמלד

../images/Emo3.gif לפגוש גייז.... ../images/Emo120.gif

קדוחס..... זו רשימה של גנים ציבוריים.

אלי פלס

New member
פסטורלי משהו...../images/Emo122.gif

לפי הרשימה הזו, כל ההומואים מחפשים זיונים בין השיחים או על האסלות בשירותים ציבוריים. אפילו את הכבוד המינימלי של זיון בבית לא נותנים שם...

MARMELAD

New member
הלו, תנוחו שם... ../images/Emo6.gif

גם גנים ציבוריים ואסלות זה מקום מפגש. עצוב, אבל נכון. עדיין אין בכל עיר גיי-באר ומועדון, והרשימה הזאת היא קצת נמוכה אבל זה מה שיש ברוב הארץ. וכמובן שמקומות אחרים מופיעים אי שם בקישורי הפורום...

למעלה