תחרות חיתול תעלול

../images/Emo95.gif תחרות חיתול תעלול ../images/Emo85.gif

ראיתם פעם תינוק בן שנה מתופף
ילד בן 5 חודשים שמשמיע קולות של צרצר
היכנסו לתחרות חיתול תעלול של האגיס ותפוז אנשים, צפו בקליפים המשעשעים ודרגו אותם. אם גם לכם יש כשרון קטן בבית, צלמו אותו והשתתפו בתחרות. מקום ראשון יזכה במצלמת וידאו חדשה מקום שני יזכה בחיתולי האגיס לחצי שנה מקום שלישי יזכה בחיתולי האגיס ל-3 חודשים לא שווה
מהרו התחרות בעיצומה
הקליקו כאן: http://www.flix.co.il/huggies

אם פי 3

New member
מעניין איך יתייחסו

לתינוק בן חודשיים שה"תעלול" שלו, הוא להיות בלי חיתול....

אמאאור

New member
../images/Emo6.gif כתוספת הוא יכול להשתין בקשת על

חיתול האגיס מהסידרה החדשה

גם למבי

New member
באמת אם-פי, את לא

יודעת איך יתיחסו? כמו אל עוד תינוק של אמא עם תמהונית שאין לה מה לעשות עם עצמה. כמו התינוקות של האמהות המוזרות האלו שמניקות, ולוקחות את הילדים במנשאים (במקום בעגלה איפה ש"הכי נוח לו"), אלו שלא מחסנות (ומסכנות את כל שאר האמהות האחראיות והנורמליות), אלו שלא שמות את התינוק בגיל 3 חודשים במעון ואיו! אלו שיולדות בבית!!! ולא נזכיר את האמהות הכי פסיכיות - אלו שלא מלות את בניהן. למה הן לא לוקחות דוגמא ולומדות הורות נכונה ושלווה שבה מצלמים את התינוק עושה כל מיני דברים נורא מצחיקים ושולחים לתחרות? (אין לי שום דבר נגד התחרות - סתם מוציאה קצת מרירות אחרי שאשה בהריון צעקה עלי בטיפת חלב כי לא הסכמתי לחסן לשפעת את עומר)

Manty

New member
חייבת להודות

צפיתי במשך כחצי שעה בקליפים השונים, ואני חייבת לשאול אתכן האם רק לי זה הרגיש
או שגם לאחרות הפריע הדרך בה מדברים שם לתינוקות: "תגיד אבא! תגיד אבא! תגיד אבא!" 20X "איך עושה כלב? איך עושה פרה? איך עושה חתול" וכן הלאה. מאין מבחן ובדיקה אך כמובן רצון וצורך להוכיח מה התינוק/ילד מסוגל לעשות. אותי זה השאיר עם הרגשה ממש לא נעימה בבטן... יש שם תינוק קטנטן, בדיוק בן 6 חודשים, שיושב לו כלוא בתוך עגלה. אימו מאכילה אותו כפית אחר כפית דיסה מסויימת (שוב - בדיוק בן 6 חודשים) ואביו, שמצלם, ממשיך לדחוק בו להגיד אבא. התינוק מקסים, ממשיך להגות "בה, בה", אבל ראבק, תעזוב אותו במנוחה עד שיסיים לאכול, ולמה הוא צריך להגיד מה שאתה אומר לו?!!! סליחה על ההשוואה, אך הרגשתי שמדברים לילדי כאילו היו כלבים (כשגם כך רוב התינוקות שם כלואים במיטותיהם (בין סורגים כמובן), או בעגלה, או באיזה play pen. אה, בעצם כלבים בדרך כלל מסתובבים חופשי בבית, כך שמצב הילדים אפילו יותר עצוב). טוב, מצטערת על הקיטור, אבל ממש הרגשתי פיכס לראות איך תינוקות וילדים מתוקים מוצגים ונדחפים להוכיח כמה הם חכמים/חמודים/מוצלחים וכדומה. אם מישהי היתה שמה וידאו של התינוק שלה מפשפש, אני בטוחה שהוידאו היה זוכה במקום הראשון (שהוא היחידי ששווה משהו
) בעזרת הפורומים האלו ואתרים כמ "באופן".. יש מתנדבים? <שאלה מנטי, שביתה נמצאת בשביתת פישפושים בימים האחרונים..> טוב, מקווה שלא פגעתי כאן ברגשות של אף אחת

צימעס

New member
גם לדעתי,

סרטון של תינוק שאמא מחזיקה בתנוחת פשפוש, עושה "פשששש" והוא עושה פיפי יכול להיות מדליק לאללה. אבל - 1 - מצלמת וידאו היא מתכון בטוח לכך שהתינוק יחוש לחץ ולא יעשה פיפי. 2 - איך מצלמים בלי שרואים לו/ה, אבל כן רואים שיש פיפי, וגם זה לא יראה מגעיל?

תNר

New member
לא חזרת אלי לגבי הטרמפ. מה נהיה?

מקסימום קחי ת'טלפון שלי מMP

צימעס

New member
בוטל.

המוטרמפת בירושלים היום. אם תצליח להגיע, תדברו על החזור.

debby12

New member
מנהל
יש לי תשובה לשאלה השניה

מצלמים כשמפשפשים אותם מעל האסלה - ואז לא רואים כלום אבל שומעים את פכפוך הפיפי הפוגש את מי האסלה, ובינתיים המצלמה יכולה להתמקד בחיוך המאושר על פני התינוק וגם בהחלפת המבטים האוהבת בינו לבין ההורה המחזיק אותו. לא סתם - זה גם יבטיח שקט ומינימליסטיות ברקע (במקום ההמולה המעצבנת של "איך עושה כלב") כי אחרת לא ישמעו את הפכפוך ואת הצהלה/המייה של המפשפשת <מתוודה שלמרות שאני לא מהז'אנר - בבקרים האחרונים היא לוקחת את גילגי לאסלה ישר איך שהיא קמה, מושיבה אותה על הישבנון המרופד של אחותה ונותנת לה להשתין בכיף. עד עכשיו היא שיתפה פעולה כמעט תמיד וצהלה באושר כששמעה את הפיפי פוגע במים למטה>

לא צפיתי בסרטונים אבל מסכימה עם מה

שאת אומרת. רק חסר שיזרקו להם בוטן בשביל שיעשו את ה"טריקים" שלהם
כל החוכמה למשל בסרטוני ה"פספוסים" למיניהם שהיינו רואים כילדים היתה הספונטניות וזה שזה לא היה מתוכנן... לגבי סרטון הפשפושים שאת מציעה - אני אישית לא מגדלת בליחיתולים אז זה בכלל לא רלוונטי, אבל גם אם כן אני חושבת שגם כאן יש איזה משהו לא לעניין. פעמים רבות שאלו אותי אם אני מעוניינת לעשות לבנותיי "בוק" ולשלוח אותן לדגמן, ומבחינתי אין אין אין מצב שזה יקרה (כשתגענה לגיל שהן יכולות להחליט ואם תרצינה אז לדגמן - תפדלו). אז אני לא מתכוונת לשלוח סרטונים או תמונות שלהן לכל מיני תחרויות - יש לי הרגשה לא טובה מזה וזה מרגיש לי לא נכון.

אוי ../images/Emo10.gif מישהי קישרה בפורום אחר

לסרטון של הילדה שלה שממש עשה לי רע
זה סרטון של ילדה בת שנתיים שיושבת לשולחן לאכול והיא נרדמת בישיבה, ותו"כ שהיא נרדמת ממשיכים להאכיל אותה. רבאק, תנו לילדה לישון. מה מצחיק פה? שדוחפים אוכל בכח לילדה ישנה? בחיי שלפעמים אני לא מבינה אנשים.

למעלה