הסלב

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo11.gifהסלב../images/Emo11.gif

הסבר: כל שבוע אני אבחר את אחד מרשימת הסלבס שרשמנו ונדבר עליו, נעלה תמונות שלו, מידע ואם הוא זמר\זמרת\להקה אז גם שירים
סלב השבוע הווא
אורללנדו בלוםם DD:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifטוב נוו אז אני אוסיף עליו מידע ><

אורלנדו בלום נולד ב-13 בינואר [יאא הוא נולד בתאריך של אחותי
]1977, שחקן קולנוע בריטי. שיחק במספר סרטים שוברי קופות כגון טרילוגיית שר הטבעות, בלאק הוק דאון, ממלכת גן העדן, טרויה וטרילוגיית שודדי הקאריביים . אורלנדו בלום נולד בעיר קנטרברי, קנט, אנגליה, לאם ממוצא הודי ולאב יהודי. האב התפרסם בפעילותו למען הקהילה האפרו-אמריקאית בבריטניה, הוא מת משבץ לב כשאורלנדו היה בן 4. את אורלנדו ואחותו הגדולה סמנתה גידלו אימו וחברהּ לחיים. כשהיה בן 13 חשפה בפניו אימו את העובדה כי אביו הביולוגי הוא בעצם אותו חבר. בילדותו סבל בלום מדיסלקציה. אמו עודדה אותו לקחת שיעורי אמנות ומשחק. ב-1993, כשהיה בן 16, נסע בלום לבדו ללונדון כדי ללמוד בבית-ספר למשחק. במהלך לימודיו קיבל הצעות רבות אך דחה אותם בטענה שאינו מספיק מקצועי. אורלנדו בלום חי כיום בלונדון. הוא מעריץ של קבוצת הכדורגל מנצ'סטר יונייטד. הוא ממלא את מצוות דת הבודהיזם. אורלנדו בלום והשחקנית קייט בוסוורת הפכו לזוג כאשר שניהם לוהקו לפרסומת של "gap", השניים נפרדו בשנת 2006. שאלון: מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] ? האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים? שר הטבעות? מה את חושבת עליו? האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו? איך יותר יפה לו? ארוך או קצר? מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום?
עונה: מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] ? 8 האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים? יאפ :] את 1 ו3 XD שר הטבעות? לא
מה את חושבת עליו? שהוא אחלה ושל הוא דפוק שהוא הסתפפר !!@#$@#%^$ האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו?
איך יותר יפה לו? ארוך או קצר? ארוךארוךארוךארוך !!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום?שודדי הקאריבים XD ממש אהבתי את הסרטים !

עונה...

מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] ? אממ נראלי 7 האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים?כן את הכל!! שר הטבעות?לא....... מה את חושבת עליו?אממ אין לי מושג.. אולי שהזקן שלו חמוד..
האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו?כן!!
איך יותר יפה לו? ארוך או קצר?נראלי שארוך.. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום? שודדי הקריביים.. אחלה סרט ומי שלא ראתה עדין אז שתלך לראות ועכשיו!!

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif עונה

מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] - 7 האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים? - כן את 1,2,3 שר הטבעות? - כן .סרט ממש ארוך
מה את חושבת עליו? - הוא חמוד ומשחק ממש יפה האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו? - כןכןכן
איך יותר יפה לו? ארוך או קצר? - ארוך
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום? - שודדי הקאריבים

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif עונה../images/Emo23.gif

מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] ? 10 ברור
האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים? שונאת שודדי הקאריביים...חברה שלי הכריחה אותי לראות את השלישי ונרדמתי
שר הטבעות? לא ראיתי, בטח גם בזה אני ארדם
מה את חושבת עליו? על הסרטים? משעממים. על אורלי? כוסון על
האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו? בטחD: אמריקקים סתם קקים
איך יותר יפה לו? ארוך או קצר? קצרררררררררררררררררררררררררר
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום? סקסי סקסי סקסי סקסי ואפילו יש לו אלבום שלם (של תמונות) משלו במחשב שלי O:

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifואתן קולטות שחברה שלי פגשה אותו?!../images/Emo178.gif

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifWTF?!../images/Emo12.gif

מה?! איך?! מתי?! למה?! ביץ'
אוי אורלנדו, כמה הייתי משלמת בשביל לפגוש אותו

m o r 1 0 2

New member
ככה אני הגבתי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

באמת,איך היא פגשה אותו??!@#$%^& אפילו אם רק להתסכל זה שווה!! טוב חברה שלי עמדה ליד הבית של ליאונרדו
חח,אני מתה להיות בשדרת הכוכבים

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif תשובה לכולן XD

היא הייתה באנגליה בהצגה שלו ובסוף ההצגה היא הלכה לבמה והוא נתן לה חתימה
אבל היא פאקינג ראתה אותו במציאות! ויש לה חתימה!!!!!!!!!!!! |ריר|

m o r 1 0 2

New member
וואו!@#$%^&../images/Emo168.gif

הייתי חולמת להיות בהצגה שלו
ועוד חתימה?! גאש
אני ממש מקנאה בה
אפילו להיות קרוב אליו !@#$%^&*)(IUY$#!!!!!!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאיזה כייף לה , איך היא פגשה אותו ?!

כאילו פגשה פגשה , או פגשה כאילו ראתה אותו והוא לא שם עלייה .. ?

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאעהעאה אורלנדו בלום../images/Emo99.gif

מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] ? 8
האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים? ברור
אחד הסרטים
שר הטבעות? נופ
מה את חושבת עליו? שהוא חתייך בטרוף , ואחלה שחקן D: האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו? לא חושבת XD זה הכל בגלל הגנים היהודים שלו
איך יותר יפה לו? ארוך או קצר? אהמ , כמו שהשיער שלו בשודדי הקאריביים מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום? אהמ , שחקן חתיך ?

McLife135

New member
../images/Emo94.gif עונה D:

מהי רמת החתיכות של אורלנדו [ מ10-1 ]? אממ..8 האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים? אממ לא את כולם נראלי רק את השני שר הטבעות? אממ..ללא מה את חושבת עליו? אממ..חח..לא יודעת..אני לא ממש חושבת עליו..אולי רק שהוא שחקן טוב וחתיך האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו? מזתומרת?!..בטחחח שכהה!!!! איך יותר יפה לו? ארוך או קצר? אממ..אני לא זוכרת שראיתי אותו עם ארוך.. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום? שודדי הקריבים, מישו שחברה שלי חפרה לי עליו לפני כמה שנים XD

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifעונה ../images/Emo9.gif

מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] ? 9
האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים? האמ ... כןן
שר הטבעות? גם כן , הוא היה ממש סקסי שם
מה את חושבת עליו? שהוא ממש חמודדדד D: האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו? אכן
איך יותר יפה לו? ארוך או קצר? האממ , לאדעת , שניהם ^^ מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום? אני חושבת על בנאדם חמוד וסקסי מאוד

m o r 1 0 2

New member
אורלנדו../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] ?10,הוא מדהים
האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים?ברור!@#$%^&טרילוגיה מדהימה
חור בהשכלה למי שלא ראה ת'סרטים! ויל טרנר המושלם
הסרטים שראיתי איתו זה:כנופיית נד קלי
,שודדי הקאריביים,חברים לזירה,סרט מעולהDD
שר הטבעות?נופ,אבל אני מתה לראותD:
מה את חושבת עליו?הוא כ"כ חתיך,ושחקן מדהים,אני מאוד אוהבת אותו
האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו?ברור!!! בריטי זה סקסי!
הוא מזכיר פה קצת את הית'
איך יותר יפה לו? ארוך או קצר?ארוך@#$%
התמונה לא מוכיחה אתזה?הוא כ"כ מושלם פה
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום?שודדי הקאריבים,ג'וני דפXD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifעונהD:

מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] ?WTF?!LOL האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים?ברור! שר הטבעות?אהא מה את חושבת עליו?מוכשר
האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו?לא.O_O איך יותר יפה לו? ארוך או קצר?ארוךך
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום?לאונרדו דקפריו.אני לא יודעת למה אבל אני תמיד מתבלבלת בין שניהם

sweet shir

New member
../images/Emo99.gif

מהי רמת החתיכות של אורלנדו [מ1-10] ? 10 האם ראית את סרטי שודדי הקאריבים? אהא שר הטבעות? פחח לאXD מה את חושבת עליו? שהוא חתיכי ומושלם3> האם זה שהוא בריטי זה מעלה את רמת הסקסיות שלו? לא. מתאים לו יותר להיות אמריקאיXD איך יותר יפה לו? ארוך או קצר? ארוך-קצר כזה. XD באמצע! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת שומעת את השם אורלנדו בלום? אורלי חח כי ככה פעם חברות שלי קראו לו.

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif גמאני קוראת לו אורלי חחחח

אבל חברה שלי מתעצבנת עליי כי היא טוענת שזה שם של מוצצת

למעלה