הסלב

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

תתעלמו מצורת השרשור הדפוקה שלי...אין לי מושג מה עובר עליי
רוני באלך לשרשר גם תמונות
(כן כן כן)

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

באלי תה עם נענע
אבל אין לי כח ללכת לשתוף את הנענע ><

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

תגידו (מי שראה אתמול הישרדות) רק אני לא הבנתי למה קניבה שמו את איתי למשימה של המשקולות במקום בשבקין החיה הזה
אני כל היום תקועה עם השאלה הבלתי מוסברת הזאת בראש וזה לא עובר לי........ כאילו ברצינות.. בשבקין הוא -ככה- גודל (תדמיינו שהידיים שלי לצדדים), ואיתי הוא >ככה< גודל (תדמיינו שהידיים שלי במרחק כוס תה עם נענע אחת מהשניה), אז מה הקטע לשים את איתי הפיצי הזה להחזיק 50 קילו!? (עם כל הכבוד לעובדה שהוא בשייטת ובלה בלה בלה) וגם לשים את אופיר ולא את איגור
מה לעזאזל עבר עלייהם

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

חח חפרתי בהודעה הקודמת... טוב נו לפחות אני לא משעממת אתכם (אני מקווה) והחפירות שלי גורמות לכם לחשוב על משהו

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

הסמיילי ה
הזה גורם לי להיות מה זה עייפה.... ועוד ישנתי היום שעה וחצי צהריים

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

אתם יודעים שאני אוספת בדיחות בזוקה
טוב אני אכתוב פה כמה מה'הידעת' שכתוב עלייהם.....כי הן פה לידי במקרה הידעת? בכל אירופה יש רק שלושה הרי געש פעילים תמיד: שלושתם באיטליה! וואי והבדיחה מה זה מצחיקה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

טוב אז הבדיחה הולכת ככה- רואים איש שמן יושב באוטובוס ליד ילד קטן ולידם עומדות שתי בחורות. האיש השמן לילד: אולי תקום ותיתן לאחת הבחורות לשבת? הילד לאיש השמן: אולי אתה תקום ותיתן לשתיהן לשבת? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נראה לי רק אני צוחקת מבדיחות של בזוקה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo199.gif

וואו
אין לי מילים פשוט *-* הידעת? כדי להתגבר על מכשולים כגון מפלי מים וסכרים, דג סלומון מצליח לקפוץ לגובה 3 מטר מעל פני הים!

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifמאגניב ה../images/Emo199.gifהזה**

אין לי מושג למה שרשרתי ככה מהתחלה כמו מטומטמת.. ><"

למעלה