א גוטן שעבאס

MARMELAD

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo34.gif א גוטן שעבאס

שבת שלוםםםם לכל חברי הפורום הנכבדים.. סיכום קצרצר של השבוע.. פרוייקט הגרפולוגיה יצא לדרך... רק שתדעו שקיבלתי רק כתב יד אחד... ובלי לפחות חמישה אנחנו לא יכולים לעשות כלום אז יאללה בנים, אל הסורק! גברררר השבוע זאת בעיה... כי לא קיבלתי שום המלצה.. אז אין לי בעצם את מי להכתיר? הממממ כנראה שאני אאלץ להכתיר את בין לאדן בסוף.. וברצינות: נראה לי שזה לא כל כך עובד.. לא נורא, לומדים! לאט לאט (נעשה את כל העדר) הודעות מעניינות במיוחד היו לנו כמה וכמה כאלה השבוע... "אם אוהד נהרין מחפש אותי" "סוגייה נפלאה ומטומטמת" "פנטזיה של בוקר"... אלה לפחות אלו שאני זוכר. ברוכים הבאים לכל המשתתפים החדשים... אני מקווה שכולכם קיבלתם מה שאתם צריכים לקבל ממני ואם לא, אפשר לפנות למרקו שיכין עצומות עבורכם, הוא ישמח.. :) חוץ מזה גם הייתי השבוע בלילה בירושלים בפעם הראשונה... והיה מ-ה-מ-ם! תודה לטרמפיסט ולמרקו שלקחו אותי... ושיהיה לנו רק טוף.
גיא

MARMELAD

New member
ומשהו על בראד פיט בשביל השבת

מישהו, אנ´לא זוכר מי זה היה, שאל אותי אם יש לי תמונה של בראד פיט בשמלה. אז הנה. תהנה.

MARMELAD

New member
כמובן שזה עבר עריכה גרפית...

אבל השמלה באמת נמצאת על הגוף של האליל! דרך אגב זאת שמלה של אשתו, והוא הצטלם לאותו הגליון (של PREMIERE) לבוש בעוד שלוש שמלות ואף חשוף עכוז...

MARMELAD

New member
ואת העיקר שכחתי בטפשותי

נכון שלפני כמה ימים שמתי שרשור ארוך נורא של תמונות של בראד ולא היה לאף אחד כוח לפתוח? אז הנה הגלריה (כמעט כולה, חוץ מתמונת העירום שאותה אני יודע שפתחתם..!) והיא כולה ב THUMBS. בתיאבון.

זורבבל

New member
אגב שירשורים

שמת לב שכשהם מתארכים הם מפסיקים לקפוץ למעלה ו/או חוסמים קפיצות של תגובות הודעות אחרות ? אני אישית נגד סינטזה של שירשורים ארוכים (בסגנון לוח מודעות) - זה דיי מקפיא את הפורום. מה כל כך נורא בהודעות חדשות

MARMELAD

New member
איך עובדים שרשורים? ולמה כן לשרשר.

תגובה להודעה בת פחות מ-12 שעות קופצת למעלה אם יש לה תוכן. תגובה להודעה בת פחות מ-72 שעות קופצת למעלה אם יש לה תוכן ויש בה יותר מעשרה תווים בתוכן ההודעה. מעל זה - ההודעה לא קופצת. ולמה כן לשרשר. יש המון פורומים שבהם מישהו שואל שאלה, מישהו אחר עונה לו, ובזה זה נגמר. לא טוב. פורום הוא לא מוסף שאלות ותשובות. המטרה שלו היא לעורר דיונים. בכל נושא שהוא. לכן הודעות משורשרות הן בעלות יותר "ערך" לפורום. דבר שני. בכל דף בפורום יש מקום ל-20 הודעות ראשיות בלבד. אם יפתחו 20 הודעות ראשיות ביום, כל יום הדף יעבור, מה שידחוף את מה שכתבו כולה כולה אתמול לדף אחורה. שם מעטים הם האנשים שקוראים. אז השרשור נותן לי כלי חשוב לשמור על הדיונים הטריים "מול העיניים" של הגולשים ולפיכך גם נותן לגולשים הזדמנות להגיב. הרי לא כל אחד נכנס לפורום בכל יום.

marco

New member
ברור שגבר השבוע הוא.....

טל אייזיק - הטראנסג´נדר מהסידרה "ירוקות" בערוץ yes+ בלווין. האומץ והנחישות של נערה שהחליטה שנכון לה יותר להיות גבר בהחלט ראויים לשבחים. מה גם שההתמודדות שלו היא לא רק למול חברה סקפטית, אלא גם למול משפחתו המתנגדת לשינוי של טל. יש לי תחושה שאנחנו עוד נשמע עליו.

למעלה