שבת שלום!

MARMELAD

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo34.gif שבת שלום! ../images/Emo13.gif

אז הנה נכנסת עוד שבת..... והגיעה שעת הסיכום. פרוייקט הגרפולוגיה חבר´ה, אתם רוצים מכות? מה יהיה? תודה לאלה ששלחו... ואני מחכה לעוד כתבי יד. קישורי הפורום תודה לדניאל על הקישור לאתר הסרט.. ליניב על הקישור לאתר האקדמיה ולטרמפיסט על דף הבית. אתם מוזמנים לשלוח עוד קישורים בכל נושא שהוא. סקרי הפורום אז יש לנו עוד כלי... בינתיים השאלה היא לאן אתם מעדיפים לצאת. הסיכום שלי בינתיים הוא שרובנו מעדיפים לשבת בבית... שה-DOME עוד לא נחשב מקום בילוי... ושל´צאפס אין יותר מדי תומכים בקרבנו. מצד שני הסקר עוד חדש יחסית (רק אתמול נולד) וכרגע ענו לו רק 17 חברים... מה שאומר שיהיו עוד התפתחויות. אתם מוזמנים לפתוח אלפי ניקים חדשים כדי להצביע... סתם סתם הודעות מעניינות במיוחד אז עלו כאן כמה וכמה הודעות שגרמו לדיונים חשובים.. למרות שחלקם התפתחו למכות וירטואליות. צבא? ארונות? נישואים? קטן עלינו, אנחנו רבים על קיילי מינו(ג). חוץ מזה גם למדנו על עצמנו ע"פ השתייה שאנחנו שותים, מה זה טרול פורום, איפה משיגים את הזמן הורוד והקשת, מה היה היום הרע ביותר בחיי.. וכמובן, שצבע שיערה של הקיילי הוא למעשה STRAWBERRY BLOND. זה אולי הזמן ג´רי, להסביר איזה מין צבע זה. גבר השבוע אז זה ברור לחלוטין שזה יהיה לא אחר מאשר... רררררררובי וויליאמס ! הסיבות במאמר. והבהרה קטנה לגבי גבר השבוע... לא תמיד יש לי כוח לשבת ולכתוב מאמרים על גברים חשובים ומעניינים. אז אתם מוזמנים, יותר ממוזמנים, לכתוב מאמרים בנושא בעצמכם ולשלוח אל הפורום או האימייל שלי. ינתנו פרסים. רק לדאוג להודיע מראש על כוונה כזו כדי שלא יהיו לנו ארבעה גברי שבוע שונים. משתתפים חדשים ווואו... הגיעו המון משתתפים חדשים השבוע.. בעיקר בזכות השרשורים הארוכים של בעד ונגד שהעיפו ניצוצות לעבר כל הפורטל. אז לכל מי שהצטרף אלינו וטרם קיבל את
הפורום הנכסף... הרי הוא. את המוצץ הזה אתם מציגים בכניסה לפורום. מסאג´ים בחדר החושך. יש קפה ליד הסקרים. יומולדת לעמית@.... אחות של וחברת כבוד בפני עצמה... אמנם היא לא באה לבקר כבר כמה זמן אבל אני שולח לה הרבה מזל טוב...! וכמובן לרנדי הריסון - ג´סטין מהכי גאים שיש.. שאני שב ומזכיר שהוא בן 24 והומו. גם עליו יש מאמר אי שם במאמרי הפורום. ציטוט השבוע "והכי מכעיס, הסוגייה ההומואית. "אני בתור הומו ובתור שמאלני... בלה בלה בלה" - למה לעזאזל לשייך נטייה מינית לאידאולוגיה כזאת. מי שלא רוצה שלא יתגייס, אבל שלא יבוא להשליך את הסוגייה על כל ההומואים, אף אחד לא מינה פה אף אחד לדובר ההומואים באשר הם." ג´רי לעניין הומואים משתמטים אז אחרי שבוע ארוך ומעייף... הנה הגיע סוף השבוע.. ואיתו הארוחה.. המסיבות.. והכי גאים שיש. תהנו ותזכרו להשתמש ב
שבת שלום לכולם... גיא

MARMELAD

New member
ושכחתי רק.....

שכל חברי הפורום החדשים מוזמנים לשלוח אליי את תאריכי היומולודת שלהם כדי שנוכל להכין עוגות

אוקי כמה הערות

עכשיו סיימתי לעבור על המאמרים בפורום. בגיע הזמן לא? בכל מקרה... רובי וויליאמס - כל מילה נכונה. הוא לא יפה, לא חלק, לא צעיר, אבל עדיין יש לו את זה בכמויות שווסטלייף יכולים רק לחלום עליהן. והוא גם לא עשה טעות אחת (חוץ מלהתחיל לשיר ראפ) במשך כל הקריירה שלו. הוא כמו פייסי עוד איזה 6 שנים, רק בריטי. ובקשר למאמר על ג´אסטין - גררר!!!! יווווווו!!! חולה עליו. נתנו לי מתנה ושמו אותו במקלחת בפרק בשבוע שעבר. מטרת השבוע: למצוא תמונת עירום חזיתית שלו. בטוח שיש. וחוץ מזה, הוא לא פאסיבי! הוא מאוהב בבריאן ובריאן אקטיבי, לכן עושים מה שבריאן רוצה. לעומת זאת, ראינו כבר במספר פעמים כיצד הוא לא זה שנותן (לפתות חבר לימודים, לקבל מציצה מזה שתבע את בריאן, סטוץ בשירותים). הוא אחד שלוקח מה שהוא רוצה. חוץ מכשהוא רוצה את בריאן, ואז הוא על הגב... בכל מקרה, יש לו חבר?! שמישו ישיג לי תמונה. אני רוצה לראות מי הוא מצא ראוי. מר מומין שלא יכול שלא לצחוק על כל מי שחושב שנת´ן שווה רבע מג´אסטין.

אה ועוד משו

רעיון לפרק ספיישל - להביא את נת´ן. בתור תלמיד במסגרת תוכנית חילופי תלמידים בבית ספר של ג´אסטין. ג´אסטין ידלק עליו, יתנדב להביא לו מקום לישון. נת´ן כמובן יפםגוש ויזדיין עם בריאן וגם יזדיין עם ג´אסטין. למה? בריאן + נת´ן - יהיה מעניין לראות. נת´ן + ג´אסטין - סצנת הסקס ההומוסקסואלית (וגם הלא-הומוסקסואלית) הכי לוהטת/מחרמנת/מושלמת אי פעם. נקודה. יאללה, להתחיל לכתוב את התסריט! מר מומין

MARMELAD

New member
רעיון מעולה

רק שאני חושב שעם נת´ן ייכנס למיטה עם בריאן... פתאום כולנו נבין מי כאן הגבררר!

../images/Emo13.gif שבת שלום גם לך ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

ל-כ-ו-ל-ם! ובהזדמנות חגיגית זו אני רוצה לבשר שכפי הנראה, אני אזכה להיות פה היום ולהשתתף (באם יתקיים) בצ´אט המסורתי שלאחר "הכי גאים"... לכבוד הוא לי. ולנושא אחר לחלוטין: גיא ומומין, אני החלטתי שאני צריך שני אחים חדשים - אח גדול (וזה יהיה חידוש כי אני הגדול בינתיים) ואח קטן. שמותיכם עלו בגורל לתפקידים הנ"ל (בהתאמה) ורציתי לבקש אישית את הסכמתכם כדי להפוך את העניין לרשמי. (רק אציין שהתפקידים הם וירטואלים לחלוטין, כמובן, לא אדרוש מכם לעזור לי לשטוף את האוטו או לכסח את הדשא או לתלות כביסה) מחכה לתשובתכם

בשמחה *אבל*

אני מזהיר אותך: אני שמאלני קיצוני, ויש סיכוי טוב שאני לא הולך לשרת בצבא. טוב לפחות יהיה לנו על מה להתווכח
מר מומין

../images/Emo99.gif יש! זכיתי באח קטן חדש!!!../images/Emo77.gif

מומין, עשית לי את היום, בעצם את הלילה...תודה!
עכשיו שאתה אחי, אני מרשה לך לשאול ממני בגדים או נעליים (מידה 43) ואולי גם דיסקים...והכי חשוב...מגאזינים...המממ...מיוחדים,אם תבטיח לשמור עליהם נקיים... ובקשר לוויכוחים: לא נורא, אז נתווכח קצת...אם יהיה צורך, גם נלך קצת מכות...אחים או לא? יש!!! עכשיו נשאר רק גיא... נ"ב :תהיה בצ´אט היום???

אווו

אני מסמיק! ואני מידה 45 וחצי בנעליים... ואני יכסח לך את הצורה אם נלך מכות
אני אהיה בצ´אט היום בדיוק ב 12:46.

MARMELAD

New member
יש הסכמה עקרונית

עורכי הדין שלי כבר יצרו איתך קשר לגבי הפרטים הקטנים

למעלה