../images/Emo95.gif../images/Emo34.gifשבת שלום !!
אוי... איזה שבוע שחון עבר על הפורום.... אני האמת עבדתי השבוע יותר מדי (רואים שנעלמתי קצת, לא..?) אבל אל דאגה.. הכל יהיה בסדר בקרוב מאוד.. והפורום ישוב לפעילות מלאה. אז.. מה היה לנו השבוע..? (אל תצפו ליותר מדי)
הודעות מעניינות במיוחד אני ממליץ השבוע במיוחד על השירים של "בעירו". קראתם אותם? אני בתור מישהו שלא מתלהב משירה מצאתי את עצמי קורא כל שיר פעמיים. על טאצ´י עבר שבוע קשה.. כמו שנראה מההודעות שלו.. תרגיש טוב נשמה.. אנחנו כאן בכל מקרה. וכמובן, "הכאב הזה" של מרקו. מי שעוד לא קרא - זה הזמן.
קישורי הפורום דרוש אתר לדנה אינטרנשיונל. מישהו מכיר?
משתתפים חדשים יש לנו כמה וכמה השבוע.. אבל בזכות ריבוי ניקים ושאר ירקות קצת קשה לי להבדיל... לכן בשבוע הבא מי מהחדשים שיפגין נוכחות בפורום יקבל את ה
. עסק?
סקר הפורום השאלה היא בעצם קצת יותר ממה שהיא נראית אולי. השאלה היא באיזה טיפוסים של אנשים אתם מקיפים את עצמכם. כלומר, מי מבלה את רוב זמנו בחברת הומואים, ומי לא. ומה זה אומר עליו? הזדרזו להצביע.. בעוד כמה ימים הסיכום.
ציטוט השבוע "מרקו שוב כאן". משפט קטן... וחשוב. זהו, די קצר השבוע.. אין לנו ימי הולדת השבוע.. וגם לא גברררר השבוע. בשבוע הבא.. יהיה יותר טוב. הגשם ישקה את היצירתיות שלנו.....
הצוות והעובדים