שבת שלום !!

הי לכולם

רק רציתי להגיד שבת שלום, ושאני נורא מתגעגע ברגעים אלה לשותף שלי (ביחוד ל-
שלו...) ופשוט לא היה לי למי להגיד את זה, חוץ מלכם. ומתי אתם בצ´אט?

../images/Emo95.gif../images/Emo34.gifשבת שלום !!

אוי... איזה שבוע שחון עבר על הפורום.... אני האמת עבדתי השבוע יותר מדי (רואים שנעלמתי קצת, לא..?) אבל אל דאגה.. הכל יהיה בסדר בקרוב מאוד.. והפורום ישוב לפעילות מלאה. אז.. מה היה לנו השבוע..? (אל תצפו ליותר מדי) הודעות מעניינות במיוחד אני ממליץ השבוע במיוחד על השירים של "בעירו". קראתם אותם? אני בתור מישהו שלא מתלהב משירה מצאתי את עצמי קורא כל שיר פעמיים. על טאצ´י עבר שבוע קשה.. כמו שנראה מההודעות שלו.. תרגיש טוב נשמה.. אנחנו כאן בכל מקרה. וכמובן, "הכאב הזה" של מרקו. מי שעוד לא קרא - זה הזמן. קישורי הפורום דרוש אתר לדנה אינטרנשיונל. מישהו מכיר? משתתפים חדשים יש לנו כמה וכמה השבוע.. אבל בזכות ריבוי ניקים ושאר ירקות קצת קשה לי להבדיל... לכן בשבוע הבא מי מהחדשים שיפגין נוכחות בפורום יקבל את ה
. עסק? סקר הפורום השאלה היא בעצם קצת יותר ממה שהיא נראית אולי. השאלה היא באיזה טיפוסים של אנשים אתם מקיפים את עצמכם. כלומר, מי מבלה את רוב זמנו בחברת הומואים, ומי לא. ומה זה אומר עליו? הזדרזו להצביע.. בעוד כמה ימים הסיכום. ציטוט השבוע "מרקו שוב כאן". משפט קטן... וחשוב. זהו, די קצר השבוע.. אין לנו ימי הולדת השבוע.. וגם לא גברררר השבוע. בשבוע הבא.. יהיה יותר טוב. הגשם ישקה את היצירתיות שלנו.....
הצוות והעובדים

זורבבל

New member
למה רק חצי דקה ../images/Emo35.gif

כנס, שב, תוריד נעליים ותתרווח. למה לברוח כל כך מהר ? ולהנעמת זמנך קח
וגם
(מה לעשות נגמרה העוגה
)

טאצי

New member
צוות יקר

לכבוד מר גיא מרמלד מנהל פורום בנים בלבד תפוז מכובדי, הנדון: השבוע שחלף א. לא עבר עלי שבוע קשה כל כך רק אני חולה. ממש חולה. במשך השבוע אני מתנדנד בין 39.0 ל39.7 מעלות חום. ב. בנוגע לכאב של מרקו. גם אתה מוכשר אבל אני, אני מקנא בשניכם על אפשרות הביטוי. ובמרקו אני מקנא במיוחד על כך שיש לו את היכולת המדהימה להעביר רגשות דרך כתיבה. ג. סקר...עכשיו שאני יודע עליו, אני אלך להשתמש בו. ד. גם אני חושב ששיא השבוע היה במשפט המפתח "מרקו שוב כאן". רק חבל שהוא היה בשבוע שחון שכזה כך ניתן לחשוב שזה השיא רק בגלל שחינותו של השבוע ולא כך הוא, גם בשבוע עמוס ברגעים והודעות מיוחדות, משפט זה היה כובש בסערה את המקום הראשון. ה. כפי שכבר אמרתי לך בעבר, אל תעבוד קשה מידי. אנחנו צריכים אותך כאן, איתנו. בברכה ובכבוד רב, טאצ´י נ.ב. בכך שפתחת את הניק הזה, דרשת את הרשמיות. העתקים: אף אחד

Blackice

New member
../images/Emo95.gif ? שיהיה.... ../images/Emo13.gif

מה, בגלל שהמשתתפים החדשים תינוקות? פחחח... טוב, אז אני ארז, מירושלים, ועד עכשיו הייתי בפורום "זהות מינית" בוואלה... אבל האמת היא שאחרי שהפורום עבר מאיאואל לוואלה הוא די נהיה שומם... אז באתי לנסות את מזלי גם פה... במילא יש לי המון זמן חופשי, עם השביתה באוניברסיטאות והכל... הממ... ונראה כמו אחלה פורום פה... מסודר ומאורגן
ארז.

דרור22

New member
ברוך הבא!!!!!!

כמובן זה הפורום הכי שווה, (עם הכי שווים....) אתה מוזמן לקפוץ בכל זמן שלך ושל כולכם דרור
(ואת המוצץ
שלך אסור לאבד!!!!)

MARMELAD

New member
ה../images/Emo95.gif הוא מתנת ברוך הבא.

האמת שיצא לי קצת לשוטט ברחבי יואל ואחרי השילוב זה כבר לא היה זה. ברוך הבא. גיא

למעלה